האו-סי 311

Ulong

New member
../images/Emo41.gif האו-סי 311 ../images/Emo41.gif

תקציר: ראין, סת' וסאמר מתכננים מבצע שיחזיר את מריסה לתיכון הארבור, אבל מריסה לא רוצה לחזור כדי שתוכל להישאר עם ג'וני. האם מריסה תחזור לביה"ס? The Safe Harbor שם הפרק באנגלית והוא שודר בארה"ב ב-12 בינואר 06'. צפו בו בשידורו הראשון 5.15 מליון אנשים. שירים מהפרק: Our House by Phantom Planet I Love A Man In Uniform by Gang Of Four Albany Brownout by Francine Dancing In The Moonlight by Magnet California by Rogue Wave. צפייה מהנה

TAL 8

New member
פרק נחמד!

אהבתי את הקטע שניל עזר למריסה ולגו'לי (נראה לי שיהיה להם רומן שני אלה)..

TheLost

New member
מבחר הודעות.

זה מה שחשבתי לכתוב בפורום במהלך הצפייה בפרק. הודעה 1: אני לא אכתוב יותר מידי, פשוט... איפה את עונה ראשונה?! הודעה 2: זה פשוט מאוד לא זה. איפה את עונה ראשונה?! הודעה 3: Could this be anymore boring? איפה את עונה ראשונה?! הודעה 4: זוכרים כשאוליבר הגיע לניופורט ובפרק אחד כבר עשה מהומות? וזוכרים את ג'וני שהוא אחיו התאום של אוליבר רק שלו לוקח פחות או יותר שנתיים לעשות מה שאוליבר עשה בפרק אחד? איפה את עונה ראשונה?! הודעה 5: אוף, אוף, אוף. איפה את עונה ראשונה?! הודעה 6: תנו לי שנייה להקיא. איפה את עונה ראשונה?! ההודעה הסופית: אללי. אוף. אוף, ושוב פעם אוף. זה כ"כ לא זה. כל הקיטשיות הזאת, פרקים שהם רק פרק אחד, כל עלילה שהיא יותר לטווח ארוך כ"כ אידיוטית, כלומר זו של ג'וני. זה כל כך משעמם, וכל כך לא זז לשום מקום וכל כך מטומטם!!!111 אוף. העונה הזאת פשוט מאוד יותר מידי מסריחה. וכל כך חבל לי על זה. השנינות של סת' איננה. המריבות עם הוואטר-פולו אינם. הריבים האשכרה מעניינים בין ריאן למריסה אינם. החברות המצחיקה ומוזרה של סת' וסאמר איננה. היחסים הטובים וחמודים של סנדי וקירסטן בעונה 1 או הקשים וחזקים בעונה 2 אינם. זה פשוט מאוד לא זה. איפה את עונה ראשונה?! או אפילו עונה שנייה...

ליאוריש

New member
פרק יפה...מרגש וקיטשי כמובן אבל

פרק יפה... מחווה לבברלי הילס קצת Donna Martin Graduate...

איפה העונה הראשונה ../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

לא אהבתי את הקטע שמריסה ניצחה בדיון הזה ואז הם החליטו שהם הולכים לחגוג במסעדה ואז ראיין אמר לה "אני יבוא אח"כ" והיא כזה "טוב בסדר ביי" בלי שאלות בלי כלום...

Aviad1987

New member
פרק מעולה ../images/Emo13.gif

אני ממש אהבתי אותו. גם את השינוי בטיילור...

תמיר1991

New member
את זה האמת שלא אהבתי...

היא סומנה כביץ', איך אפשר לשנות ביץ' סתם ככה פתאום? היא נהייתה קרציה מרגיזה ומלוקקת, וזו לא הטיילור טאונסנד שסומנה בתחילת הסדרה, לצערי... תמיר.

m i c k e y 15

New member
אוחח איזה יפהה

אהבתי מה שג'וני עשה בשביל מריסה..הוא כזה חמודד אני מתחילה לאהוב את טיילור..היא חמודה כזאתי..

למעלה