הגיגים

קופרמן הגדול - אם "המרגלים" שלך קוראים כאן

מה נסגר עם ההצגה הכה סלקטיבית שבה מסוננות עובדות חשובות שאנו הצופים רואים במהלך השבוע ?-> ההתבטאויות של שי לדוגמא... איך זה שההפקה מונעת בשידור המרכזי מהצופים לשזוף את עיניהם בשי האמיתי ? והכי חשוב איך זה ששלישיית המוסקטרים מהמאגרב סוגרים ביניהם בליחשושים וברמיזות את מי יעמידו להדחה? זה לא נוגד את התקנון שלכם ? לא מספיק שאין איזון בגלל האב האנא -אלפא והבת הברוטא ? אליהם מצטרף מר." צדיקי" עם הכיפה על הראש שמכופף את הדת לפי נוחותו. איך זה שרנין נעצרה בידי ההפקה מלפרוש - ולנעמה נפרש שטיח אדום ? אילו שיקולים מנחים אתכם חוץ משיקולי רייטינג = קש מאני מזומני ? [ זו הייתה סתם שאלה רטורית ].

יNOT

New member
לאט לאט אנשים מתעוררים מאשליות

זה קורה בכל הפורום גם באנשים שהיו אוהדים שרופים של התוכנית ואהדו את ההפקה, עד כדי כך שלא רצו לשמוע את המילה "עריכה", ועכשיו זה מתחיל להשתנות...

droriko

New member
דבר ראשון , את שוכחת אבל לרנין נתנו לצאת

ובסוף היא חזרה בה בקשר לרמיזה שלך על זה שההפקה לטובת שי אז קודם כל מראים כמה שהם יכולים בשעה, ומה שלדעתם יותר שווה רייטינג. הרי על אותו משקל אני יכול להגיד איך זה שהם לא הראו את זה שנעמה עברה אחד אחד וליכלכה בפניו על אנשים אחרים , ואיך היא הסיטה, ואיך היא העיפה את יוסי מהחדר . דבר שני , והרבה פה יסכימו איתי, הראו מספיק מהליכלוך של שי על נעמה (למשל כשהוא קרא לה "אפס" בנוסף לפרשנות של אשר על זה שאפס זה יותר גרוע מפתטי (כי אשר לא יודע מה זה פתטי) ) תוסיפי לזה שנתנו רבע שעה בסוף להציג את נעמה בתור אמא ואשת משפחה (כשהיא מחבקת את המשפחה בשיא הקיטש) כשהצופה מבין שהאמא המסכנה הזו הועפה מהוילה על ידי שי הרשע , מחסל האימהות .

יNOT

New member
איך שאתה לא מסתכל על זה הם לא מראים את האמת

הם בוחרים להראות את מה שיביא הכי הרבה רייטינג או הכי הרבה SMSים , הצופה הקבוע שרואה את הדברים בשידור חי ,רואה מסר אחר בתוכנית המרכזית, לא ייתכן כזה חוסר התאמה בין מציאות למציאות ערוכה, שאמורה לשקף את האמת שמתרחשת בווילה (גם אם זמן התוכנית קצר )

droriko

New member
אם אתה רוצה אמת תצפה בלייב

תוכניות ערוכות(הישרדות,המירוץ למיליון,אמא מחליפה וככדומה) תמיד יביאו את הסיפור שהבמאי רוצה לספר ולא את מה שבאמת הלך שם.

Q u a Q u a

New member
ויותר מכך...

מי מפקח על האס.אמ.אסים? איך הקהל יכול לדעת שהכסף שהוא משקיע הולך למקומות הנכונים? הרי מבחינה תיאורטית אין לצופים את היכולת לבדוק מי קיבל יותר אס.אמ.אסים, וכמה קיבל כל אחד... מדוע???

droriko

New member
טענה מעניינת ונפוצה

אי אפשר לבדוק את זה דרך החברת פלאפון?

Q u a Q u a

New member
אין לי מושג..

אבל למה אני, כצופה, צריכה בכלל לבדוק את זה בעצמי? בכוכב נולד כל נושא ההצבעות היה תחת פיקוח של רוא"ח או עו"ד (לא זוכרת) גם כאן התהליך צריך להיות זהה. איך אנחנו יודעים שלא עובדים עלינו?

אתם יודעים מה יהיה מגניב-שיהיה ריאלטי שאתה

יכול להכנס לאתר כלשהו ולראות במצב חי את כמות הsmsים שכל אחד מקבל אז ככה קשת תעשה הרבה יותר כסף וגם זה יהיה יותר מעניין וחי ואמיתי מה דעתכם

יNOT

New member
אם אתה יודע איך, אני מוכן לבדוק.

מה צריך לעשות צופה ממוצע בשביל לבדוק את כמות הSMSים שהם קיבלו? אם יש דרך, בטוח רבים פה יישמחו לשמוע שאנחנו לא צריכים לקבל את המילה של ההפקה בנושא.

למעלה