הודעה חשובה

../images/Emo41.gifהודעה חשובה

כדי להמשיך את המסורת שהונהגה כאן בפורום תערך בחוף פלמחים בשבוע הבא תחרות החולצה הרטובה של חברות הפורום רק להזכירכם בשנה שעברה זכה במקום הראשון ללא תחרות אי.טי.אן השמנמן אבל עקב הדיאטה הרצחנית שהוא דפק גם לכן הבנות יש סיכוי בתחילת האירוע יוגש כיבוד קל של צלעות דיונון ברוטב ברבוניות על פלטה של אצות חומות ומנהל הפורום יחפור לנו במוח על הדרדרות הנוער ואיך לא ללמד את אבא לעשות ילדים בלה בלה בלה...אחרי שנסקול אותו בצדפות משוננות נעבור לאירוע המרכזי בהנחיית רוזי הרעב...חיחיחי...שאיי עם עבר של די ג'י באוטו גלידה יהיה אחראי על המוסיקה והצלפות שוט ברגעים המתאימים חשוב מאד!!!בתור השופט המרכזי והיחיד בתחרות אני מזכיר שאני מקבל שוחד ולא נמנע מלקיחת טובות הנאה מהמשתתפות (אני מבטיח תקשורת בונה משחק מקדים רחב וחומר סיכה על בסיס מים...) אז קדימה בנות לעמידת פיסוק-קפוץץץץץץץץץ!!!!

resh0

New member
תהיי מרוצה. אני צריך לבוא עם שיריון

אם השופט ירשה לי...

פייט את יכולה גם לבוא בלי..../images/Emo3.gif

זה רק יוסיף לך לניקוד...ור'ש גם אתה יכול לבוא בלי זה רק יקצר לך את הסבל
יא מנקה ארובות של תחנות כוח!

faith2

New member
תודה שעכשיו אתה אומר!

כבר הספקתי לרוץ חזרה הבייתה!

חגית 19

New member
../images/Emo149.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיחיחיחיחיחיחיחיחיח חה חה חה חה חה חה אוי פארוק אתה כזה מחוק..

שנעבור ישר למשחק המקדים...חגית?

אני קצת זקן לא שולט בצרכים הגוף שלי הצמיח פרווה דקיקה של שערות והשיניים שלי נושרות כמו עלי שלכת אז כדי שתמהרי מאמי כדי שאני אוכל להספיק לטעום אותך...אה ויש לי בשבילך צ'ופר חזק אני גם סובל מרעידות חזקות בכל הגוף!

חגית 19

New member
../images/Emo5.gifאיכססססססס!!

חחחחחחחחחחח....פארוק ,באיזה בית אבות אתה ממוקם??

רוזיA

New member
קערעקרקעקרקעקר הרגת אותי פארוק.....

אחי ויקומו המלפפונים ויכו את הגנב .... אחי התפצצתי מי צחוק חלאס השתנתי....

חגית 19

New member
חגית תעשה שמחחחחחחחח!!../images/Emo68.gif

רשששש איפה אתה? מתי ניראה מי הבחור המיסתורי???

resh0

New member
ככה זה כאשר החברה שלך פולניה...

אצלה "המשחק המקדים" זה חצי שעה להתחנן... בסדר פארוק, לא נורא, אוהבים אותך בכל זאת...

חגית 19

New member
../images/Emo52.gifרשששששש..

אתה מדברת אליי??אני מיתחנננת!! לא ענית לי על השאלה איש המיסתורין!!

חגית 19

New member
אולי תמונה....

תגיד רש שש אתה מכיר את הגולש המבוגר הזה עם השיער הבלונדני כזה..עד הכתפיים..מצחיק כזה זקן..הוא תמיד בחוף.. מכיר??

resh0

New member
את מתכוונת לרוני?

זה אף פעם לא יהיה מבוגר... כאשר אחזור מקוסטה-ריקה (בסוף מאי), מבטיח תמונות מפוצצות. בנתיים תראי על איזה גלים הם גלשו אתמול...

למעלה