הגר פייר-אליפות עולם

רענן טל

New member
../images/Emo41.gifהגר פייר-אליפות עולם../images/Emo41.gif

לכל אוהבי אומנויות הלחימה בישראל שלום רב, ברצוני לבשר לכל אוהדי תחום האגרוף שבמהלך חודש ספטמבר 2007 תתחרה רגינה הלמיך אלופת עולם הגדולה בכל הזמנים בקרב פרידה מעולם האגרוף. קרב האחרון של רגינה הלמיך יהיה נגד הגר פיינר שלנו מישראל, הזדמנות היסטורית להגר להתמודד על תואר אליפות העולם במשקל זבוב, כולי תקווה שיחד עם הגר יטוסו ישראלים רבים על-מנת לבטל את יתרון הביתיות של רגינה הלמיך בגרמניה, למי שלא יודע רגינה הלמיך הגנה על תוארה 45 פעמים והיא בעלת מאזן של 53 נצחונות, הפסד 1 ותיקו 1, מה שהכניס אותה להיכל התהילה של האגרוף המקצועני בעולם ( HALL OF FAME) עבור הגר אולי זה יהיה הקרב הכי גדול בקריירה שלה, נקודת שיא שאין הרבה לאן ללכת אחריה. אני מבטיח לכם חניכים ואוהדים יקרים בהבטחה אישית שהפעמון יצלצל הגר פיינר תהיה מוכנה, מכונה משומנת, מכונת השמדה משומנת, ושלא יהיו טעויות הגר תנצח ובגדול. בשמי ובשם כל תלמידי CMA והמאמנים אני מאחל להגר בהצלחה בספטמבר מול רגינה, בהכנה באימונים ובקרב עצמו. אם תרצו אין זאת אגדה. רענן טל

החלום הולך ומתגשם....

לרענן והגר היקרים, משום הכרות אישית ועבודה קרובה ביותר וצמודה עימכם אני חייב לומר - הנה העבודה הקשה משתלמת! הגר פיינר הולכת להגשים חלום ולהגיע לפסגה של אגרוף הנשים בעולם, ורענן טל ושלמה ניאזוב הולכים להגשים חלום של כל מאמן באשר הוא לאחר שנים רבות של הכנת הגר פיינר בקרבות רבים בעולם, אינטרקלאבים, אימונים וכו... הגעתם לראש הפרמידה! בהצלחה רבה יניב פישר

כל הכבוד ושאלה...

כמה כסף הגר תקבל על הקרב הזה? בטח מדובר בעשרות אלפי דולרים. רגינה אני יודע שמקבלת על כל קרב מליון וחצי דולר. וזה אליפות עולם. אז האם יש גם פריצת דרך כספית בתחום?

איך מכינים מתאגרף לאליפות עולם

בייחוד נשים, האם להגר יש יריבות לספרינג בארץ? מעניין לדעת מה התוכנית להכין אותה באופן נכון ומקצועי

היתרון של הגר שהיא עושה ספרגים

עם גברים לרוב ועובדת מאוד חזק ניתן לראות זאת בקרב האחרון שלה מול ההונגריה שחופה נוק אאוט די מהר

רענן טל

New member
איך מכינים מתאגרף - תשובה

ראשית הגר פיינר עברה דרך ארוכה משנת 1999 ועשתה המון בעולם אומנויות הלחימה בתחילת הדרך, ובהמשך עברה המון בעולם האגרוף. רק מי שמסוגל לעבור את מה שהגר אין ספור קרבות קראטה ו כ-20 קרבות מקצוענים באגרוף, יכול להתחיל להתכונן לאליפות העולם . לגבי התחרות הספציפית הגר תתכונן על כושר גופני הכולל סיבולת לב ריאה לקרב 10 סיבובים שכזה וכושר אנאירובי+כח שריר. במישור השני והחשוב מכל הכנת טקטית ספציפית (אנו מכירים את רגינה טוב) הפאן השלישי לקראת התחרות הוא הכנה מנטלית: מקרים ותגובות לכל מצב שלא יהיה. אני מאמין בהגר שהיא יכולה לקרב שכזה ויש לה כבן אדם את כל מה שצריך , אני וצוות המאמנים של CMA אלון רצון, רותם דון, חזי רכטמן ואמיר ויינשטין עומדים לתת לה כל מה שצריך בכדי לעשות היסטוריה רענן טל

רואי

New member
למה לא תקיים דיון על כסף? זה סודי?

הכסף זה חלק מהספורט, ובוודאי שניתן למצוא את המידע הזה במקום כלשהו באינטרנט... אז אם אתה יודע, בבקשה חלוק איתנו את המידע הזה

רואי - כי לא מנומס להכנס

לכיס של אנשים פרטיים, והמתאגרפים הם אנשים פרטיים.... ואם תגלה את מבוקשך דרך האינטרנט - שיבוסם לך.... יניב

שטל1

New member
לרענן בנוגע לקרב של הגר

קודם כל אין ספק שהגר תנצח. הכבוד הגדול כבר מגיע לכם על זה שהגעתם בזמן כה קצר לכאלה רמות אירגון ויכולת, זה לחלוטין לא מובן מאליו לעשות את ההסבה שעשיתם מהתמקדות בקראטה ובאגרוף תאילנדי לאיגרוף מקצועני בכאלה רמות. נא תנסה בהקדם ליידע אותנו לגבי תאריכים מדוייקים ועיר(אם הקרב יהיה ב-קלן אני יכול לארגן הרבה ישראלים יש תערוכת מוצרי תינוקות בין ה 13-16 לספטמבר). אני בוודאות מגיע. יום מצוין, שטלריד יניב

רענן טל

New member
תשובה לשטל1

כרגע זה עדין מוקדם לדעת את הפרטים ששאלת. אדאג לעדכן כאשר הנתונים יהיו בידי.

למעלה