דיון חדש

tool2

New member
../images/Emo41.gifדיון חדש../images/Emo41.gif

אז למי שלא שם לב הגענו כבר בערך לשליש העונה השנייה.. מה אתם חושבים שיקרה לסדרה אחרי העונה השנייה? האם היא תתבטל או שתמשיך לעונה שלישית? מה אתם חושבים שUPN צריכה לעשות ואם בכלל UPN יודעים מה הם עושים?

irene17

New member
אני בעד עוד עונה

אני חושבת שאם נמשיך ברייטינגים של עכשיו יש מצב לעונה שלישית, כי בסך הכל אנחנו נגד אבודים והרייטינגים שלנו בכל זאת השתפרו קצת. ל-UPN אין הרבה סדרות מצליחות. ובזמן האחרון הרבה אנשים אומרים שהם מצאו הערכה חדשה ל UPN בגלל שהם משדרים סידרה כמו ורוניקה מארס, אז יכול להיות שהם ילחמו כדי לתת לנו לפחות עוד עונה.

LemonLimeLilach

New member
אני די בטוחה שתהיה עונה 3

אין לי מושג מה הרייטינג האמת, ואני די לא מתעניינת בזה, אבל זה לגמרי ברור שיש לסדרה גרעין נלהב של מעריצים ונראה לי שכל עוד הסדרה תמשיך להיות טובה הגרעין הזה יישמר וככה גם הסדרה תמשיך הלאה. לאו דווקא ל 100 עונות, אבל לפחות 3-4.

אממ שאלה טובה

האמת שאין לי כל כך זכות להגיב כי זה גם עניין של העלילה ואני לא רואה את העונה השניה..(גוד פור מי על ההתאפקות
) אבל לדעתי זאת עדיין הסידרה הכי מדהימה שיכולתי להתמכר אליה ואני בטוחה שהיא מדהימה גם בעונה השניה (אני שומעת דיווחים) ואני נורא נורא נורא מקווה שתהיה עונה שלישית! לא אכפת ליי מה קורה.. אני רוצה שהסידרה הזאת תמשיך!!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 201 אני חושבת

שתהיה להם בעיה גדולה לגבי העונה שלישית. אני אישית חושבת שהפתרון הכי טוב זה להפסיק את העונה השניה ולהמשיך את השלישית מאותו יום או אותו זמן, ולא מהשנה הבאה (בקולג') כדי לקנות כמה שיותר זמן בתיכון. אני אישית חושבת שרוב עשה טעות בזה שהוא התחיל את העונה השניה כעבור כמה חודשים מהראשונה כי הוא בזבז לעצמו "זמן תיכון" שזה מה שמחזיק את הסדרה הזאת, וכולנו זוכרים מה קורה לסדרות כגון בברלי הילס ודוסון (ותסלחו לי מאוד על ההשוואה) כשהם סיימו תיכון. יש לזה ביטוי בסלנג הטלוויזיה האמריקאי - כשסדרה מגיעה לנקודה מסויימת שבה נשבר המתח המיני או שעוזבת דמות או שמשתנה הרקע לסיפור (למשל מעבר לקולג') אז הסדרה Jumps The Shark אלוהים יודע למה הם קוראים לזה ככה, אבל בכל מקרה, לדעתי המעבר לקולג' שלהם יגרום לסדרה to jump the shark.

tool2

New member
אני דווקא חושבת

שזה יוסיף גוון חדש לסדרה כי ממילא ורוניקה לא בדיוק מתנהגת כמו תלמידת תיכון אז תארי לך מה יהיה כשורוניקה תהיה בוגרת יותר להחליט החלטות משל עצמה?(לא שהיא לא עושה את זה עכשיו חחח) זה יכול להיות ממש יפה.. ועוד עם ראש כמו של רוב תומס אין לנו מה לדאוג..

karyn

New member
ברור שקארין רוצה עוד עונה! ../images/Emo9.gif

קארין לדבר בגוף 3 תגידו יש מישהו שלא רוצה עונה שלישית? :-*

tool2

New member
חח מי לא רוצה עונה 3

השאלה היא אם ישדרו עוד עונה כי זה לא כל כך תלוי במעריצים.. אם זה היה תלוי תחשבו מה היה הולך עכשיו בסדרה

למעלה