ההגיגים של סיוון

A N I g M A

New member
../images/Emo41.gif ההגיגים של סיוון ../images/Emo41.gif

המוזה חזרה
הפעם: "אם תראי" השיר הזה היה הראשון שתפס אותי באלבום. לא יודעת למה. כנראה שזה הקצב המיוחד.סגנון אר אנד בי. שומעים שזו הפקה של עברי לידר. יש דברים שמקשיבים להם באלבום ופשוט אומרים:"הו, זה עברי". והפירשון שלי: השיר בעצם מדבר על דברים שלא אמורים לקרות. דוגמא: חסיד מחפש תשובה. חסיד אמור להיות זה שיש לו תשובה – הוא מאמין באלוהים. ואם אין לו תשובה זה מוזר, משו שלא אמור להיות. או נסיך מחפש תקווה. נסיך הוא זה האמיץ, שלא מפחד מכלום. למה שיחפש תקווה? הדברים האלו הם לא אמיתיים. גלעד כאילו מזמין את הבחורה לגשת אליו ולגעת בו – כי הוא כן אמיתי. ככה היא יכולה לוודא מה מציאות ומה חלום. "חיכיתי לך, קיוויתי לך" – האמ יכול להיות שגלעד ידע שהיא תבוא, הוא רוצה לעזור לה. וזהו בעצם. זה הקונספט של השיר. דברים שלא יכולים לקרות. אגב, חשבתי על משו. "אסיר בלבוש חתן"- אז זה דווקא כן יכול להיות. יגאל עמיר רצה להתחתן עם הלריסה הזאת, איך שלא קוראים לה. אז זה היה אמור להיות אסיר בלבוש חתן... הדירוג שלי לשיר, מ-1 עד 10: 10 . כי הוא פשוט מצוין. הוא מביא משו חדש, עיבוד מיוחד. מה אתם חושבים?
סיוון

אוי אני אוהבת את השיר הזה ../images/Emo9.gif

אמממממממ לדעתי זה שיר דימיוני כאילו המצבים בו לא הגיוניים אבל בין כל הדברים האלה יש דבר אמיתי אחד שזה בעצם גלעד
או מי ששר את השיר (זה יכול להיות כל אחד ) טוב אין לי כוח להתפלסף אני אחזור לזה מתישהו אני רק אציין שזה השיר שהכי אהבתי על ההתחלה

מיכיל

New member
יההה ההגיגים חזרו ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

לגבי השיר "אם תראי"- זה השיר שלקח לי הכי הרבה זמן להתחבר אליו,אבל עכשיו אני דווקא ממש אוהבת אותו
הקטע של הבתים באמת הוא לייצג משהו לא הגיוני...דברים שלרוב לא קוראים ... אבל אם היא תראה דברים כאלה- והכל יראה לה כבר לא הגיוני " או אז..אז תדעי לגשת-תיגעי זה אני"...אז היא תוכל לגשת אליו כדי שהוא יעזור לה ,כי הוא זה שבאמת פה...היא יכולה אפילו לבדוק
"גלגול חיים שלמים חיכיתי לך , קיוויתי לך " - הוא חיכה המון זמן עד שהוא מצא מישהי שבאמת תבין אותו ...תבין מה קורה איתו ... תחשוב בצורה דומה לו... מחכה לעוד הגיגים

3נטוש

New member
אמממ

כן... אבל אני לא ממש התחברתי לשיר... אני מאוד אוהבת ת'ביצוע אבל את השיר עצמו לא ממש.. המילים שלו לא אני.. אני לא ממש מאמינה בכול הדברים הלא אמתים האלה לא שיש לי בעיה אם זה אבל זה פשוט לא מתחבר אליי למשל "חסיד מחפש תשובה".. זה מדבר בעד עצמו זה לא אמתי אבל יש שורות שאני מאוד מתחברת כמו:"תגעי זה אני" כלומר כן אני אמתי וכול השאר לא וזה שורה שבאמת אני מתחברת אליה אבל השיר עצמו לא ממש אהבתי (אבל ת'ביצוע כן
) הדירוג שלי:7

אני דוקא נורא אהבתי

זה היה השיר הראשון שתפס אותי ( חוץ מ- עכשיו טוב כמובן...) יש לו קצב מדהים והשיר מוציא איכות מדהימה שיש לגלעד- בהחלט אחד השירים היותר מיוחדים שלו. אני חושבת שיחד עם נופלים לתוך טבעת וציפורים זה אחד השירים המובילים בדיסק שבת שלום!

orguy

New member
לדעתי זה יפה......

"חסיד מחפש תשובה" זה בעצם בן אדם שמחפש משהו שהוא כבר מצא כי הרי במציאות חסיד זה אדם שהתשובה שלו זה אלוהים..... וחסיד הוא דתי, חסיד שמחפש את הדת שבעצם נמצאת אצלו.... תנסו לקחת את זה יותר עמוק!

שיר m

Well-known member
אהבתי ת'פירוש../images/Emo45.gif

לא חשבתי על השיר בצורה הזאת... האמת שזה השיר האחרון שהתחברתי אליו. לקח לי זמן. דירוג- 8

אני מתה על השיר הזה../images/Emo99.gif

מהפעם הראשונה ששמעתי אהבתי אותו (וזה עוד היה בהופעה
)

השיר הזה

הוא השיר שבזכותו אני אוהבת את גילעד. [כן, לא בזכות עכשיו טוב ! חיפשתי "גילעד שגב", ראיתי "אם תראי" - הורדתי - התאהבתי - והורדתי את השאר. |קניית דיסק בקרוב לא לסקול אותי|] נהנתי לקרוא.

oRockGirLr

New member
*סוקלתבכלזאת* ../images/Emo105.gif

חח סתם
את יודעת שאני אוהבת אותך

orguy

New member
|סוקל|

מה זה??? את פה והורדת את הדיסק מי גררמה לבירה עמיקה!!!! רוצי לקנות את הדיסק!!!! גלעד השקיע הרבה הרבה שלוש שנים!!!!

שיר m

Well-known member
שאלה על השיר...

מה הוא שר ברקע? זה משהו כמו "אם תרצי עוד זמן, אם תרצי עוד קצת.." מישהו מבין את המילים?

A N I g M A

New member
כה, אני מבינה

אם את שואלת ממש בקשר לשורה שכתבת אז כן, זה זה. אבל יש עוד מילים ברקע.. כשיהיה לי כח - במסרים.

למעלה