הגיגים

ishba

New member
זוכרים הישרדות?

אז ככה,היום בכיתה עשינו אסוציאציה חופשית עם המתמודדים וגלשנו להישרדות ואז סיכמנו שאם היו מתחלפים המתמודדים יוסי היה תופס את המקום של משה-מלצר-חולון .... דפוק ומצחיק כאחד, תגלית התכנית כולה שי היה תופס את המקום של דן מנו ... הנחש, הרע, המבוסס והאגוצנטרי ונסה היתה תופסת את המקום של ליה ... פה גדול, מדברת ללא מעצורים, לא חושבת אסטרטגית איתי היה תופס את המקום של מולי ... שקט, תמיד מחפש להיות מס' 2 של מישהו אחר, פרווה בתכנית רנין היתה תופסת את המקום של יעל .... מקטרת, בוכה כל שנייה, תמיד אחרי מישהו בלי לקחת יוזמות עינב היתה תופסת את המקום של נעמה .... בכיינית, לא פייר, למה לא מוותרים לי, האשכנזים האלה ... שפרה היתה תופסת את המקום של ורה .... עדינה, חברה של מעטים, ללא עומק לאון היה תופס את המקום של נעם .... הפיינליסט הבטוח מתחילת המשחק, לא משנה מה עושה, כבר ידאגו לו להגיע אשר היה תופס את המקום של קפון ..... המסכן, ה(עלאק) אסטרטג, הזה שמושך את כל החוטים (לפי דעתו) צבר היה תופס את המקום של גיא .... חתיך, חמוד, חכם, הישראלי הטיפוסי ג'ני היתה תופסת את המקום של שחר ..... כלום, פשוט לא מתאימה לתכנית קרן היתה תופסת את המקום של מרינה .... חושבת שהיא הכי שווה ולא יודעת להפסיד, האף גבוה וסנובית נעמה היתה תופסת את המקום של טינה .... הכל היא מסבירה, בעלת הניסיון, תמימה ועוזבת ביוזמתה ערן היה תופס את המקום של עומר .... חשב שהוא הכי טוב בכל דבר והראשון שהעיפו בגלל האופי שלו בוריס היה תופס את המקום של יואב ..... היה עף ראשון, אף אחד לא היה זוכר אותו מיקי היתה תופסת את המקום של ויקה ... ברבי, ריקה מתוכן, פה גדול .... וכמובן ארז טל היה גיא זו-ארץ

אוף אני רוצה לראות ערוץ 20 אבל אז שי מופיע לי

במסך ומכעיס אותי .. והקטע שהוא לא מעצבן שווה להשאיר הוא מעצבן שמעורר אש ואז מכבה אותה זה לא מעניין זה מתסכל !!!! שי הוא לא דמות טובה הוא חייב לעוףףףףףףףףףףףףףףףףף

נוגה776

New member
תענו לי..בבקשה

מישהו יודע איפה הם עושים כביסה?? לא ראיתי עדיין אף אחד מהם מכבס ולא ראיתי עדיין מכונת כביסה שם

בלאגנית

New member
שלום תודה על התגובות מקודם, דבר שני

מישהו יכול לתת לי את הלינק לקטע בו אשר רקד מול ליאון לשיר "נשבע לך לא בוגד"? אגב....גם אתם מתגעגעים לאשר התותח? וצוחקים מהשטויות של שי וליאון?

הגמר

מדי הדחה והדחה התוכנית הופכת לפחות "צפייה", אני לא יודע איך זה הולך בארצות אחרות, אבל מה יהיה כשיהיו 2 3 4 אנשים? מה אז? פשוט שתיקה? מה יראו לנו בימי ראשון? סתם רציתי לדון על זה כי אני עדיין מתקשה להבין לאן זה יתפתח בעוד כמה שבועות.

mikoosh25

New member
בקשר לאיתי וונסה

אני לא מבינה משהו... ביום רביעי בלילה אם אני לא טועה ראיתי שאיתי וונסה שכבו, זה היה בערך ב- 2 בלילה והמצלמה הייתה עליהם בדיוק כשזה קרה..אז למה אף אחד לא מזכיר את זה בתוכנית וגם בתקצירים בערוץ ביפ, אפילו עכשיו בתוכנית האחות הקטנה, אפרת שאלה מתי כבר יהיה סקס ביניהם..אז איך זה שהם לא יודעים? כבר התבלבלתי לגמרי...

Jason2

New member
יש בחדר שירות

מכונת כביסה ומייבש, כמה פעמים הם עשו כביסה והם מקפלים את הכביסה בד"כ בשולחן אוכל.

RoGeR MaSoN

New member
שיש 3 אז הם פשוט כל היום ביחד

כן מה לעשות ככל שנתקרב לגמר ככה יהיה פחות "צבע" בתוכנית

יNOT

New member
בקשר למקרה הספציפי הזה ...

(וונסה שלחצה יד עם הקוף של איתי
) זה קצת קשה לקחת את המילה של ארז כאמינה בכלל
היות והוא כבר שיקר פעם אחת לפחות... בקשר לסיטואציה הזו , כל מי שראה את זה אמר שזה קרה תחת השמיכה...שדיי אטומה.....ובעצם מה שהם ראו זה את השמיכה זזה....
(השאר זה פרי דימניונם ) ולפי התיאורים המעטים שהיו פה בפורום על עוויתות פניהם, זה לא נשמע כמו מי שמגיע לפורקן אחרי כמעט חודש בידוד (או שזה יותר ...)

יNOT

New member
את אומרת שהיה סקס בתוכנית? וראית את זה?

זה מוזר... את יכולה לתאר בדיוק מה ראו עינייך? לי ידוע שהיו מספר פעמים כבר שהם שכבו באותה מיטה, לא ישנו יחד, וכל ה"סקס" שכביכול קרה ,קרה תחת השמיכות שאטומות גם לעיני המצלמה. אם את עודעת משהו אחר, וראית סיטואציה אחרת שבה באמת ראית אותם מקיימים סקס. (ואני משער שאת יודעת לזהות את ההבדל ) אז אנה הבהירי לנו את זה בפורום.

tal901

New member
תעשה טובה ותוריד לעצמך כמה סרטים כחולים

ותעזוב אותנו בשקט!!!

יNOT

New member
../images/Emo4.gif על מה אתה מדבר ?!

תקרא שוב את ההודעה שאני הגבתי עליה... אני לא צריך סרטים כחולים...
הבנת הנקרא , זה דבר בסיסי...

יNOT

New member
../images/Emo4.gif על מה אתה מדבר ?!

תקרא שוב את ההודעה שאני הגבתי עליה... אני לא צריך סרטים כחולים...
הבנת הנקרא , זה דבר בסיסי...

mikoosh25

New member
כן..היה..חשבתי שכולם ראו את זה

נכון שהיו כמה פעמים שהם היו מתחת למיטה והיו תזוזות קטנות ולא היה ברור אם הן קיימו או לא. אז גם הפעם שאני ראיתי את זה הם היו מתחת לשמיכה אבל לא ניתן היה להתבלבל בתנועות. זה היה כשהיה את כל המהומה עם ליאון שהשתכר והקיא אז כנראה הם ניצלו את זה כדי שאף אחד לא ירגיש. הראו שהם ישנים במיטה עם עיניים עצומות ואז המצלמה התמקדה כל הזמן בליאון וחבורה מסביבו..ואז לקראת השעה 2 לפנות בוקר המצלמה הייתה לדקה על איתי וונסה הישנים כביכול ופתאום היו תנועות של סקס מתחת לשמיכה והם התנשמו בקולי קולות והשמיכה ממש זזה לכל הכיוונים במקצב הנכון..וכל זה כשהם כאילו ישנים ואחרי כמה שניות הם התנשמו והתחילו לדבר ואז כבר קמו לסלון. אז גם מהתנועות הקצובות מתחת לשמיכה וגם מזה שהם עשו את עצמם ישנים משתמע שזה מה שהם עשו...אני הייתי בשוק כשתפסתי את זה כי אי אפשר לראות את זה ועדיין להיות בספק. מה, יכול להיות שההפקה לא עלתה על זה? ארז טל אמר שאפשר לראות באינטרנט קטעים עליהם. מישהו ראה? כי אם אני אראה את זה אני אדע אם זה הקטע שאני ראיתי או לא.

יNOT

New member
תודה על ההבהרה

זה כל מה שרציתי. בניגוד לסרטים כחולים , ושאר הרעיונות המופרכים שעולים בפורום. אני משער שאם זה באמת קרה , ייראו את זה בתוכנית המרכזית, הרי אם נתנו לך לראות את זה בלייב , אז אין סיבה שייצנזרו את זה. כי זה משנה את כל מהלך העיניינים בווילה. ההוכחה תהיה בתוכנית המרכזית. (לחיוב או לשלילה )

mikoosh25

New member
אבל מה עם הקטעים באיטנרנט?

הבנתי שארז טל אמר שאי אפשר לשדר אבל אפשר לראות את זה באיזה מקום. איפה בדיוק,אתה יודע? כי אז צריך לראות את זה ולראות...אני חשבתי שארז טל התכוון בדיוק למה שאני ראיתי.

יNOT

New member
אמרתי כבר שהאמינות של ארז טל בספק

הוא אמר הרבה דברים שלא היו כורח המציאות. לצערי אין לי מושג איזה שטות הוא פלט הפעם , אבל בכל מקרה את יכולה לגשת לאתר קשת ולשאול שם. (שמה בטוח יש להם יותר מעקב על השטויות שהוא אומר )

יNOT

New member
תודה על ההבהרה

זה כל מה שרציתי. בניגוד לסרטים כחולים , ושאר הרעיונות המופרכים שעולים בפורום. אני משער שאם זה באמת קרה , ייראו את זה בתוכנית המרכזית, הרי אם נתנו לך לראות את זה בלייב , אז אין סיבה שייצנזרו את זה. כי זה משנה את כל מהלך העיניינים בווילה. ההוכחה תהיה בתוכנית המרכזית. (לחיוב או לשלילה )

למעלה