הודעה

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif הודעה ../images/Emo3.gif

למי מכם שלא יודע, אני עתודאי ולמדתי הנדסת חשמל ופיסיקה. היום הגשתי את הפרוייקט הגמר שלי, ובזאת סיימתי את חובותי האקדמיות (חמסה חמסה חמסה). מחר אני מתגייס לחיל הים. Wish me luck

סבבב

New member
לבייבי שלנו...

המון המון המון בהצלחה עם גיוסך לשרות סדיר למען ביטחון העם והארץ... בנימה אישית אני רוצה לספר שפגשתי היום את בייבי ואיחלתי לו המון הצלחה. לרגע חשבתי שהוא משאיר אותי לבד לנהל את הפורום ונוטש. אך הוא דאג להרגיע שהוא יהיה כל יום בבית... אז למרות שאתה הולך להיות ג'ובניק עם תואר - תעביר את בקלות... אוהבים אותך... באמת...

jam19

New member
בייביבוי

שיהיה המון בהצלחה בשירות... תעשה חיל וכמו שאומרים... שפשוף נעים...

יום.

New member
אחח אחח יא צעיר

שיהיה לך המון המון בהצלחה אני מקווה שתהנה בשירות שלך

טוהרtoar

New member
I WISH YOU

בייבי- אני מאחל לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון... בהצלחה

בהצלחה בצבא והמשך שנה מוצלחת וטובה

בהצלחה בצבא.... המשך שנה מוצלחת.... בכל אשר תפנה ותרצה, ונמשיך לראות אותך כותב בפורום. באהבה אסף

BabyBoy1

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo13.gif

אני ממש הרוג. היום נתנו לנו טופס טיולים. ואכן, כשמו כן הוא...

SmartToyBoy

New member
בייייייייבי

אמנם קצת באיחור בפורום, וכבר איחלתי לך טלפונית, ובכל זאת: מ - ז - ל ט - ו - ב !! קודם כל, אני מקווה שהימים הראשונים של הגיוס עוברים בטוב ושאתה מצליח, עד כמה שאפשר, להסתדר שם. אני מאחל לך שירות מוצלח ומהנה. אני מקווה שתדע ותשכיל ליישם את מירב הכישורים שלך בתפקיד, בעיקר - שהצבא יידע ליישם זאת.......... עשה חיל, עלה והצלח!
סמארטי.

למעלה