דיון

MiniMe20

New member
באמת שאלה קשה

לדעתי הדבר הכי חשוב לפני הכל הוא אם אוהבים את זה או לא. אנשים יכולים להיות מאוד גמישים והרקדנים הכי טובים שיש, אבל אם לא רואים אליהם את ה"תשוקה" הזו בזמן הריקוד ואת האהבה לריקוד אז זה לא משנה עד כמה הם טובים. לדעתי יש אפשרות להשתפר עם השנים. עובדה שיש כאלה שהתחילו לרקוד בגיל מאוחר, 15 ומעלה והם המשיכו עם זה כמקצוע, אבל בכל זאת גמישות זה משהו שאפשר לפתח עד גבול מסוים. לדעתי לגנטיקה ולמבנה גוף יש חלק חשוב בבחינת קריטריונים למיהו רקדן ויש כאלה שלא מתאימים. בכל אופן... אם יש אהבה למקצוע אפשר להמשיך לעסוק בזה, אם לא רקדנים אז מורים למחול או כוראוגרפים.

אממ. מסובך..אז לפני שאני קוראת את ה

התגובות של כולכם הינה הדיעה שלי לפני הקריאה
אני חושבת שגם רקדן ש"יש לו את זה" יכול לפעמים להתחיל בלהיות סתם בטטה ואז זה מתגלה..אבל אני חושבת שמישו שאין לו את זה והוא רוקד כבר הרבה שנים ומשקיע ובכל זאת לא מתקדם ומשתפר או רוקד יפה זה אבוד לו כבר..זה כמו שיש כאלה שנולדים עם קול טוב לשירה וכאלה שלא
אבל לדעתי כל עוד מישהו נהנה מהריקוד ומבחינתו יש לו את זה, בכיף שיהיה לו

ballet20

New member
אווו שאלה קשה...

לדעתי יש משהו שהוא נפשי וכמו שחלק כאן אמרו ,לא לכולם יש את זה" אבל זה בהחלט יכול לבוא עם הזמן, או עם הגיל או ווטאבר... אבל אני מאמינה שמי שיש לו דרייב מאוד חזק למשהו אז יש לו גם את המשהו הפנימי, שמעבר. וחוץ מזה אני מצטרפת למי שכתבה שגם אם "אין לך" את זה אבל אתה נהנה לרקוד...אז בכיף

הממ... מסובך../images/Emo4.gif

אני חושבת, שקודם כל, בגמישות וכאלה אפשר להשתפר אם רוצים, אז אני חושבת שאם באמת באמת רוצים וממש עובדים על זה, אפשר להגיע לג'ודי סויר
אולי אי אפשר להגיע לרמה ממש ממש גבוהה, אבל האמת היא שאם אתה לא אוהב לרקוד וסתם יש לך גוף טוב, רואים את זה. מי שגם אם אין לו את הגוף הכי מושלם (מה שאפשר לעבוד עליו עד רמה מסוימת) אבל באמת אוהב לרקוד, רואים את זה, וזה הופך אותו לרקדן טוב יותר...

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif בקשר לג'ודי סוייר-

תאמת- לאדעת מאיפה זה בא לי
תמיד אנשים כותבים שמות בהקשר כזה, ואך פעם אין לי מושג על מי הם מדברים... אבל א-ף פ-ע-ם!!! אז עכשיו הייתה לי אישיות ובדיוק בתזמון הנכון, ואני גם יודעת על מי אני מדברת

אז ככה.......

יש דבר שקוראים לו כישרון....אם יש לך כישרון, שמיעה מוזיקלית ומקסימום נתונים ואתה משקיע אז אין שום סיבה שהוא לא יהיה רקדן (כמובן הרבה רצון) אם אין לך כישרון סתומרת שאין לך את זה אבל יש לך גוף מדהים נתונים וכ'ו.... אז זה כמו כלום לדעתי....צריך לדעת לזוז יפה ואם אין לך את זה אז זה גם לא יהיה ..........זתומרת אי אפשר לשפר דבר כזה ....פשוט נולדים עם זה, כמובן שאפשר לעבוד על כוח, גמישות וכ'ו אבל לא על דבר כזה

n o a k

New member
לא...

כשרון זה לדעת לרקוד נתונים זה משהו אחר אני מכירה מלא אנשים עם נתונים שרוקדים זוועתי

יש משפט נורא חכם שאומר:

"לא ניתנת לך משאלה או חלום בלי היכולת להגשים אותם" אני חושבת שהמשפט הזה נכון, כי יש אנשים שבאמת נולדים עם זה והם פשוט מאוד כישרוניים בריקוד אבל יש כאלו שאוהבים כל-כך לרקוד שהם ישתפרו רק מעצם ההתמדה והאהבה שלהם למחול!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifואי...../images/Emo12.gif

משפט מקסים...
את כל כך צודקת...
אבל המקרה שלי מעצבן אותי
כאילו פתאום זה התגלה! תמיד ידעתי שאני לא בנאדם נורמלי

מה אני חושבת על זה

אני,שללא ספק אין לי את זה...(
סמכו עלי אני יודעת מה אני אומרת)ונכנסתי למגמת מחול בשנה ה3 (ומוטב לציין שהשתפרתי בטירוף)חושבת שאם יש המון אבל המון רצון ואמביציה(שאפתנות)מבפנים אפשר להגיע כמעט בדיוק לרמות של אחד שיש לו את זה...אממ..דוגמא מהחיים: המורה לג'אז של המגמה שונא אותי שנאת דם ולא טורח להסתיר את מה שהוא חושב על הריקוד-בטטה שלי...אז שיעור אחד באמת באמת השתדלתי,החזקתי את הגוף כמו שצריך ובאמת באמת רציתי את זה ובסוף השיעור אפילו הוא,הוא ששונא אותי טרח להגיד לי שהשתפרתי..הוא אפילו הוסיף מאוד בסוף המשפט

Ballerino

New member
אפשר לפתח!!!!!

המחול הוא למי שאוהב אותו ולא למי שטוב בו. ברור שאפשר לפתח!

sapirush 100

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo80.gifדעתי שלי../images/Emo27.gif

ברור שיש כאלה שיש להם את זה, זה טבעי לגמרי, אבל גם מי שאין לו את זה, אם הוא אוהב את זה, ומנסה, ומוציא מעצמו כל מה שהוא יכול, בסופו של דבר, אחרי מאמץ, ועבודה, הוא יצליח...

ליזיגי

New member
לדעתי... ../images/Emo11.gif

לדעתי לרקדנים לא חייב להיות פוטנציאל. כלומר, אם עובדים קשה ובמשך הרבה שנים רואים תוצאות- אצל כולם. אצל רקדנים שיש להם פוטנציאל מההתחלה, יהיה להם קל יותר והם יהיו יותר טובים מהר יותר. אבל לדעתי, כל אחד יכול להיות רקדן אם הוא יעבוד קשה מאוד..

pie and cactus

New member
לדעתי

כל אחד שמשקיע ואוהב את זה יכול להיות רקדן. אבל רק מי שיש לו את זה מההתחלה יהיה פרפורמר, ויהיה הרקדן הראשי, ולא עוד רקדן מהשורה.

למעלה