הגיגים דעות שאלות ו

Tapudy

New member
../images/Emo41.gif הגיגים דעות שאלות ו../images/Emo32.gif../images/Emo141.gif ../images/Emo41.gif

כל הדעות, השאלות ושאר הירקות לכאן!

5751947

New member
מסכימה אם כל מה שכתוב לדעתי לגמר..

צריך פשוט לפתוח חשבון בנק בעבור מי שבאמת אנחנו חושבים שהוא ראויי ולסמס לשם ,ובגמר פעם לתמיד לא ניהיה נתונים לידי ההפקה וקופרמן הזוייף, אלירז האחד והיחיד .

מנוקד

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo240.gifאנא, קראו!../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo240.gif

לאור העליהום האינטרסנטי כאן על הילה, כמה עובדות חשובות: הילה אכן אמרה על גואל נחש מתחת לקש, היא אמרה את זה על הספסל בחוץ לאחר ששאלה את תומר לדעתו. תומר תיאר באכזריות את אופיו של גואל, והילה רצה לחדר האח הגדול ובכתה שם. הילה לא היתה חברתו הטובה של גואל. (זה היה השבוע הראשון לכניסתה לתוכנית) למחרת סער התנפל בברוטליות על גואל מול הדיירים החדשים, צווח עליו את כל פרטיו האישיים וההשפילו. סער עשה זאת גם ליד איילה, שלא עשתה מאום. כזכור, סער היה חברו הטוב של גואל, ולא מצא דופן באופן שבו התנפל באגרסיביות. במקום לקחת את חברו לצד ולשוחח עימו על הדברים וללבנם. איילה היתה חברתו של גואל, ולא רק שלא הגנה עלו היא לקחה חלק פעיל בעליהום עליו, למרות שלא עולל לה דבר. היא הלכה שבי אחרי 'אהובה', ולא מצאה לנכון לוודא את הדברים עם גואל. איילה סער ותומר ליגלגו על גואל בכל הזדמנות, הם אף תכננו לפגוע בפרנסתו ובסרט שערך על משפחתו, ובהקרנתו. הם לא בחלו ללגללג על היום בו פינו אותו בגלל התקף חרדה. סער המשיך להסית נגדו את שרה, את פותנה, ואת אלירז, עד לריב בינו לבין אלירז. הילה אכן אמרה לפותנה אלין אלירז שגואל נחש מתחת לקש, אבל להבדיל מסער-איילה הם הפגינו נאמנות לגואל ולא נפלו במלכודת הסתה של סער. הילה הודתה בטעותה, היא התנצלה בפניו גואל, ובפניו חבריו שאמרה להם את שאמרה על גואל. הילה סיפרה לגואל מה אמרה מאחורי גבו, ומאוד הצטערה על כך. סער מעולם לא התנצל, מעולם לא סיפר לו מה עולל לו מאחורי גבו. איילה מעולם לא התנצלה בפני גואל, ולא סיפרה לו מה עוללה לו. גם איילה וגם סער, מגלגלים את האשמה על הילה. לעולם לא יודו או הודו בטעותם. כרגע הילה היא הקרובן החדש של סער ואיילה, וגואל בצורה נכלולית הולך אחריהם ומתלקק על מנת להדיח את הילה מהבית. בדיוק כפי שעוללו לו. גואל לא מסוגל להתעמת מול איילה וסער, למרות שהוא לא מפסיק ללכלך עליהם. סער במפורש אמר שיש לו אינטרס להתחבב עכשיו על גואל, וכך גם איילה. אני בז בעיקר לגואל, שבחר ללקק לזוג הנ'ל, אחרי כל מה שעוללו לו, וללבן את אופיים, להגן עליהם על גבה של הילה החלשה בבית. ביום שסער רמס את הילה בחוץ בלילה הפרומואים, לגואל היה נח מאוד ללכלך על סער, ולהגן על הילה. הוא לא בחל בשום מילת גנאי על סער, ובצדק על שעולל להילה. הילה תמיד היתה בעד אלירז, מעולם לא לכלכה עליו, ותמיד הגנה עליו מרגע כניסתה. פותנה וגואל שכנעו את אלירז אחרת. הילה היתה היחידה שאמרה את האמת ביום ההדחה הבדויה של אלירז. הילה מפריעה לסער-איילה כי היא לא מחבבת אותם במיוחד מאותן הסיבות שעם שלם לא מחבב אותם.

bibaso

New member
?? פיספסתי משהו שגואל אמר על הילה באוזני

סער ואיילה ?? שמעתי שגואל אמר לאלירז, וגם לחבורה שהילה מחממת את המצב. יש עוד משהו ?

מנוקד

New member
ביבסו, בכל פעם שהילה יוצאת לחצר

וגואל יושב עם סער-איילה הוא מתלקק אליהם, ומתעלם מנוחכותה במופגן. כך גם בארוחות, בישיבה בסלון, וכו'. בחדר שלהם, ליד כולם, הוא מעניק לה כמה מילים.

bibaso

New member
זה שהוא מתלקק - שמתי לב

זה די עלוב אבל לא נורא מבחינת התנהגות אנושית - הוא פוגע רק בעצמו מבחינת הערכה אליו, אבל לפחות לא באחרים. אבל אם הוא מתנהג ככה להילה זה כבר מתחיל להיות גרוע - אם הוא ימשיך ככה אני אפסיק להגן עליו בהודעות שמשמיצות אותו על דברים שלא עשה. (וכאלו לא חסרות). לא הבנתי לגמרי איך הראש שלו עובד - אני יכול להבין שירד לו מהילה (שלא היתה ממש חברה שלו כמו אלירז - פותנה - אלין), או שהוא לא אוהב את עדנה, אבל אם הוא יכול להתייחס יפה לסער ואיילה שעשו לו הכי הרבה רע בבית (יותר סער אבל בתמיכת ובגידת איילה) - אני מצפה שיתייחס יפה גם להילה ולא יפגע בה.

laVita

New member
גם אסי וארז וכל ההפקה עושה תרגיל מלוכלך

היא מציגה תמונה שיקרית לצופי ערוץ 2 אסי לא יודע שלאלירז יש חברה? זה התנפץ להם בפנים כשבר באה להולוגרמה כי רצו להציג את אלירז כאילו הוא רוצה את איילה.. הם כבר מסתבכים עם עצמם הם לא יכולים להסביר דברים בסיסיים לצופי ערוץ 2! כמו שסער הוא זה שגרם לכל הבית להבין מיהי איילה.. וגרם לגואל ואלירז להבין מיהי וניתקו כל קשר איתה.. הוא זה שהתקפל והם נשארו באותה עמדה.. למרות שבתוך תוכו אנחנו רואים שהוא חושב על איילה אותו הדבר רק שהוא דלוק עליה... בערוץ 2 לא ראינו את כל המהלך המלוכלך שהוא עשה..ולא הראו את איילה כמו שהיא.. לא התנתקו ממנה סתם..לא חשבו את מה שחשבו סתם... איך אפשר ליצור תמונה כל כך שיקרית כשהאמת נמצאת לנו מול הפנים? את סער מראים כמו שהוא אבל לא את איילה.. ולא את גואל... וההפקה מנסה ללכלך את אלירז כדי ליצור תחרות לקראת הסוף כדי שנסמס לו יותר.. מהלך מלוכלך ונמוך ביותר!

rockup

New member
נכון אבל כמו כל דבר בחים כשאין כשרון יש שקרים

רןרן4

New member
ומה אתה עושה בעניין???

אם יש לך קשרים כמו שאתה טוען, למה לא הפצת את מה ששלחתי לך לאתרים שונים?? וואלה לדוגמא, והם היו מבקשים את תגובת ההפקה לעניין הכתוביות. בהתחלה ראינו שהוצאת דברים לוואלה, אבל יש דברים קצת יותר חשובים וזה לא מה שהמתמודדים בבית אומרים, אלא איך שההפקה מתנהלת. זאת חוצפה מדרגה ראשונה להראות קטע ולסלף את כל העובדות ע"י השמת כתוביות רק בדברים שמתאימים להפקה. הרי ראו בברור שאיילה וסער אמרו "אנחנו בגמר" ואחרי זה הבינו מה אמרו וסער אמר לה "זה לא הזמן". למה ברגעים הללו הורידו את הכתוביות?? הדבר הראה לצופים כאילו מה שאיילה וסער עשו זה רק היו עצובים ולא הראה את המשחק שעשו שרק אחרי שקלטו שזה לא מתאים מה שאמרו, הם כאילו סיפקו לעורך של התוכנית דברים אחרים (עצב על יציאתו של אלירז). וההפקה בשיא חוצפתה שמה כתוביות רק על המהלך האחרון שהזוג עשה ולא על המהלך הראשון שעשו.

אם היה פה סיפור הייתי מוציא

אני הוצאתי לכל התקשורת את התגובה של סער כלפי עדנה וכולם רשמו על זה אני הוצאתי את המילה של שרה כלפי אלירז.. לא תבוא ותבדוק אותי אני יודע מה לעשות ואיך לפעול תודה.

רןרן4

New member
אין סיפור בעניין שההפקה הפסיקה כתוביות בדיוק

במשפט הזה?? ואחרי זה לטעון שהם לא שמחו על עזיבת אלירז. שתבין, זה לא כזה משנה לי כי אני יודע מה הם אמרו. מה שמשנה לי זה שההפקה יכולה להיות מגמתית והכל ואם לא היו מראים את הקטע בכלל לא הייתי אומר שום דבר. אבל ברגע שאתה מראה קטע ובכוונה מוריד כתוביות במשפטים שלא נראים להפקה זאת חוצפה. אם שמים כתוביות, שמים על הכל או שלא שמים בכלל.

זה כבר היה

אין פה אייטם לצערי אין גם מפחדים לצאת נגד האח הגדול.. אני לא מפחד ועשיתי את זה.. אבל במידה ותיהיה עצומה ענקית נגד ההעריכה רק אז התקשורת תתיחס ברצינות וגם תפרסם את זה..

skankiz10

New member
אז תארגן עצומה וכולם יהיו איתך ותשלח להפקה ו

תגרום להם להתייחס לטענות ותביא להם הוכחות לכל מעללי סער ואיילה וההפקה

למעלה