הודעה

../images/Emo41.gifהודעה../images/Emo41.gif

מיועדת לכולם. כל הודעה מעתה והלאה, מושקעת ככל שתהיה, תימחק במידה ותכיל קללות או ירידות על גולש כזה או אחר. לכן אין טעם להגיב להודעות שכאלה, מאחר וכל הודעה שתהיה משורשרת להודעה שכזו, תימחק גם כן (מפאת סיבות טכניות בלבד). שבוע טוב

ש

שלמה איזקסון

Guest
חזק ואמץ יואב../images/Emo13.gif!

כןכן חזרתי לארץ מהנסיעה שלי....:) כל הכבוד ליואב על הניהול הנאמן והמוצלח של הפורום,הירידות והכפשות האישיות צריכות להפסק,ניתן לנהל ויכוח תרבותי בלי ירידה לפסים אישיים,לא מצאו חן בעיניי בכלל הלינץ' שחלק מחברי הפורום עשו פה על אנשים מסוימים כשהייתי בחו"ל......

כל הכבוד לו

ושלמה, טוב שחזרת. בוא אני העדכן אותך במה שקורה כאן: חלק אוכלים אותי עם מלח (היותר נחמדים), וחלק בלי - כי אני תומך ביוזמת ז'נבה (ביחד עם אנשי העבודה כמו תמיר, מצנע, בורג, אביטל).

ש

שלמה איזקסון

Guest
פניה למקס ויובל../images/Emo13.gif

חברים תרגיעו קצת את הרוחות שניכם טעיתם בהתנהגותכם אבל בואו נשים את זה מאחורינו ונרגע. בסך הכל כולנו רוצים נוער עבודה חזק,מפלגה חזקה והחלפת שלטון בישראל,יש לנו בעיות יותר גדולות כרגע כמו ההסכם שמפלגת העבודה עומדת לחתום על ממשלת אחדות עם שרון. מקס-עשית טעות שפנית לביילין והצהרת שהסניף שחלך יתמוך ביוזמת ז'נבה.מותר לך כמו אחרים במפלגה לתמוך ביוזמה אבל אנא אל תעשה את זה מתוקף תפקידך כיו"ר סניף ואל תנצל את סניף חולון לתמיכה בז'נבה. לדעתי ההסכם הזה הוא אינו טוב לישראל אבל זכותך לתמוך בו,רק אנא ממך עשה זאת כאדם עצמאי ולא בשם הסניף שלך או מתוקף תפקידך.באשר לשיתוף פעולה עם נוער יח"ד הדעות חלוקות בנוער בקשר לזסה אך סיכמנו שיהיה שיתוף פעולה רק נקודתי בתיאום מראש בינינו לבינם ולא בצורה גורפת. יובל-אני מבין לליבך שאתה כועס על נושא ז'נבה אבל אני חושב שמקס למד את הלקח באשר ללא לערב את הנוער בנושא,זכותו לתמוך ביוזמה הזאת וזאת לא סיבה לכעוס עליו ואני מקווה כי מקס לא יערב את סניף חולון בנושא אלא יפעל רק כאדם עצמאי. אנא ממך הנמך קצת את הטונים ותפסיק להשמיץ אותו,נכון הוא עשה טעות אבל זאת לא סיבה לצלוב אותו.אני מציע להוריד את הנושא מסדר היום ואם יהיה צורך דנה תבהיר למקס את הנושא. בינתיים בוא נתמקד במניעת ממשלת אחדות ונפסיק לריב בין עצמנו!

youvall

New member
לא הכל קשור לממשלת האחדות!

אם כ"כ חשוב לך ממשלת האחדות, למה אני לא ראיתי אותך באף פגישה(חוץ מהראשונה) של מטה המאבק?!? למה לא ראיתי אותך בא ועושה טלפונים?!? כדברי המשוחרר:" לדבר זה עוזר, להתקשר-יותר!" אני מבקש ממך-אתה לא היית פה...אתה לא יודע עדיין את גודל השטויות שמקס הוציא מפיו! אתה לא יודע כמה נזק הוא כבר היה יכול לגרום אם לא היינו מורידים אותו,צולבים אותו וגוררים אותו ברחבי האינטרנט להוכיח את טיפשותו ובורותו! לא זכור לי שסיכמנו שום דבר על עבודה משותפת עם יח"ד חוץ משכל מקרה יבחן לגופו של עניין ויובא בפני פורום יו"רים! יונתן העלה את זה..דנה התנגדה...היה רוב מוחץ בפורום שכל שיתוף פעולה עם יח"ד בפרט ותנועת פוליטיות ומפלגות בכלל יובא לאישור פורום יו"רים. ותפסיק להיות כזה יפה נפש ולחשוב שאתה יכול לבוא ותקן הכל...יש רוב מוחץ בנוער שלא רוצה לראות את מקס יותר...עכשיו...הוא בישל את הדייסה-הוא עצבן את כולם...עכשיו שיוכל ממנה!

youvall

New member
לא הכל קשור לממשלת האחדות!

אם כ"כ חשוב לך ממשלת האחדות, למה אני לא ראיתי אותך באף פגישה(חוץ מהראשונה) של מטה המאבק?!? למה לא ראיתי אותך בא ועושה טלפונים?!? כדברי המשוחרר:" לדבר זה עוזר, להתקשר-יותר!" אני מבקש ממך-אתה לא היית פה...אתה לא יודע עדיין את גודל השטויות שמקס הוציא מפיו! אתה לא יודע כמה נזק הוא כבר היה יכול לגרום אם לא היינו מורידים אותו,צולבים אותו וגוררים אותו ברחבי האינטרנט להוכיח את טיפשותו ובורותו! לא זכור לי שסיכמנו שום דבר על עבודה משותפת עם יח"ד חוץ משכל מקרה יבחן לגופו של עניין ויובא בפני פורום יו"רים! יונתן העלה את זה..דנה התנגדה...היה רוב מוחץ בפורום שכל שיתוף פעולה עם יח"ד בפרט ותנועת פוליטיות ומפלגות בכלל יובא לאישור פורום יו"רים. ותפסיק להיות כזה יפה נפש ולחשוב שאתה יכול לבוא ותקן הכל...יש רוב מוחץ בנוער שלא רוצה לראות את מקס יותר...עכשיו...הוא בישל את הדייסה-הוא עצבן את כולם...עכשיו שיוכל ממנה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
תשובות ותגובות!

1)איך אתה אומר שלא םעלתי נגד האחדות?! הרי הייתי במפגש הראשון של מטה המאבק ביחד איתך ולהזכירך היינו שם השניים היחידים מהנוער,גם השתתפתי בהפגנה הראשונה מול כפר המכביה וצעקתי שם המון במגאפון ואפילו איבדתי את הקול,בהפגנה השנייה לא השתתפתי כי הייתי בחו"ל 12 יום וחזרתי בשישי הזה לפנות בוקר!אז נא לא להטעות! 2)אני מסכים איתך על הביקורת על מקס ברובה אבל לא על דרך ההבעה שלה. יש דרך להביע ביקורת עניינית וזה בלי כינויי גנאי,בלי עליהום ובלי איומים על סילוק......מקס חדש בנוער הוא עשה כמה טעויות טיפשיות של טירון אבל יש לו דרך חזרה מזה..אני חושב שהוא מבין כבר שהוא לא יכול לערב את הנוער בנושא יהיו תקלות נוספות בנושא אז אני בטוח שדנה תדע לדבר איתו ולקרוא אותו לסדר.אז אפשר לבוא בביקורת ולסדר עניינים בלי השמצות וירידה ל]סים אישיים יובל....

youvall

New member
תגובה...

1) שלמה... היית בפגישה אחת והפגנה אחת! בינתיים יש גם טלפונים שצריך לעשות...יש מכתבים שצריך לנסח...זה לא רק לבוא להפגנות... תתקשר לרמתי-תצטרף למאבק...

youvall

New member
לא מקס...

אני אוכלים אותך בלי מלח כי אתה טיפש(סליחה יואב...אבל מדובר כאן במציאות!) ולא כי אתה תומך ביוזמת ז'נבה אלא כי אתה חושב שאתה יודע הכל, יותר טוב מכולם, הכי טוב פה ויכול להיכנס ולקבוע את כל עמדות הנוער בתוך שבוע אחד.... ושוב, קולט אביטל לא רק שהיא לא תומכת בז'נבה אלא היא מתנגדת להסכם הנלוז הזה, כמו מתן,אפריים,פואד,יתום,איתן,פרס,פינס ועוד רבים, חלקים טובים יותר וחלקים טובים פחות....

youvall

New member
לא נכון!!!

אף אחד מחבריי הכנסת של מפלגת העבודה לא היה מיוזמי ז'נבה! חה"כ קולט אביטל מתנגדת להסכם! היא אישית אמרה לי את זה...

יוֹאב

New member
מה אתה אומר?

אני מציע לך לקרוא טוב טוב מה כתוב כאן. ואם זהו שקר, אז בתור אזרח דואג ואיכפתי, עליך להעביר את זה במיידית לח"כ אביטל על מנת שתוכל להגיש תביעת דיבה כנגד ראשי האתר!!

יוֹאב

New member
תגיד יובל...

האם גם את הסיפור הנ"ל סיפרה לך קולט אביטל באופן אישי? "העניין הוא, הסבירה לי אחר כך קולט אביטל, שמצנע ובורג הצטרפו ליוזמה ברגע האחרון. תפסו טרמפ. יולי תמיר דווקא היתה מההתחלה, אך גם אותה דחקו כאן לפינה. אחרי הקוקטייל ארגנו ארבעה מראשי היוזמה מסיבת עיתונאים קטנה. רוב העיתונאים היו ערבים, כולל נציגיהם של עיתונים מן המערב. הדוברים היו אברום בורג, קולט אביטל, כדורה פארס וזוהיר מנאסרה"

youvall

New member
מתוך אימייל שקיבלתי מחה"כ אביטל

על מנת לחתום על הסכם יש צורך בצרוף של סמכות ואחריות. ללא זה אין אפשרות לעשות כלום. ההסכם הינו רק דברים חסרי אחריות ויוזמי ההסכם הנם חסרי סמכות.

יוֹאב

New member
אז למה אתה מעריך שהיא שיקרה לך?

ולמה אני מעריך ששכתבת קצת את הכתוב? (במילים "חסרי אחריות" קשה לי להאמין שהיא היתה משתמשת, אבל אפשר לבדוק את זה מולה.)

youvall

New member
אני מתנצל...טעות במכתב..

הקטע הנ"ל הוצא בטעות ממכתב שנכתב ע"י חה"כ מתן וילנאי. הסיבה לעטות תמימה=הכותרת למכתב זהה ולכן התבלבלתי(לא שמתי לב שקיבלתי גם תגובה ממתן וילנאי). המכתב של חה"כ נכתב ע"י העוזרת הפרלמנטרית שלה והציטוט הוא זה: "חה"כ אביטל אינה מסכימה עם חלקים במסמך ז'נבה ועם העובדה שהוא הפך ממסמך עקרונות להסכם. יוזמת ז'נבה אינה הסכם בין שתי מדינות." מתנצל שוב על הטעות בין המכתבים.

יוֹאב

New member
ולסיכום, יובל

היות ואני לא רוצה לקרוא לך בשמות, אני רק מניח שאתה מסיק לבד את המסקנה הבלתי נמנעת ש....קולט אביטל שיקרה לך! או ש...לא?

ש

שלמה איזקסון

Guest
כמה כבר אפשר לדבר על הז'נווה הזה?!

אוקיי הבננו שאין הסכמה מלאה בנושא ז'נווה בין כולם פה אבל כמה כבר אפשר לדון בזה?! בואו נסכים שהמפלגה עצמה החליטה לא לנקוט קו ברור בנושא ז'נווה,רובה מתנגדת במידה זאת או אחרת להסכם,חלקה תומכך ונכ"ל בנוער. הנוער החליט להתנגד למעורבות בנושא ז'נווה מאחד שרובו מתנגד לז'נווה(כולל אותי) ועל כן אסור לחברי הנוער לנצל את סניפם או את הנוער למעורבות בנושא,מה שכן מותר להם זה לפעול בצורה עצמאית ואישית בעד או נגד ז'נווה ללא חולצות נוער ובאופן אישי. אין צורך ואין טעם בהצבעות נוספות בנושא מאחר שפורום יו"רים מוסמך להחליט בנושא והחליט כבר שלא לתמוך בז'נווה מקס! בואו נרד מהנושא הזה ונתחיל לראות מה אנחנו עושים בקשר לנושא ההתנות לאחדות,גיוסים לנוער,הנושא החברתי-כלכלי וכו'......

התשובה (תשובות) ../images/Emo13.gif

בנושאים האידיאולוגים (כמו לתמוך בז'נבה או לא) צריך לעשות הצבעה ארצית של כל פעילי הנוער, לא רק היו"רים. במושא הכלכלי הכל ברור: אסור לנו להיכנס לממשלת אחדות!!! גם אם נקבל את תיק האוצר, לא נכנסים!!! אלינו להפיל את הממשלה, אחרת נהפוך לבדיחה. הקואליציה כרגע היא רק 59 מנדטים, אז מה אנחנו מתנהגים כמו ילדים ונוסעים לשיחות אחדות? בואו נפיל את הממשלה, וזהו. אני מבין מצויין שגם בבחירות הקרובות הליכוד זוכה, אבל דווקה בגלל זה צריך להפיל. אנחנו מפילים, הליכוד זוכה, אנחנו מפילים, הליכוד זוכה - לאט לאט המפה הפוליטית תשתנה לטובת השמאל ע"י כך שהעם יראה שמחנה השמאל חזק וחיי, העם ירצה יציבות, הליכוד והימין הקיצוניי יצאו כטיפשים בגלל העובדה שהימין הקייצוני עצמו עזר להפיל את הממשלה יאבדו משמעות ומפלגות השמאל הגדולות (העבודה-מימ"ד-עם אחד, יח"ד) יקחו את רוב המנדטים. אז אנחנו נוכל להקיים קואליצית מרכז-שמאל (העבודה-מימ"ד-עם אחד, שינוי, יח"ד), ואם שינוי יסרבו נבנה ממשלת שמאל-חרדים (העבודה-מימ"ד-עם אחד, יח"ד, יהדות התורה. את ש"ס אני לא רוצה בגלל הטירוף והקיצונייות שלהם) ונוכל לבנות מדינה ציונית סוציאל-דמוקרטית, ונוכל להפוך את הדור האוטאיסטי הפוסט-ציוני שגדל כאן לשנוא את המדינה שלו בגלל המצב שדירדרו אליו הימין, לדור ציוני האוהב את השלום והארץ.

למעלה