דירה להשכיר

vered 37

New member
../images/Emo41.gif דירה להשכיר

בעיר יפה בין שדות של תותים ופרדסים ירוקים עומד לו בניין בן 8 קומות .... בקומה הראשונה שכנה רווקה בקומה השניה זוג רקדנים בקומה השלישית זוג עו"ד בקומה הרביעית זוג עם שני ילדים שאת הקירות מרעידים בקומה החמישית אנוכי ו............(עם שורוק ) בקומה השישית גר לו איש מוזר שקט ונחבא אל הכלים ...גרוש ( במקרה ) שכל ערב וכמה פעמים באותו ערב את ה- פחחחחחחחח או ה- גררררררררררר שלו באמבטיה אפשר לשמוע עד ירושלים... וגם את היריקה .... אז מה עושים ? הרעש בלתי נסבל ... פתרונות יצירתיים בבקשה... בקומה השביעית ... מישהי שחובבת צמחים..דואגת להם ומשקה אותם מבוקר עד ערב.. ממש גינה לי גינה לי גינה לי חביבה ... ואחרונה חביבה בקומה השמינית ... דובוני איכפת לי ..משפחה חביבה שמתגלגלת בהנאה ..

vered 37

New member
אצל השכן ...ברור !!!!!

אחלה רעיון ...תגע בו ותרסן אותו

jane34

New member
אני אטפל בו

גם ככה התעודת יושר שלי הלכה פקקט אז מה יקרה אם יורידו לי את כל ארבעת הסעיפים(במילא זה לא מעניין אף אחד) הורידו 3? אז יורידו עוד אחד!!!!!!!!!! באמת! ככה כתוב "נסגר מחוסר ענין לצבור" "תקיפה סתם" ואני שואלת!!!!!!!!!! סתם?????????????????. הלו????????????????? אני לא תוקפת סתם - תמיד אבל תמיד יש לי סיבה שכן שבא ושולח ידיים לילד בן 4 (תקיפה אלימות וכו?) זה סתם? לא בעיניי יודעים מה? גם אם לא יקבלו אותי לעבודה וגם אם לא יהיה לי יותר סכוי בחיים להביא צלש הביתה יש לי 3 צלשים בלב שלושתם מהבן שלי!!!!!!!!!!1 בזכות זה הוא הולך ומסתובב בטוח(מושפע מסרטים אומר לי וואו אמא את ניניג'ה- איך הוא בא להרביץ לך וצעקת עליו חזק ועשית לו ככה עם הידיים?) איזה אמא נינג'ה יש לי כשיש לחברים שלו בעיה הם חושבים שצבי הנינג'ה חברים שלי עומדים כל החברים שלו מהכתה וקוראים לי לעלות מביבי היער כי יש בעיות בעולם החיצון אז אני שוב אומרת (עם אצבע מושטת ערב טוב נעים מאד אני ג'יין ולא כדאי להתקרב אליי! יש???????

vered 37

New member
אחותי

תודה
אם את נינג'ה אני פאוור ריינג'רס.... ואצלי הדף ממש לא ריק ... כאילו יש רק סעיף אחד..שכתוב אין עבר פלילי .... איפה השלושה האחרים ??? חברות לנשק ?

jane34

New member
לאן נעלמו ה3 האחרים ?

וואלה? ידעתי שחייב להיות לנו עוד מכנה משותף חוץ מ.... את יודעת .....

vered 37

New member
תעודת היושר שלי

ושלך אומרת שאנחנו מסוכנות... ראו הוזהרתם !!!

maof

New member
יושר????????????

האם בין שתי נקודות עובר קו ישר אחד
מעוף

maof

New member
מי מסתכל מחוץ לקו.......

יש קוים שהם אדומים מעוף

malka3

New member
ויש קו

ירוק איך יראה הגרף ביחס לחיבור וחיסור של פונקציות קוויות

maof

New member
יווווווווווו ../images/Emo12.gif

אנחנו שכנים
מעוף

jane34

New member
כמה סעיפים יש לך../images/Emo63.gif

סגור פתוח על אי שפיות זמנית כאלו מה פרט נמק והסבר.....

maof

New member
שניה כבר מיסתכל בתעודה ../images/Emo3.gif

את לא מצפה לפירסום בפרהסיה
מעוף

למעלה