הדיון השבועי

../images/Emo41.gifהדיון השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מידי שבוע (אל תתפסו אותי במילה...), תובא בפני חברי הפורום ידיעה על המתרחש ברחבי העולם בכלל ובארץ בפרט (כגון: פיגועים, אסונות לאומיים, רעב, מקרים מוזרים וכו') ועל חברי הפורום תוטל המשימה להגיע למסקנות ע"פ תוכן הידיעה והשאלה שתונח לפניהם בידי מנהלי הפורום. על מסקנות ותשובות חברי הפורום להיות מנומקות לפי אווירת ורוח הפורום
הידיעה השבועית: שני נערים אמריקנים נעצרו על ידי משטרת פלורידה בחשד שהיכו ואנסו אישה ולאחר מכן הכריחו באיומי אקדח את בנה, בן 12, להשתתף במעשים. עוד חשודים הנערים, כי בתום האונס היכו את הבן ושפכו חומרי ניקוי לעיניו.
שאלת הדיון: נראה כי כל נושא האונסים בצורתם המסרותית די מיצא את עצמו והאנסים נאלצים למצוא דרכים חדשות לעורר את יצרם... מה אתם הייתם מוסיפים לאונס סטנדרטי על-מנת להפוך אותו לקצת יותר מעניין?

Sea Urchin

New member
שלאחר מעשה גם ייתאבדו

סתם ככה בשביל לדפוק את הממסד.

eVeR WiSH

New member
חיות...עמודי טלפון...עמודי חשמל עדיף לא

כל דבר שעומד ברחוב היתי אומר

white star

New member
../images/Emo54.gif להוסיף לו סטיות

נקרופילה יכול להיות מצויין, אונס לפני המוות ואונס אחרי המוות אם יש כלב\ה אז גם זואופילה ואז בסוף לשרוף הכל ולצאת פירומן

תחפושת של ליצן ??? רק בשביל לראות מי תעיז להיכנס לת.משטרה ותגיד "איזה ליצן אחד אנס אותי" .......

GMN

New member
../images/Emo26.gif

לשלב את חיות המחמד באקט.
לעשות את זה במקומות מקוריים - מחנות השמדה, בתי זיקוק, מרכז שירות לקוחות פלאפון וכו'...(נמאס כבר מפרדסים אפלים!)
להשתמש בקונדום.
לשאול אותה: "את בתולה?" וכשהיא תענה "כן" (כי היא בת 5) להגיד אני ראשוןןןן!!!11

זונע, אתה חייב להפסיק עם זה

אני מבין שאתה מאוהב בי וחייב להזכיר אותי בכל הודעה שלך, אבל די, זה לא ילך בינינו.

לילב

New member
../images/Emo7.gif

חוי היקר, נערים בגילו הם כמו נשים... אסור לומר להם את האמת בפנים, אפשר לרכך עם "זה לא אתה זה אני"

זונע

New member
אני מבין שיש לך אופציות רבות../images/Emo6.gif

(לא, אתה לא באמת יכול לצאת עם ההום פרייז של דיקסי)

האמריקאים האלה דפוקים

לא ככה עושים את זה, בכל מקרה אונס סטנדרטי צריך להתחיל בדקירה בשד, למה? ככה, זה החלק השחור בלי ההומור ולאונס הספציפי הזה הייתי אומר שחסר סטייל, בגלל שהם שניים אחד היה צריך לשבת בצד על כיסא גלגלים ולהגיד לחבר לו מה לעשות לשניהם, וכשכולם גומרים הוא היה קם, מדליק סיגר ואומר "דאטס אול פוקס" ואומר לילד "לעשן זה מסוכן, עכשיו תכבה את הסיגר הזה על האמא הזונה שלך"

למעלה