דחוף
צריך עזרה בעיצוב...

ChArMinG bOy

New member
../images/Emo41.gifדחוף../images/Emo41.gif צריך עזרה בעיצוב...../images/Emo82.gif

מחפש דברים שיתן לחדר מראה שאנטי, הודי, מעניינים אותי גם כל מיני חפצים מהמזרח הרחוק (יש לי מניפה גדולה, לונג ענק, פעמוני רוח וכל מיני דברים של פנג שואי) אני מחפש לעשות את החדר יותר חמים. חשבתי על נרות, ואהיל כתמתם....למישהו יש רעיונות לשיפור או חידושים? תודה מראש :)

melodynoa

New member
כריות ענקיות לישיבה עם הדפס הודי

מבד הודי וצבעים הודיים. תצבע את החדר בגוון אדום שנוטה טיפטיפה לכתמתם. אם לא, אז אפשר לשים כמו וילון - בד ענקי לאורך כל הקיר. מוט לוילון כזה יכלה לך בערך 150 שקל, ולתפור את זה כוילון - תלוי בתופרת, אולי 50 ש"ח. אני יכולה גם להציע לך פסלים מעץ של פילים, ויש את האל הזה (בתמונה). אם אתה עושה מדפים, אז אל תקנה אותם מוכנים. תקנה קרשים, אל תשייף אותם באופן מושלם ותצבע בצבע כהה. תקנה זויות מעץ ולא ברזל. במקרה שלך, אפשר להשתמש הרבה בעיצוב בבד. כיסויי מיטה הודיים, באמת כיסויי כריות הודיים, השטיחים עם הקווים הצבעוניים אם אתה אוהב. אם יש לך אפילו כסא פלסטיק סתמי או שידה, אתה יכול לשים מעל בד הודי ולעשות לך פינה של נרות וקטורות, מאפרה... יש היום מאפרות משגעות מעץ! נרגילה ענקית לא תזיק בכלל! אגב, לגבי נרות, אניאישית לא אוהבת אותם, כי אחרי שאתה משתמש הם סתם מגעילים. וילונות מבד הודי בצבעים כהים יכולים להוסיף המון! אם יעלה בדעתי עוד משהו, אני אכתוב לך. מקווה שעזרתי במשהו

melodynoa

New member
התכוונתי לאדומים כאלה...

ותשאיר תקרה לבנה! אתה יכול גם לצבוע 2 שליש מלמטה באדום ושליש עליון בצבע אחר - צהוב עמוק (כתמתם טיפה). אם תלך על זה, אעזור לך לבחור צבע שתאהב.

ChArMinG bOy

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif

אם למישהו יש עוד הצעות, אני ישמח לקבל....:)

למעלה