הגיגים

ערן150

New member
שיניתי את דעתי -סוזי את מלכה,מורן ירד לי ממך

יאללה תעיפו אותה יש לה דעות הפכפכות פעם כך פעם כך לא סגורה על עצמה

loveumaya

New member
תקשיבו עדיף להעיף את מורן לפני מירב בגלל ש

שמורן יכולה לארגן הצבעות היא אמרה עדיף להעיף אותה שהיא נמוכה כי אם נשאיר אותה ונעיף את מירב קודם יש מצב שהיא תעלה מעל סוזי ואז זה יהייה בלאגן להעיף אותה צריכים לנצל את זה שהיא נמוכה עכשיו ולהעיף אותה עכשיו

efi002

New member
עכשיו כן.. קודם לא היה [שמירב התחרפנה שוב..]

efi002

New member
כןן... איך את חושבת שעושים תשאלונים למשימות??

loveumaya

New member
גם אני חשבתי לתת לה הזדמנות אבל היא רק

יומיים שם וכבר עלתה על העצבים היא נאחסית כזאת מעצבנת אפילו בלי שהיא תעשה משהו אי אפשר להסביר את זה וחוץ מזה היא משעממת הדבר היחיד שהיא עושה כל היום זה לצייר היא לא מועילה בכלום

zyyhgy

New member
טוב זה ברור

פתאום אתה מת על סוזנה ועזבת את מורן? חחח אתה לא החלטי זה רק מראה שאתה לא אוהב אפחד חוץ מאת האגו שלך. אם היית אוהב מישהו באמת היית נשאר להאמין ולתמוך בו. סוזנה רכלנית וסכסכנית. אתה סתם אוהב אותה כי היא יפה :O

ערן150

New member
ישמעו אוזנייך מה שפייך מדבר , גם אתה אמרת שאת

שאתה אוהב את סוזנה פעם,אבל לא קשור לוקח זמן להכיר את הבן אדם באמת ,זה אחת הבעיות רושם ראשוני שגוי כבר מקבע רושם לא נכון שרץ איתך ולוקח הרבה זמן לתקן אותו, והנה עכשיו הוא תוקן ,וסוזנה בחורה רצינית עם עמוד שדירה ויודעת מה היא רוצה, ולאו דווקא המראה החיצוני ,כי היא לא הטעם שלי

ערן150

New member
וחוץ מזה ,איתן הפייבוריט שלי מהתחלה אני תמיד

תומך בו ,כי הוא הכי אמיתי ושקוף

סוף סוף בנאדם הגיוני גם אני מתה על איתן

מההתחלה אהבתי אותו הוא באמת הכי אמיתי ולא נכנסת לריבים מפגרים עם מירב הפוסטמה

[=

התחלתי לראות לפני יומים בערך ולפני שראיתי את כול הסיכומים אין אמרתי אין איתן הוא הפייבורייט שלי ואחרי שראיתי את כול הסיכומים זה רק הגביר לי את זה אין הוא מדהים ושמירב הזאת תתחיל להרגע לפני שהיא מקבלת מכולם שם כאפות

חחח

אני בת
באמת שכולם יתחילו להבין איתן חמוד לא שרז לא כן אבל איתן כולם רבות איתו וצועקות עליו והוא ממשיך לחייך ולהשתולל ואין אין מדהים איך המצב רוח שלו עדיין בעננים

zyyhgy

New member
איתן?

הוא לא יותר מחופר פתולוגי. הוא לא סותם תפה לרגע ובטח שלא מצחיק אף אחד חוץ מאלה עם ההומור הבעייתי. אז אפשר לאמר לך משהו איתן? זה סוף עונת התפוזים. אתה יכול ללכת עכשיו. לא נעצור בעדך, תהיה בטוח.

../images/Emo4.gif

אני לא מבינה אתם נהנים לראות את מירב צועקת? הוא לא חופר הוא היפאר מה לעשות,אוהב לדבר אוהב לחייך בוא נתערב שעם הוא לא יהיה שם עם הוא יעוף,אין יהיה יותר משעמם, למה הומור בעייתי אולי לך יש בעיה עם הבדיחות שלו, כול אחד מצחיק בדרך שלו אזמה עם לפעמים הוא קצת טיפשון נגיד עם ה"סמילי סמיילי סמיילי" שהוא אמר במקום המבודד הזה שהם מדברים ענאף אבל הוא עדיין חמוד לפחות בעיני, הוא מצחיק הוא רגיש הוא חמוד

למעלה