דעות על משתתפֵי התוכנית - לכאן!

היום כולם להצביע סמי ואנה

חבר'ה פתחתי שרשור כדי להגיד לכם שאני אישית מת על סמי הורי ואנה היא נפלאה אז כל מי שמסכים איתי שייתן הסברים למה כדאי להצביע סמי ואנה מי שמסכים איתי שישרשר לכאן הודעה!! גבשוש==>>מנהל הפורום איך אני יכול ליצור איתך קשר חוץ מבפורום יש לי משהו חשוב מאוד להגיד לך שלח לי מסר

stellchik

New member
../images/Emo41.gifסמי ואנה ואין מה להתווכח!!

אני מצטרפת לדברים של חן, גם אני מצביעה עבורם הם מעולים פשוט שתיהם מתאימים אחד לשני, יש להם את הייצוגיות על הבמה, סמי חתיך ומוכשר... ואנה אין מילים מקסימה סקסית ומורה נהדרת!

Shalgi

New member
מצביעים לפי הריקוד

ולא לפי היופי והחתיכות. אם יהיה טוב היום - נצביע עבורו. אני אישית אהבתי עד עכשיו את אבי

אבי רקד ניפלא

אבי בחור מצחיק ורוקד ניפלא ואני מצדיק אותתכם אבל אני מאז ומתמיד הערצתי את סמי וזום דבר לא יכול לגרום לי לשנות את ההחלטה לבחור במישהו אחר

אני כבר בחרתי סמי ואנה מה איתכם?|מר

סמי ואנה בעיקר מגניבים ואני מתה עליהם כל מיש חושב כמוני להצביעה לסמי ואנה מואוהההה לסמי אני מתה עליו

סמי ואנה וזה סופי

סמי אתה בחור סקסי בטירוף ואני אישית כך הזמן יבחר בך..אתה מקסים וחינני ואנה את חמודה ומקסימה ורקדנית ניפלאה אני מצביעה רק לכם..אתם שווים

nogangel

New member
אליענה..

אייייייייייייייי.. אליענה שלי.. אליענה בקייר---> שלמותתתתתתתתתתתתתתתת מי אוהב אותך יותר ממני?!

../images/Emo41.gif דעות על משתתפֵי התוכנית - לכאן!

הודעות על התוכנית השלישית של "רוקדים על כוכבים", יש לשרשר לכאן. כל הודעה שעוסקת בזוג כלשהו, או במספר זוגות - בין אם אתם בעדם או לרעתם, אם אתם רוצים לשכנע כמה שהם טובים, להצהיר על הערצתכם, תמיכתכם בהם, או כל דבר אחר שאתם רוצים לשתף אותנו באשר להם - יש לשרשר אל השרשור הזה. כל שרשור חדש [כתום] הנוגע למשתתפי התוכנית, ישורשר מיידית אל השרשור הזה.
אנא השתמשו בשפה נקייה, בכדי למנוע פגיעה ברגשות אחרים. הודעות בוטות או כאלה שאינן עומדות בחוקי הפורום - יוסרו לאלתר. צפייה מהנה.

redd1

New member
כולם מצביעים אבי ופולינה

כולם להצביע אבי ופולינה! הם רקדו כל כך יפה! ושופטים פשוט אכזריים, אין מה להוסיף!!!

השופט

אלי מזרחי שופט בי"נל חושב שזה תחרות כזו והציונים שלו הכי נמוכים שילך לשפוט בחו"ל

למעלה