הבחירות

agent V

New member
../images/Emo41.gifהבחירות../images/Emo41.gif

הסירו דאגה מליבכם, זוהי לא הודעה פוליטית
אבל ברוח הבחירות הכלליות בארץ, אם היו נותנים לכם אפשרות לבחור ראש ממשלה ממכבי חיפה, בתהחשב באופי השחקן, אישיותו, תרומתו לקבוצה וכו´, במי הייתם בוחרים? אני הייתי בוחר באלון חרזי, למרות שאריק בנאדו הוא הקפטן, לדעתי אלון חרזי שחקן מאוד אינטלגנטי יחסית שקט, לא עושה בעיות ותמיד עושה את העבודה על הצד הכי טוב שהוא יכול. ומה שהכי אהבתי אצלו יותר מכל השחקנים, שכאשר נשאלו השחקנים מי קבוצת הכדורגל האהודה עליהם, כולם ציינו קבוצות מחו"ל, ורק אלון חרזי אמר מכבי חיפה נראה לי שזה מראה על אמון ואהבה אמיתית לקבוצה, לא?

agent V

New member
למה אתה מכה אותי../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif חחח..

s h a r o n 04

New member
ללא שום התלבטות -

וכדי לחסוך מאיתנו מבוכה - - אלון חרזי - ...עם כל הכבוד לקפטן "היפה והחכם" בעל חנות הנעליים והחולצות הפסיכודאליות.

בהביבו

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifא~נ~י../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

..... ............ ................ ............................... ....................................... ................................................................. אלון חרזי...

O n y X

New member
"רק אלון יביא שלום"

אנחנו רוב בעניין הזה, לא? בכלל מכבי חיפה יכולה להקים ממשלה משלה, לא?

agent V

New member
חחחח...../images/Emo6.gif

אוניקס, אפשר לגנוב את הרעיון שלך ולהכין סטיקר כזה? (רק אלון יביא שלום).. אוקיי אם יש לנו קונצנזוס, אז בוא נעבור הלאה, מי יהיה שר החוץ? חחח, זה כבר יותר קשה... אני אומר ג´ובאני רוסו בגלל האנגלית המצוינת שלו..חחחחח...

בהביבו

New member
אני יודע..

אז ככה: שר החוץ, יהיה רוסו.. שאלו למה..! ביגלל שהוא עדיין לא מקבל אישור לת.ז יישראלית, והוא ככה וככה.. ךכן הוא הכי מתאים ליהיות שר החוץ.. שר ביטחון!? יש כמה שמתמודדים.. הלאה, תגידו שר הבאה אני עונה... אתם שואלים, בהביבו עונה..(בן)

O n y X

New member
בבקשה...

עכשיו יש כזה... וג´ובאני רוסו בכלל צריך להיות שר הפנים, בגלל איזשהו מקרה עם אלי ישי והאזרחות של רוסו...
שלא ניתנה לו שר החוץ צריך להיות פראליה..........

agent V

New member
אוווף...אני רציתי לעשות..../images/Emo10.gif סתתם..

סטיקר יפה!

agent V

New member
אוקיי...הלאה...

שר החינוך? המממ...שומי? זה נחשב? אבל קבלו את זה: שר הדתות - וואליד באדיר!

O n y X

New member
חחחחחחח

שר הביטחון-דודו אוואט (או שאתם מעדיפים את דוידוביץ?) מי יהיה שר האוצר? שר ההסברה?

agent V

New member
שר האוצר המממ...עידן טל?

חסך לנו מיליון שקל שהיינו צריכים לשלם עליו למכבי פ"ת... טוב לא בדיוק הוא חסך אבל בכל זאת..:) שר ההסברה...יש כזה דבר?

למעלה