הגיגים

meke10

New member
כנסו!!!

אל תיקשרו את מירב כי אז המד חיים שלה יעלה והיא כרגע במקום האחרון וזה טוב ואם תתחילו להצביעה לה היא תעלה!! ומורן תתחילו להוריד לה את המד חיים ברגע שמירב תילך.....

רוןRON1

New member
למורן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מורן אני לא מפסיק לחשוב עלייך מאז שנכנסת למשחק, את כזאת מגניבה ויפה ורואים שיש לך לב טוב הלוואי ותזכי!

DroppDeadd

New member
אולי בעצם מורן...

נשלחה על ידי ההפקה כדי לזכות בפרס וכדי שההפקה לא תתן לזוכה את הפרס הראוי? ככה זה יוצא הכי פשוט . שהיא כביכול זוכה ומקבלת את הפרס והם לא צריכים באמת להשקיע? חחבכל מקרה חלמתי על זה היום XD אוף שתעוף כר המורן הזאתי!!!

רוןRON1

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifתפסיקו ללכלך על מורן יקנאים../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נוניי XD

New member
איאיי מאייההה מלכהההההה 33>

אני מאוהבתת בהה היא פשוטט מדהימה *_*

נוי130

New member
מישהו מוכן להסביר לי משהו?

פשוט אני ממש לא מבינה מה כולם אוהבים ברז ובמאיה... רז הוא עוד נחמד אבל הוא משעמםםםםם והוא ממש סתםם. אבל מה אתם אוהבים במאיה?!?! מה??!?!? היא כזאת ערסית צבועה מגעילה ומעצבנת. מה עם האנשים האמיתיים, הכנים?.. באמת שאני לא מבינה מה כולם אוהבים בהם...

רוןRON1

New member
אני לא מבין למה כולם אוהבים את מאיה,אפילו אמא

שלי אוהבת אותה.. אני בריב עם אמא שלי עכשיו בגלל זה

רוןRON1

New member
רז כזה משעמם../images/Emo70.gif,אפילו במשימת הצחוק,הוא לא רצה

לצחוק יותר מדיי כדיי לא להיראות טיפשי ומוגזם הוא ממש פוחד ממה שיחשבו עליו בטוח שהמשחק הזה בכיס שלו שהוא "אוכל" שם את כולם,היה רוצה.

megudalim

New member
בוז למורן!!!!!!!!!!! רק מאיה חייבת לנצח!!!!!!

מורן =
מאיה =

loveumaya

New member
כי מאיה היא מלכה היא כזאת חמודה, נשמה טובה

מהממת ואמיתית וזה הכי חשוב אני מתה עליה מהרגע הראשון שראיתי אותה אהבתי אותה היא נשמה טובה ורואים עליה שהיא אמיתית היא אומרת הכל בפנים היא מהממת ואין כמו מאייה ! 3>

loveumaya

New member
רון אין לי כח לריב איתך אבל אם כולם אוהבים

אותה אז כנראה יש סיבה לא ? !

מה הקשר גם אני לא היתי עושה דבר כזה

מה אני סתומה אני יתחיל לצחוק כמו ילדה מטומטמת .. הוא לפחות בנאדם אמיתי טוב לב ולא כמו איתן מירב שכול היום רבים כדי שזה יתן להם נקודות חיים ..

למעלה