ההופעה

willo1

New member
../images/Emo41.gifההופעה../images/Emo41.gif

זה הזמן לכתוב הערות/הארות או כל דבר אחר..
סופסוף ההופעה בר"ג
*נקווה שיהיו עוד הרבה כאלה* זהו. אז תהנו כולם

willo1

New member
נכוןןן זה שיר כזה יפה אבל לא

שמעתךי אותו שר את זה בהופעה.. שמעתי אותו שר את כוכבים (עכשיו סתיו)
. אלו שני שירים מדהימים. כמעט השירים היחדים היפים בדיסק של גידי גוב ("דרך ארץ")

רינה ד

New member
את שלל שרב אני בטוחה שהוא לא ישיר

אבל אי אפשר לדעת בעצם, אולי הוא עוד יפתיע (למרות שאין סיכוי...) אבל את כוכבים הוא חייב לשיר אני הרוסה על הביצוע של יהודה נכון שהוא שר את זה פשוט מדהים...? נו אנשים אם יש עוד בקשות לשירים אז אולי תגידו כבר לפני שיודה ויעקב מארגנים את סדר השירים...

ספי סול

New member
כן מזמן הוא לא שר את שלל שרב וחבל

אבל למה בעצם? זה כמו להוריד מההופעה את אפר ואבק זאת הקלאסיקה שלו הוא צריך להחזיר את שלל שרב...!!! ווילו הביצוע של יהודה פוליקר לשלל שרב היה מרגש ויפה ויפה ויפה...הוא היה שר את זה תמיד לסיום ההופעה ואם במקרה יהודה קורא עכשיו אז בשבילך... אתה חייב להחזיר את שלל שרב נו תעשה טובה...

willo1

New member
../images/Emo6.gif באמת?

אני אף פעם לא שמעתי ותו שר את זה. ז"א בהופעה.. שמעתי רק פעם אחת בתכנית של גידי גוב שהם שרו את זה ביחד. בעצם.. זה לא נראה לי היה זה..
בע. מילא. לא חשוב.. אבל תודה על הפנייה הנרגשת ליודה ספי

willo1

New member
היה איזה שיר

ששמעתי ברדיו, משהו שיודה הלחין.. פאק שכחתי עעעעע אבל אני זוכרת שחשבתי שאם יודה היה שר את זה זה היה הרבה יותר יפה..

רינה ד

New member
נכון השמיעו את השיר של אושיק לוי

שיהודה הלחין ומיד אחרי את הילד וברור שיודה היה שר הרבה יותר יפה וברגש...(יודה יעשה ברגש אפילו את השיר עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה...)

ספי סול

New member
וואייי רינה יא קרועה...עוגה עוגה עו

הערב נבקש ממנו שישיר לנו את זה כהדרן בסוף במקום שלל שרב... הרגת אותי...חחחחחח...

willo1

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

וואי אם חושבים על זה כשיודה יבצע את שיר הילדות שלי ( כן כן ) "בשנה הבאה" (.. נשב על המרפסת ונספור ציפורים בודדות/נודדות כל אחד והטעות שלו..
) אני אהיה מאושרה
חיחי ורינה
זה השיר שחשבתי שמעניין לשמוע את יודה שר אותו! זה של אושיק לוי
*סקרניה*

ספי סול

New member
שירן זה ציפורים נודדות ציפורים לא י

יוכולים להיות בודדות...ציפורים בודדות חחחח...נעמי שמר בטח מתהפכת עכשיו בקברה... אגב שיר הילדות שלי הוא היר ווי אר אין דה סנטר אוף טאוון...בטח אתם לא מכירים זה מהדור שלי...אם יהודה יעשה לזה קאבר יהיה ענק, אני אפילו אוותר לו על שלל שרב...

willo1

New member
חחחח לא לא. אני יודעת

שזה נודדות חחחחחחח אני לא זוכרת איפה שמעתי את זה אבל זו הייתה טעות של מישהו.. ככה הוא'היא חשבו שזה בודדות חחחחח אבל הכי משעשעת זו הטעות שלי , יש שורה "עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה" וול, אני כבר מגיל מאוד צעיר הייתי אופטימית והשורה שלי הייתה "לא תראה לא תראה.."

ספי סול

New member
לא תראה...? חחחחחח גם את מעוותת שיר

שירים...כל אחד והשמיעה שלו אבל לךיש שמיעה אבסולוטית כנראה...איך שמעת לא תראה לא תראה ואיך קישרת שלא תראה כמה טוב יהיה...נראה לך שהיו משדרים ככה את אילנית ברדיו? חחחחחחחחחחחחחח אגב, אם את לא יודעת מי זאת אילנית אז בשנות ה-70' היא היתה בערך הרוני סופרסטאר של היום...

willo1

New member
חחחחחחחחח תשמע

הייתי בת 3. אמנם הייתי ילדה מאוד מיוחדת אבל כנראה הכפתורים באוזניים כן השפיעו
וואי ומה זה הגזמת.
ברור שאני יודעת מי זו אילנית
אפילו יש לי איזה שני שירים שלה באמ פי

ספי סול

New member
את מפתיעה אותי אפילו אני בגילי המופ

המופלג אין לי שירים של אילנית...אה וגם של רוני אין לי...

willo1

New member
אם תשמע את השירים

שיש לי באמ פי תהיה מופתע עוד יותר..
לא, באמת. יש כמה שירים ישנים (טוב הרבה) שאני אוהבת..
וגם לי אין רוני עעעע *מתחלחלת*

למעלה