הדיסק החדש

o0O0o

New member
../images/Emo41.gifהדיסק החדש../images/Emo41.gif

מעניין אותי. מה אתם חושבים על הדיסק החדש? אני אישית ממש לא התחברתי אליו. אבל בינתיים שמעתי אותו ממש מעט אז יש סיכוי...

On23

New member
דיסק מעולה

מזכיר מאוד את פרל ג'אם בתקופת טן, ויאז ו-ויטאלוג'י, שזה כמובן, מעולה.

kittycatbone

New member
סוגשל נצל"ש..

אבל פשוט מכל האלבומים שציינת אני תוהה, כמה אלבומים יש ללהקה?
לצערי אני ממש לא מכירה מספיק את פרל ג'אם.:X ובקשר לדיסק החדש- אני מכירה את שני הסינגלים שיצאו (אם אני לא טועה ויש רק 2
) ומאוד אהבתי אותם דווקא!!

o0O0o

New member
אממ בא נספור

ten vs. no code binural vitalogy riot act pearl jam (ככה קוראים לחדש?) יש את lost dogs גם, שיש בו שירים שאין באלבומים. מקווה שלא שכחתי אלבום

kittycatbone

New member
תודהה ^^

ומתוך האלבומים, איך הייתם מדרגים אותם? [חיח האם זה בסדר שגלשתי ככה בשרשור או שאולי אני כבר אפתח שרשור חדש?
]

into infinity

New member
תכלס, דיסק טוב

כמו כל דיסק של פרל ג'אם, צריך לשמוע אותו כמה פעמים כדי לאהוב. אין ספק שהדיסק הזה "רעשני" יותר מהקודמים. בכך חוזרת הלהקה לסגנון שאפיין אותה בתחילת הדרך, כמו בTEN ו VS. אותו הסגנון שבגללו בכלל התחלתי לשמוע פרל ג'אם. השיר שהכי אהבתי באלבום הוא הרצועה הסוגרת, INSIDE JOB, שהזכיר לי מעט את BLACK. אחד הדברים הבולטים בדיסק (מלבד הקול המתאמץ משהו של אדי) הוא רוח הפצפיזם שפשוט נוטפת מכל שיר. אוקי אנחנו יודעים שאתם נגד בוש, נגד המלחמה בעיראק, אבל להקדיש אלבום שלם רק לזה ? לא חבל.. ? אגב, אני חדשה

nothingman1

New member
בכל מקום אומרים שהם "חזרו לשורשים"

שהם כמו בדיסקים הראשונים שלהם וכל זה... אבל לדעתי הם אולי עושים את מה שהם עשו פעם- רק הרבה פחות טוב... במיוחד אדי וג'ף וגם אני פחות אוהב את מאט קמרון...

nothingman1

New member
כל השירים של הדיסק החדש!

http://www.bolt.com/portfolio/audio/sets/displaySet.jsp?membername=PearlJam&setId=17533

למה למרבה הצער?

אתה מעדיף שהם יהיו פאתטים ויחיו בסרט שהם עדיין בסיטאל בשנת 91? להקות צריכות להתקדם.

nothingman1

New member
צודק, לא ניסחתי את עצמי נכון

בסה"כ התכוונתי שאני מעדיף את פרל ג'אם הישנים יותר מאלבום לאלבום אני אוהב אותם פחות מהאלבומים שאחרי ויטאלוג'י

הוד11

New member
צודק

אחרי ויטלוג'י היו להם כמה שירים מאוד טובים אבל כאלבומים אין ספק שחמשת האחרונים נופלים באיכותם משלושת הראשונים

למעלה