moon flower
New member
../images/Emo41.gif הא לכם פיק! ^^
יצא קצר... זה קרוס-אובר עם פרינסס טוטו (לקח לי זמן 0.0 באיחוד לחשוב מי יהיה מי.. והבטחתי להאנדי שלילי/טומויו תהיה דמות עמוקה, חכמה ואינטמשהוא >.>;
"אוקיי... מה הלאה..?" נערה עם שיער חום בהיר וזוג קוקיות נכנסה דרך שער-ברזל שהיה מעותר בצורות של פרחים "את סאקורה, נכון?" נערה עם שיער חום-כהה ניגשה אל סאקורה "כן..?" סאקורה הנהנה "טומויו! זו השותפה שלנו חדר!" קראה הנערה עם השיער החום-כהה, בעוד עוד אחת עם שיער כחול-אפור הגיעה למקום במהירות בעוד האירוע מלווה בקריאות של "איזו חמוווודהההה!" "סאקורה, תכירי את טומויו. טומויו, סאקורה" הנערה חייכה "אה... ולי קוראים ריקה.. אנחנו נחלוק איתך חדר.." ריקה חייכה בחביבות ולחצה את ידה של סאקורה. הבנות הלכו ברחבה המרכזית של הפנימייה, מזרקה הייתה במרכזה ומסביב היו גנים מטופחים אשר ייפו את הנוף מחלונות בתי-המגורים "זה יהיה החדר שלנו" טומויו הצביעה לעבר חלון פתוח באחת הקומות העליונות וחייכה "אני הולכת לשים את הדברים שלי!" סאקורה קראה בשמחה וקצה לתוך הבניין "ילדה עם הרבה מרץ..." ריקה נשארה עם עיניים פקוחות "כן.." טומויו הנהנה "אבל היא חמודה" טומויו מיהרה לציין "סאקורה וטו7מויו יושבות על עץ ומ-ת-נ-ש-ק-ו-ת" ריקה צחקה בעוד טומויו שקעה בסומק עמוק "יואה... תגיד.. למה אתה לא רוצה שאני אצא הרבה לבחוץ..?" נער עם עיניים חומות ועצובות בהה בדמות שנשענה על הקיר "אתה יכול להיפגע... וחוץ-מזה אתה לא צריך לשאול שאלות כאלה... עדיף שפשוט תלך לישון.." יואה התקרב אל הנער והשכיב אותו על המיטה בשקט "חלומות פז שאורן.." יואה לחש ועצם את עיניו של שאורן, לאחר ניגש והגיף את הווילונות "לילה טוב!" סאקורה פיהקה, היא ניסתה להראות כמה שיותר בטוחה ביומה הראשון בביה"ס החדש "לילה טוב!" ריקה וטומויו קראו בו-זמנית. סאקורה נשכבה, היא שמה את ידיה מאחוריי ראשה ובהתה דרך החלון בכוכבים הנוצצים "כ"כ יפה.." היא מלמלה וחייכה בעדינות שאורן פתח את החלון, הוא ניצל את ההזדמנות שיואה היה במקלחת ועלה על אדן החלון. בינתיים סאקורה הבחינה בשאורן אשר טיפס על הגג, היא קפצה ממקומה ורצה אל החלון "הוא ייפול..!" היא סיננה לעצמה ובשקט טיפסה גם היא. תליון על כוכב קטן אשר היה מוקף בעיגול וורוד וממנו השתרבב קצה-מטה קטן נוצר על צווארה של סאקורה "מפתח המסתיר את כוחות הכוכבים, אני מצווה עלייך, השתחרר!" סאקורה קראה, שמלה לבנה נוצרה סביב לגופה המתוח ונעליי-בלט כיסו את רגליה. סאקורה קפצה בקלילות אל המדשאה שהייתה מתחת לשאורן "פרח!" סאקורה צעקה והכתה בקלף אשר נוצר מולה, מערבולת של פרחים עלתה בדיוק ברגע שבו שאורן מעד מהרעפים המכוסים בטל הלילה "זה קלף!" סאקורה מיהרה לקרוא, מושיטה את המטה הארוך שלה לעבר הבועה הכחלחלה בהירה "בדידות.." סאקורה לחשה ונגעה קלות עם המטה בבועה, אשר לבשה צורת קלף ונכנסה לחזהו של שאורן "ועכשיו כדאי שנחזיר אותך לחזר לפני שתתעורר.." סאקורה חייכה וכיוונה את המטה שלה כלפיי מעלה בעוד המערבולת כלפיי הגג שוב "כדאי שתחזור לחדר שלך לפניי שיבחינו בזה.." סאקורה חייכה ורצה מהמקום בעוד שאורן נכנס חזרה לחדרו. יואה עמד עם סבר-פנים חמור וידיים שלובות על חזהו "אתה רוצה להגיד לי איפה היית..?" יואה ניגש אל שאורן "בחוץ.." שאורן ענה בפשטות "אתה לא זוכר שאתה לא אמור להיות בחוץ..?" יואה צמצם את עיניו "אבל אני בודד.." שאורן הרים את פניו ומבטו השתלב בשל יואה "תסתום!" יואה סתר לשאורן ותקע בו זוכ עיניים כועסות "מצטער.." שאורן המשיך להביט ביואה ארוכות בעוד דמעות החלו לנצנץ בעיניו הנוגות "אל תביט בי ככה.." יואה סינן. שאורן המשיך לשתוק "אמרתי לך לא להביט בי ככה.." יואה הפנה את מבטו, אך ללא הואיל "יואה... תעזור לי.." שאורן עצם את עיניו וחיבק את יואה בשקט "תעזור לי כמו שעזרת פעם... פעם... כשהיינו קטנים.." שאורן רעד. יואה הביט בו, הוא גם שתק. הוא שתק כי לא היו מילים בפיו "מבטיח..." יואה חיבק את שאורן ועצם את עיניו בשקט, לוחש לשאורן דברים מרגיעים בעודו מלטף את שיערו החום והרך של הנער באיטיות ובשלווה "מה?! כבר 6?!" סאקורה צווחה, היא השליכה פת-לחם לציפורים שקיננו בחוץ, מבריחה כמה מהן הצידה "מה קרה..?" ריקה פיהקה "סאקורה הלימודים מתחילים ב-8..." טומויו התמתחה והביטה בישנוניות בסאקורה אשר הסתבכה בתוך חולצתה "חייבים למהר!" סאקורה צווחה וסיימה ללבוש את הג'קט שלה "קדימה! לכיתה!" היא קראה בנחישות ורצה מהדלת ברעש אדיר של צעדים "ילדה אנרגטית.." ריקה שפשפה את עיניה "עם זה אני לא מתווכחת.." טומויו חזרה להתכרבל בשמיכתה אך במהירות קמה שוב והחלה להתכונן ליום הלימודים הראשון שלה יחד עם שותפתה החדשה לחדר- סאקורה.
יצא קצר... זה קרוס-אובר עם פרינסס טוטו (לקח לי זמן 0.0 באיחוד לחשוב מי יהיה מי.. והבטחתי להאנדי שלילי/טומויו תהיה דמות עמוקה, חכמה ואינטמשהוא >.>;