דף קשר

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifדף קשר../images/Emo41.gif

לכבוד המפגש אצל תום, החלטתי להכין דף קשר לפורום. לא פעם קרה לי שרציתי לצלצל למישהו ולא היה לי את המספר, וככה נדאג שלמור על קשר גם עם אלה שאין להם מירק או אייסי. כל מי שמעוניין לקבל את הדף ולהופיע בו ישלח לי במסר את הפרטים הבאים: שם פרטי+משפחה ישוב בארץ אימייל מספר ICQ טלפון בבית פלאפון והניק שהוא מוכר בו הכי הרבה. אני מבינה שהרבה מבקשים לוותר על "טלפון בבית", ואפשר. אפשר לוותר על הכל מצדי, אבל תחשבו מה אתם רוצים.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifררר../images/Emo15.gif

אנשים
אני דורשת היענות
אני לא צריכה לרדוף אחריכם במירק בשביל זה
לשלוח מסר זה לא כזה קשה
ואתם יכולים להגיד גם במירק בלי שאני אבקש מכם אחד אחד
חבורה של אנטיפתים

King Of Kromags

New member
אבל...אבל...זה חסוי.../images/Emo103.gif

קוראים לי נדב והאייסי שלי הוא 322284544. הניק שלי הוא King Of Kromags ובמירק TheMarker מי שצריך לדעת יותר, יודע.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifאמממ../images/Emo15.gif

אנשים! לשלוח במסרים! לא פה! ו.. פ ר ו ד א נ ס.. אממ.. מי את? מה את? היית באיזשהו מפגש? אני אמורה להכיר אותך?

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif אנשים ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

לא מפרסמים את הפלאפון/טלפון שלכם באינטרנט. לכן שרון בקשה שתשלחו לה מסר עם הפרטים. אז אנא תשלחו מסר ואל תתעצלו. ואל תרשמו את טלפונים ועדיף שגם לא את כתובת הרחוב בפורום. תודה.

המממממממ... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

תראי, הייתי נותנת בש-מ-ח-ה לכל האנשים שאני מכירה, אבל אנשים שאני לא מכירה - לא בא בחשבון. =/

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אני מציע לתת את הדף רק לחברי הפורום הקבועים והוותיקים שבאים לכל מפגש... אולי זה מגעיל ולא פיירי, אבל אני לא ממש רוצה שלכל הפורום + החדשים שאני לא מכיר. יהיה את הטלפון שלי + פלאפון.

SaberTooth

New member
אז אל תיתן טלפון בבית...

תן רק פאלפון. אי אפשר לגלות עלייך כלום מזה (אלא אם, כמובן, הם מכירים מישהו מתוך סלקום/פאלפון/אורנג'... אבל אני בספק אם זה יקרה).

HuGo Hell

New member
וול, שרון ../images/Emo26.gif../images/Emo1.gif

תמחקי את הטלפון שלי בבית, מי שצריך שיבקש...

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

מראש לא רשמת אותו מהסיבה הזאת! אנשים! תרגעו!

magick smile

New member
מה המצב אנשים?

היי..... אני חברה של שרון... קוראים לי סהר, ולפני יומיים בערך סוף סוף הצלחתי להרשם לתפוז (אחרי הרבה הרבה נסיונות מעצבנים) והנה אני פה, אחרי ששרון המליצה לי מאד מאד על הפורום הזה וסיפרה לי המממוווווון... אז אני מעריצה מושבעת (טוב לא עד כדי כך) של מכושפות, המשפחה שלי יודעת שמתי שיש מכושפות לא לבוא לא לדבר איתי בכלל כי אני מחוברת לטלויזיה. אני לא הורדתי את הפרקים כמוכם אז אני רק עכשיו רואה את העונה ה5, אבל לא נורא.. מה הסמל של הספויילרים?? אני יודעת שעכשיו מצטרפים מלא אנשים חדשים וזה מעצבן אותכם, אבל אל תתעצבנו עלי בקשה :( אני לא עושה רע...חח.. לפי דברי שרון אתם אחלה אנשים וזהו... אז... אני בכלל לא יודעת אם כתבתי את ההודעה הזאת במקום נכון או לא אבל לא חשוב... אז ביי ביי סהר :)

King Of Kromags

New member
אה. פחחחחחחח....../images/Emo103.gif

אנחנו אחלה אנשים? חה. ספוילרים מסמנים ככה-
"| ספוילר |" בכל כדאי שתלכי לפורום מכושפות "הענייני" - מספר 402 דרך אגב, אני נדב. ברוכה הבאה.

magick smile

New member
חח.... אני יודעת

אני יודעת שזה פורום מכושפות החברתי... אבל חשבתי ששני הפורומים קשורים במקצת אחד לשני לא?? זה אותם אנשים לא.? ואם כן אז עדיף שאני יציג את עצמי בחברתי לא? אם אני טועה תתקנו אותי בקשה. מראש אני מתנצלת שאני לא עולה בכלל הרבה למחשב.. אז לוקח לעצמי זמן לענות להודעות...חח..... תודה על קבלת הפנים החמה... סהר

למעלה