דרושים

d r u m a n

New member
../images/Emo41.gifדרושים../images/Emo41.gif

מתופף וגיטריסט מחפשים:
גיטריסט בעל גיטרה 7 מיתרים מתחת לגיל צבא
באסיסט בעל גיטרה 5 מיתרים מתחת לגיל צבא בשביל להקת פרוגרסיב ת'ראש מטאל רצינית מירושלים. יש חומר כתוב. לפרטים נוספים:
יונתן - ICQ:102802103
גלעד - [email protected]
 
יונתן-דבר ראשון בהצלחה!

דבר שני-תורידו את סף הדרישות שלכם,הכלי לא עושה את הנגן אלא להיפך. אומנם הכל טוב ויפה ב-7 מיתרים לגיטרה וב-5\6 מיתרים לבס,אבל,למה אתם צריכים את זה? אתם רוצים להישמע סופר כבדים ואתם חייבים 7 מיתרים?או בסיסט סופר טכניקן שינגם על 5\6 מיתרים,וזה גם לא בהכרח אומר שהוא יהיה כזה עקב הכלי נגינה שברשותו. רוב הנגנים הטכניקאים משתמשים ב-6 לגיטרה ומסתדרים על זה יםה מאוד כנ"ל לגבי הבס(טוני לוין לדוגמא מליקוויד טנשן,משתמש ב-4 מיתרים והוא סופר טכניקן,ופטרוצי עד הדיסק אווייק לא השתמש בכלל ב-7 מיתרים). שמע לי-תתחילו בנגנים רגילים בלי מפלצות בידיים,מה גם שאני סקפטי מאוד אם תמצא נגנים עם כלים שכאלה. אתם תהיו טובים עם 6 ו-4 מיתרים,ותשמעו כמעט אותו דבר. בהצלחה בכל אופן.
 

d r u m a n

New member
היי, דבר רשאון תודה! :)

זה לא שאנחנו מחפשים את הסאונד הכי כבד שיש... לי ולגיטריסט (שמנגן גם על 7) יש כבר חומר כתוב (על ה 7 כמובן...) וזה נשמע בול כמו שאנחנו רוצים. עכשיו באסיסט עם 4 לא מתאים ל גיטרה 7 מיתרים. בגלל זה צריך 5. זה דיי ברור אבל גיטריסט 7 מיתרים זה בשביל גיטריסט שני שבינתיים לא דחוף כל כך אבל אנחנו מחפשים בכל מקרה :)
 
כמה דברים.

1- 7 מיתרים בד"כ נותן סאונד יותר כבד,המיתר השביעי הוא מיתר נמוך מבחינת הצלי,לא התכוונתי שהמוסיקה תהיה בסיגנון מטאל כבד יותר. 2-חומר כתוב עם 7 מיתרים ניתן להמיר בקלות ל-6 מיתרים,כמו שאמרתי המיתר ה7 הוא לא משמש בהרבה לטכניקה בנגינה וכדומה,אלא בריפים יותר לסאונד "כבד" או איך שלא תגדיר את זה.. 3-בס 4 מיתרים יכולה להתאים יפה מאוד לגיטרה 7 מיתרים ללא בעיה! הכל תלוי בבסיסט ובגיבוש שלו עם הגיטריסט,למרות שהוא ברמת העיקרון רית'ם סקשן. 4-שני גיטריסטים ששניהם יהיו עם 7 מיתרים?! אחלה והכל אבל ניראה לי קצת מיותר. 5-עצתי אליכם-תתמקדו בנגנים טובים!עשבו אתכם חומר שכבר כתוב,או מספר המיתרים שיש לו. גם תמצאו יותר מהר ותוכלו להתחיל לפעול כלהקה,וגם תהנו יותר מהביצועים שלו בחומר ש"כבר" כתוב. בהצלחה בכל אופן.
 

Blind Idiot

New member
אני מסכים

אני, למשל, יודע לנגן את כל "צ'יינג' אוף סיזנס" בשישה מיתרים וזה יוצא מצוין...
 
למעלה