אני מניח שכן
ט טומי החילוני היחידי New member 9/8/06 #20 תודה אסף כעת אני מאשר את הגעתי. ותודה גם לים על ההסכמה, באותה הזדמנות אני רוצה לאחל לך בהצלחה בהונג קונג. אתה מאוד תחסר אך אני מקווה שתהנה וכשתחזור בעוד שנתיים המצב ישתפר
תודה אסף כעת אני מאשר את הגעתי. ותודה גם לים על ההסכמה, באותה הזדמנות אני רוצה לאחל לך בהצלחה בהונג קונג. אתה מאוד תחסר אך אני מקווה שתהנה וכשתחזור בעוד שנתיים המצב ישתפר
V vladiadom New member 9/8/06 #21 אם זה ב-4 אולי אולי אני אגיע ככה עד 6 וחצי יש מצב...גם ככה לחוץ והכל בת"א לא נוח אבל נראה בכל אופן תהנו כל מי שיגיע
אם זה ב-4 אולי אולי אני אגיע ככה עד 6 וחצי יש מצב...גם ככה לחוץ והכל בת"א לא נוח אבל נראה בכל אופן תהנו כל מי שיגיע
A asafz8 New member 9/8/06 #22 ../images/Emo41.gifשעה ותאריך יום חמישי כמו שקבענו בשעה 16:00 ים יהיה שם עד מאוחר ככה שאפשר להגיע כל אחד מתי שנוח לו. סבבה?
../images/Emo41.gifשעה ותאריך יום חמישי כמו שקבענו בשעה 16:00 ים יהיה שם עד מאוחר ככה שאפשר להגיע כל אחד מתי שנוח לו. סבבה?
ט טומי החילוני היחידי New member 9/8/06 #25 בסדר אם ים יהיה עד מאוחר אני מגיע אשתדל להגיע בהקדם האפשרי. אני מקווה שגם אתה ושאר הנוער בהווה ובעבר ישארו. בקיצור אני נותן תשובה חיובית נפגש מי שישאר מאוחר
בסדר אם ים יהיה עד מאוחר אני מגיע אשתדל להגיע בהקדם האפשרי. אני מקווה שגם אתה ושאר הנוער בהווה ובעבר ישארו. בקיצור אני נותן תשובה חיובית נפגש מי שישאר מאוחר