הדרכה

../images/Emo41.gifהדרכה../images/Emo41.gif

-חשובחשובחשובחשובחשוב- מאד, סניף כפר-שלם תל-אביב זקוק למדריך, שבט נבטים. לא הכנה, הקיים. אם אתה רוצה לתרום, לתת, וגם - לקחת, וחושב שאתה מתאים להדריך חוץ, צור קשר איתי באיסיקיו 283447553 או מסנג'ר\דוא"ל [email protected]. שבוע טוב.

דרך אגב -

אם אתם רואים את זה, ואתם בעצמכם לא רלוונטיים לתפקיד מסיבות שיכולות להיות הגיוניות - ספרו על זה לחברים שלכם, אנשים מהשבט שלכם, מהסניף, שאתם מכירים מבני-עקיבא, זו שליחות וזו מצווה! שבוע טוב.

eliya59

New member
עוד דרושים...

לסניף רמת בית שמש (לא קשורים אלי אבל ביקשו שאני אפרסם) דרושים מדריכים בנים לשבטים נבטים והרא"ה

elivnat

New member
שרשור דרושים../images/Emo8.gif ../images/Emo42.gif

לסניף גבעת עדה דרושה קומונרית ומדריכים/ות.. גבעת עדה ממוקמת בין פרדס חנה לזכרון יעקב.. יישוב קטן ושקט, עם קבוצה די גדולה של חניכים.. לפני כ5 שנים הסניף נסגר מסיבות שונות, שנה שעברה, בחופש הגדול, התחלנו במאמצים לפתוח את הסניף, מה שדרוש לנו זה קומונרית ומדריכים/ות. אז אם עוד לא סגרת קומונה, אם את/ה מחפש דרך להתנדב-בואו אלינו.. פרטים במסרים אישיים או באייסיקיו 280640952.

חח אשכרה.

בואו נספח 'לוח דרושים' בעיתון זרעים
. יש כזו הודעה גם בהייד פארק, נכון?

ואגב,

אין נוער בגבעת עדה? שיכול להדריך? הוא עדיף, אבל כמובן אם אין אין, על פני זה שיבואו ממקומות רחוקים יותר.

elivnat

New member
בת'כלס יש.. ../images/Emo42.gif

אבל הבעיה היא ששנה הבאה הם מתחילים ללמוד באולפנא בכפר פינס ולא יהיה להם נוח..והם גם בכיתה ט'..

cסופסופ

New member
גם אני מוסיפה!

דרושה קומונרית לסניף גינות שומרון,סניף שיא הנחמד וחמוד אז אם אתם מכירים מישו פשוט תפנו אותה לשירה 0546329511

Mr Slider

New member
את מגינות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חחחחחחח דייי איזה קטעים חחחח

cסופסופ

New member
לא , אבל זה הבית השני שלי

אני בהר ברכה אבל אני נמצאת יותר בגינות מאשר בבית

Mr Slider

New member
חחח איזה קטעים ../images/Emo70.gif

מכירה את מיכא-ל בעל שם מנצח גינות .... חחחחחחחחחחח אני נשפך מצחוק שאני נזכר בשרוט הזה ! מסרי לו ד"ש חם חם חם ממולי כפרעל הילד הזה

מכירה את משפחת אדמית שגרה שם?

[=היתה גרה] לפני 10\6 בערך? אולי? אחיהוד, איל, עדינה, טל, גלעד וההורים לין ועמי?

דרוש/ה

לסניף ותיק שקיים כבר מעל 30 שנה סניף בני עקיבא עמישב הדר גנים זהו סניף משפחתי מגובש ואוהב עם צוות הדרכה מעולה וצעיר הסניף הוא אחד מסניפי פתח תקווה ויש בו מעל 200 חניכים בשניפ האחרונות סבל הסניף הזה (הסניף שלי) מקומונריות גרועות ולא משקיעניות אין בעיות של לינה ואוכל בשבתות והתנאים באזור הם קלים נוחים וגמישים לשינויים בגלל שזה אזור עירוני לפרטים והתעניינות- שירן-0523662894 או איתמר-0522334288

elivnat

New member
איתמר- ../images/Emo42.gif

אם הייתה לי אפשרות בכיף הייתי נכנסת אצלכם בתור קומונרית, הבעיה היא שאני רק עולה לי"ב.. וזה יפריע לי עם הלימודים וזה..

למעלה