ההמלצות

../images/Emo41.gifההמלצות../images/Emo41.gif

כי אני ממש עייפה ומחר לא יהיה לי זמן :)
יום שישי
מסיבות: -היפ הופ בזירה (23:00) 50-60 שקלים. חברות היו נהנו והמליצו לי :) -המימד החמישי (ליד הTLV) דאנס, האוס MTV ולהיטים (23:00) 50-60 שקלים. -הירח (24:00) שחורה, דאנס והאוס, מופע "חופשיות על הבר" 60-70 שקלים. אחרים: -סטנדאפ בקאמל קומדי קלאב- שחר חסון, אדם שרון, יוסי טרבלס (22:00) -סטנדאפ בקאמל קומדי קלאב- כוכבי ערוץ ביפ (24:00)
יום שבת
-יהלי סובול בתמונע (22:30) 65 שקלים. -פרברים רפיוג'יז-ראפ והיפהופ בג'ה-פן (בין האמנים סגול59)(22:00)40 ש"ח -מרב סימן טוב- הייניקן הבימה (22:00)
חשוב מאוד
לכל המתכננים ללכת לurban play בדיזינגוף סנטר (או שזו רק אני?!) האירוע נדחה בעקבות מזג האוויר... פרטים נוספים שבוע הבא :) ולכל הקוראים- הפתעה. שיהיה בהצלחה. סופשבוע נהדר :)

LipStiK

New member
לא רק את מתכננת על ה- urban play...

גם אני תכננתי.... וזה דווקא יצא יותר טוב שזה נדחה... כי זה יוצא בשישי הבא- בדיוק ביומולדת!

BeNiT1BiNbA

New member
yessss גמני תיכננתי ומתכננת על זה..

זה יצא טוב שזהלא היה היום..

No BoDy1

New member
לא זה לא../images/Emo70.gif

תיכננתי ללכת.. בגלל שזה לא יצא היום אלא שבוע הבא אז אנלא יוכל להגיע בגלל שבאותו יום אני מיחצ"ן מסיבה של היהודים.. ולא יהיה לי זמן לעצמי....... מקווה שיהיה לי זמן.. אם יהיה אני בא..

SuGar and SpicE

New member
כל הכבוד חסה! ../images/Emo45.gif ועוד כמה להוסיף:

"קרח בכיכר"
מה-23 ל-31 החודש, הופכים את כיכר רבין למשטח החלקה על הקרח
. כניסה עולה 20 ש"ח (כולל המחליקיים), וללקוחות סלקום (שמשתתפת במימון האירוע) רק 10 ש"ח - עם הצגת המכשיר. שעות פעילות: א'-ה' 23:00-14:00, שישי 15:30-10:00, שבת 23:00-18:00. עוד לא הייתי שם, אבל בהחלט נשמע כמו משהו ששווה בדיקה
2 סרטים שעלו השבוע (שבאופן אישי נשמעים לי מאד מעניינים):
גותיקה (או גוטיקה, אם תרצו) - מותחן אימה עם האלי בארי.
נערה עם עגיל פנינה - עיבוד קולנועי לספר המפורסם. תבלו
אה.......וגם אני רציתי ללכת לurban play. טוב שנדחה, כי השבוע זה לא כל כך הסתדר לי.

כמה דברים לגבי קרח בכיכר ועוד...

קרח בכיכר- עוד לא יצא לי ללכת ואני ממש מקווה שייצא לי ללכת היום. אני ממש אוהבת להחליק... אבל מביקורות של חברים המקום לא משהו, יש תורים ארוכים, הקרח ברובו מפוצץ ולא מטופל כראוי (מה לעשות, מתחזקי פלאפון הם לא מתחזקי קרח) וגם נאמר לי שיש די הרבה אנשים על המשטח... אז כל הוואנאבי מקצועיים לא יכולים להתפרע- קחו בחשבון. אבל המחיר סביר, כך שאין מה להפסיד. רק תזכרו להרים ידיים אם אתם נופלים! גוטיקה- הסרט נשמע מאוד מבטיח אבל הביקורות די קטלו אותו, חיפשתי קישור אבל לא ממש מצאתי... ותודה לאל שהאורבן פליי נדחה. זה ממש מקל עליי :)

תרשו לי להוסיף...

20 ש"ח ל20 דקות בעיקרון... ואם כבר להחליק על הקרח, מומלץ בחום אחלה קרח ברמת גן (אני חושבת).

../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo45.gif

רק חבל שהמזג אוויר מדכא ביותר ולי אישית אין חשק כ"כ לצאת..

BeNiT1BiNbA

New member
אז זהו...שהוא סגור כבר כמה שנים -

-טובות....לפחות 3-4.. והוא גם לא משהו ד"א..עקום לגמרי..ולא נוח..הכי טוב זה ללכת ליום שלם באיזור חיפה שם..למרכז קנדה..יש שם בריכה, באולינג, החלקרח וכאלה דברים..וממש מקום סבבה עם משטח מקצועי..אז מומלץ בחום אין ספק :] ובקשר לךמשטח שפתחו בכיכר..זו טעות ללכת למקום כזה..מה זה החרטא הזה של 20 שקל ל-20 דקות!!?1?!??!..מה קרה מלחמה!??! מה נראה להם שבלעתי קופה של בנק??..שיקפצו לי סלקום השרלילונים...זה לא שווה את הזמן היקר שלי P: חח..עד שמתרגלים לךקרח זה כבר 10-20 דקות בלאט.... נצלנים =[ ונורא רציתי ללכת..

הייתי אמורה ללכת היום ולא יצא...

אמרו לי שהמקום ממש קטן. נראה, אולי אקפוץ מחר, גם ככה אני אהיה באזור.

מרכז קנדה זה לא באיזור חיפה

זה במטולה!!!! שעה וחצי צפונה מחיפה!!!!! אבל אין מה להגיד....אחלבה קרח , ע-נ-ק (הכי גדול בארץ) וישר לחלוטין!!! למדתי שם כמה שנים...בהחלט שווה!

BeNiT1BiNbA

New member
חחחחחחחח אופסי :] נו צדקתי בקטע =>

=> של הצפון.. =] יאללה אז אני הייתי חסרת כל כיוון בתקופה של כיתה ט'.. זה הזמן שהייתי שם עם הבי"ס :] אבל מה שחשוב זה שזה מקום מדליק.. היום אני כבר מטיילת ברחבי ארץ ישראל.... :] פעם הכי צפון שהיה בשבילי זה חיפה :] היום אני כבר אחרי שהיה לי חבר שגר ליד קרית שמונה :]

כן...

יש לך קצת חוסר כיוון... ואחלה קרח לא סגור!!! היה אחלה קרח בבת ים שנסגר... אבל מה שאמרתי עדיין פתוח ועדיין חביב ועדיין ישר ומתוחזק כמו שצריך...באמת מומלץ...

SuGar and SpicE

New member
וואיייי...

כל הדיבורים האלה על החלקרח (איך שלא רושמים את זה) מזכירים לי נשכחות מילדותי..כשביקרתי שם... זה די הייתה טראומה (לאו דווקא בגלל המקום עצמו). כנראה שיש לי בעיה כששתי סכינים אימתניות מחוברות לי לנעליים. יוצר אצלי חשש מסויים, במיוחד לאחר שראיתי את השלט של מה לעשות במקרה שנופלים - עם איקס אדום וגדול במיוחד
על מצב נפילה שהייתי סבירה ביותר ליפול בו במקרה ש - ...... מה שכמובן יצר אצלי תסריטים למניהם בראש וגרם לי רוב הזמן להיאחז במעקה שליד. אבל נראה, יכול להיות שבכל אופן אני אלך לבדוק את הקרח בכיכר הזה. גם הפעם נראה לי שאצמד לחברי הטוב, המעקה :)

BeNiT1BiNbA

New member
הוא לא קיים!! הרי הורידו אותו =>

כששיפצו שם את האיזור.. ובבת ים שרפו אותו..כשהייתי קטנה..בעסה..

BeNiT1BiNbA

New member
וואי איזה קטע אני מוכנה להישבע ש..

..רשמתי את התגובה להודעה שלפניה.. קטע מוזר

SuGar and SpicE

New member
וזה באמת מה שעשית.

פשוט שתינו הגבנו לאותה הודעה. כפי שאת רואה זה סידר את ההודעות אחת אחרי השנייה באותו קו. אם היית משרשרת תגובה להודעה שלי, זה היה מזיז אותה טיפה הצידה - וכך ניתן להבדיל.

למעלה