דעתכם

dvd2000

New member
העיצוב החדש שעלה לניסוי שלשום../images/Emo46.gif

אני לא אהבתי את העיצוב המתכתי של תפוז ששיניתם אתמול , הכול היה נטול צבע אומנם זה היה מאוד ידידותי למשתמש אבל זה לא היה צבעוני כמו שהייתי רגיל ככה שהכול היה ממש מסורבל , כל הקטע של לראות הודעות חדשות . ולמי שניתקל בזה בהתחלה הכול ניראה מוזר ואפילו מוזר מאוד ולא נוח כי לא רואים את ההודעות החדשות , והגיע הזמן שתכניסו עוד אייקונים חדשים .

hitman 10

New member
אין לי משהו לשפר

רק אגיד שזה שונה ולפעמים צריך להסתגל לשונה. מקווה שאתם מודעים לעובדה שאתם עוברים נענע-זציה. הפורומים החדשים פה נראים בדיוק כמו אלה של נענע, אני חושב שהמראה הקודם נראה ייחודי יותר לתפוז.

מתחיל להשתפר, אך עדיין טעון שיפור בעיניי

בגדול, חשוב לי לציין שאני לא תומכת בפורמט החדש. אבל אם אין אפשרות למנוע את המעבר אליו בתקופה הקרובה, אז אני מניחה שניאלץ להתרגל לשינוי החדש ולהמשיך לתת לכם הצעות ייעול. השינוי העדכני שבוצע בפורמט החדש - מעט יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו. הרקע הכללי לעמוד הפורום בפורמט החדש הוא לבן - וזה מסנוור ! בפורמט הישן הרקע הוא מעין אפור-כחלכל [ולא תכלת בית חולים כמו הרקע להודעות], וזהו צבע בהיר ונייטרלי - אך עדיין נעים. הרקע להודעות - התכלת הרבה יותר מדי בהיר, וכמו שכבר אמרתי הרבה פעמים עד היום - זה מסנוור. שלא נדבר, פשוט צבע לא יפה. אני לא יכולה לגלוש בעמוד פורום בפורמט החדש מבלי להסתנוור ולכווץ את העיניים. עם כל האהבה שלי לתפוז, עם הראייה שלי אני לא אתעסק ולא אתחכם ולכן אגלוש בעמודי הפורומים החדשים כמה שפחות. בינתיים עוד לא סקרתי את השינויים, לכן אין לי עוד ממצאים [לבינתיים].

Amit Enchanted

New member
המנשק הזה נוראי

פלצני, וואנאבי חדשני אבל בעצם סתם בלאגן בעיניים והרבה רוח. המערכת הישנה הרבה יותר נוחה ומעוצבת בצורה הרבה יותר נעימה לעין. אם זה באמת הכרחי - פשוט תוותרו על כל הנסיונות לעשות את הפורומים לכזה גוף סופר מעוצב עם כפתורים מוצללים ובלה בלה. Less is more, אם תוסיפו 300 כפתורים שאף אחד לא באמת צריך, קשקושים ובלאגנים, זה לא באמת יראה מודרני וחדשני יותר.

I A m i t I

New member
באמת למה לא מתייחסים לצבע?

מלא פעמים הגיבו בנוגע למערכת החדשה שהצבע הלבן מסנוור. ושמתי לב שזה לא שלא היה רקע לבן פעם קודמת, אלא שפעם קודמת ההודעות היו יותר צפופות, ועכשיו יש מין רווח בין כל הודעה. ככה נדחף הלבן המסנוור הזה ובלי קשר הרווח מעצבן.

lightflake

New member
זה הרבה יותר טוב עכשיו!

הצבעים השתפרו מאוד, יותר נעים, עוד לא בדקתי עם פיירפוקס, אני מקווה שהכל עובד גם שם.

lightflake

New member
דבר אחד חשוב:

אם הפרסומת שעכשיו נמצאת בכל הודעה והודעה תתחיל להיות זזה וקופצת אני אישית לא אוכל להמשיך להשתמש בפורטל הזה... זה מאוד מציק לי בעיניים.. אם זה כמו עכשיו (הפרסומת לסלקום) רק פס פשוט ולא זז אז אין לי בעיה

צימעס

New member
שמחה על שינוי צבע הקובץ המצורף

אבל הכתום הזה לא כ"כ מתאים לכתום (הרגוע) של האמוטיקונים.

לא טוב.. לא טוב..

לא טוב..
למה נוגעים במה שעובד מצויין כבר כל-כך הרבה שנים? לא טוב

למעלה