דעתכם..

../images/Emo41.gifדעתכם..

מה דעתכם על כפפות לבנים
ואני מתכוון לכל סוגי הכפפות.. אתם חושבים שיפה שגבר ישים כפפה למסיבה
(לדוגמא) ועוד שאלה.. מה אתם חושבים על הצבע ורוד לבנים
שאלה לבנים - הייתם הולכים עם משהו ורוד

No BoDy1

New member
תשובות..

אממממ... להגיד לך בדוגרי.. את שני השאלות.. הייתי שם אותם.. אבל לא למסיבות רגילות.. רק למסיבות של הומואים ולסביות ושלא תבינו לא נכון.. אני לא הומו ועוד משהו, המסיבות שלהם הכי הכי הכי טובות.....!!!

../images/Emo122.gif

אני לא מדבר על כפפות של בנות.. כפפות של בנים.. לדוגמא - כפפות שמשתמשים בחדר כושר..

LipStiK

New member
אמממ אז ככה...

כפפות- בסדר, תלוי למי ולמה.... ורוד- לא אוהבת על בנים, אלא אם כן הם גייז... שלא תבינו לא נכון אני לא נגד גייז אבל אני אישית לא אוהבת בנים בורוד... זה נשי מדי

i l0ve u

New member
אני מקווה ששאלת סתם בשביל הידע...

ולא כי בא לך לעשות משו מזה ... תראה כפפות זה אחלה אין פה עניין של נשי/גברי אבל כפפות במסיבה זה טיפה מוזר בעצם זה יכול להיות פצצה אם זה הכפפות אופנוענים האלה תה יודע למה אני מתכוונת? וואי זה פצצה גם לבנים וגם לבנות... ורוד לבנים זה הומואי בטירוף איכסס גרוווססססס דוחהה סורי על הבוטות אבל זאת דעתי

LipStiK

New member
דעתי...

כפפות- חמוד, במיוחד של אופנועים אבל לא יותר מזה
ןרוד- לא מתה על זה... נשי מדי... אולי רק לגייז

LipStiK

New member
אופס......../images/Emo9.gif

זה העביר אותי לעמוד לא מחובר אז לא חשבתי שזה שלח

vashla

New member
אממממממ

בלי שום כפפות, זה דבילי לדעתי!!! וורוד, תראה יש הרבה גוונים של וורו, לאבא שלי יש בגד ים בוורוד כהה כהה כהה כהה כהה, והוא ממש יפה, כאילו-לא ממש רואים שזה וורוד, אבל אם תלך על וורוד תינוקי כזה, אז זה יהיה על הפנים....

נועה334

New member
דעתי

יש כפפות לבנים,לידיד שלי יש,ויש לעוד כמה בשכבה,והם ממש לא הומואים.לא שיש לי משהו נגדם.. אבל ורוד? ילד מהשכבה שלנו בא היום עם ורוד,וזה דווקא התאים לו,אבל כולם אמרו לו שהוא הומו... אבל ראיתי פריק משכבה י-ב שהולך עם חולצה ורודה עם נצנצים,והוא מ-מ-ש לא הומו (והוא חתיך בטירוף) אז לדעתי,זה תלוי בכפפה,אבל כמו שמישהי אמרה (אולי ליפסטיק?)ורוד זה נשי מדי לטעמי.

LipStiK

New member
חח כן זאת אני....

ולא קוראים לי ליפסטיק- קוראים לי גל...

orginal freak

New member
ורוד..??

כפפות מדליקות כאלה של אופנעונים זה מגניב..... אבל לא נראה לי ממש שזה יתאים למסיבות... וורוד??? לבנים??? לא... אלא אם כן הם הומואים.... זאת דעתי הכשרה כשירה וישרה..

LipStiK

New member
ריטה מאמי ברוכה הבאה...../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

תעשי לעצמך כניסה כמו שצריך!

orginal freak

New member
חחחח היי גלוש

הייייי גלוש משעמם כמו מוות בפורומים אחרים..... מה קורה?

LipStiK

New member
חחח סביר

וגם אני צריכה לעשות לך כניסה מרשימה אז-
ברוכה הבאה בייבי!
וכמסורת (שעד עכשיו רק אני זוכרת וגם לא...) עליך לכתוב לנו את הדברים הבאים:
3 פריטי לבוש אהובים
2 אביזרים אהובים
משהו שלדעתך הוא אין עכשיו

orginal freak

New member
חחח טודע

מסורת היא מסורת..... אסססס- פרטי לבוש: סריג ארוך, מכנסיים מתרחבות וחצאיות 2 אביסרים.... מה אני יודעת.... חגורות ו..... דברים מרשרשים ואין לי מושג מה אין עכשיו... חצאיות נדמה לי....

LipStiK

New member
תפרטי ,כאילו!חחח...

סתם... מזה חצאיות? חצאיות תמיד באפנה אבל איזה...??

No BoDy1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifברוכה הבאה מותק../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

למעלה