דיון

../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

מאמינים שניתן להחזיר את הגלגל לאחור... מאמינים שניתן להתגבר על פגיעה מקשר ולאהוב כמו פעם האם קרה לכם שניסתם או הצלחתם להחזיר את הגלגל אחורה להתנתק ואז לחזור לאותו מצב או שזה ללא סיכוי מה העצות שלך בשביל להחזיר את המצב לקדמותו...

טל205

New member
תבוא בדמן

דיון... הזכרת לי שפעם איציק מורדכי הגיע מאוחר לישיבת קבינט אז הוא התנצל ואמר תסלחו לי אבל היה לי דיון קצר.. השיבו לו הנוכחים,איציק,פעם הבאה תבוא בדמן.... חחחח

העכביש2

New member
אפשר גם אפשר...

אבל המילים הם קטנות והמעשים גדולים... צריך זמן ועבודה עצמית והרבה פעמים גם שינויי גישה אחרי שנפגעים, ורק ככה אפשר לצאת להתחלה חדשה... אני לא הייתי מגדיר את זה להחזיר את הגלגל אלא להתחיל מאותה נקודה משהו חדש... בחיים הדברים משתנים, ומי שנתקע בעבר סתם סובל....

מותר לי

New member
לא...

אפשר לנסות לגשר, אפשר לנסות לסלוח, להשלים... אבל מה שהיה- היה! קרה! אי אפשר ואסור להתעלם מזה! להתגבר- אם רוצים מאד אז מצליחים, אבל תמיד הפגיעה תהיה איפשהו ברקע... והקשר- כל קשר, לא יהיה כמו פעם, הוא יהיה אחר. לפעמים יהיה טוב יותר בעקבות הפגיעה והסליחה, לפעמים לא, אבל הוא לא יחזור להיות מה שהיה. אני אישית גם לא אנסה להחזיר לאחור גלגלים, הרי מה שקרה בא ללמד אותי משהו, ואני צריכה ללמוד, ואיך אלמד אם סובבתי את הגלגל לאחור והעלמתי את הבעיה שהיתה?

למעלה