../images/Emo41.gifההופעה בנמל../images/Emo70.gif
יאאאאאאאאאא איזה הופעה הייתה - ממש מדהים!! המקום היה ממש יפה - על הים, תפסתי מקומות ראשונים.. ו.. היה ממש יפה!! קודם כל פעם ראשונה שגם עם אימא שלי באה איתי, והיא אמרה שדנה ממש חמודה... טוב.. קיצור - ההופעה התחילה בערך ב20:40 דנה התחילה עם אהבה וכבר התחלתי להרגיש את ה... הייתה הופעה ממש טובה, דנה אמרה שחם ושהיא עדיין לא התרגלה לכל עניין הלחות הזאת - כי היא ירושלמית - היא אמרה שחבל שלא באה עם הבגד ים!! (באמת חבל דנה, פעם הבאה תעשי את הדבר הנכון
) באו מלא אנשים והיה ילדון קטנטון בקהל שצחק עם דנה על זה שבעצם לא יורד גשם ("כשהגשם יורד העלים מצהיבים...") ושיניב צחק
- ובכלל אני חושב שהיה קהל ממש נחמד - הייתי בטוח שיהיה בלאגן גדול אבל בעצם היה מאוד מסודר, נקי ונעים - ואנחנו בעצם הגענו בשבע לנמל כדי לתפוס מקום - כ"כ שמחתי שהפעם דנה שרה את בוכה לך - שיר שכבר מעל לשנה היא לא ביצעה בהופעות - ממש התגעגתי אליו!! ***אהההההההה דנה אמרה שהמפיק המוזיקלי באלבום החדש שלה יהיה אייל קצב (!!) - שהפיק בין היתר גם לשרון חזיז וירמי קפלן - ועכשיו אני הולך לומר משהו שקצת יכאב לי - אבל נראה לי (ואני מאוד מקווה שאני טועה!!) שהאלבום הבא לא יצא לפני 2010
- כי דנה אמרה שהיא עזבה את אן אם סי ("עקב חילוקי דעות אומנותיות"..
מצחיקה איך היא אמרה את זה..!!) ושבינתיים היא עושה "שופינג" בחברות תקליטים.. ושיש לה מלא מלא שירים חדשים וש.. אויי שהתקליט הבא יצא כבר!! גם הבנתי שיש לה נגנים חדשים את רותם פלורנטין (שאני זוכר מאיזה הופעה בתמונוע שהוא היה - לא שהוא ניגן, הוא רק היה עוזר במה - ד"א גם הפעם..) ואלעד הדר (שאני חושב שהיה פעם קלידן בקמלוט - אני לא בטוח)... --- ומעניין שהיא לא אמרה שומדבר לגבי מנצור ופרוסט.. (מוזר
) טוב - הייתה הופעה מדהימה - הייתי מאוד רגוע וכ"כ אהבתי את הביצועים האקוסטים - איזה מהר הזמן עובר... דנה - U R The Quin
- ואנשים איפה שלא תהיו תבטלו כמה כרטיסים אני צריך ללכת להופעה שלה עם ירמי!!
פלייליסט (לא ממש לפי הסדר!!) אהבה לומדת לעוף מחכה לו תוך כדי תנועה בוכה לך דלתות נפתחות בא והולך עד הקצה יש בזה טעם חמימות חולפת מלך ---- שקט
יאאאאאאאאאא איזה הופעה הייתה - ממש מדהים!! המקום היה ממש יפה - על הים, תפסתי מקומות ראשונים.. ו.. היה ממש יפה!! קודם כל פעם ראשונה שגם עם אימא שלי באה איתי, והיא אמרה שדנה ממש חמודה... טוב.. קיצור - ההופעה התחילה בערך ב20:40 דנה התחילה עם אהבה וכבר התחלתי להרגיש את ה... הייתה הופעה ממש טובה, דנה אמרה שחם ושהיא עדיין לא התרגלה לכל עניין הלחות הזאת - כי היא ירושלמית - היא אמרה שחבל שלא באה עם הבגד ים!! (באמת חבל דנה, פעם הבאה תעשי את הדבר הנכון