ג'ינסים!

i l0ve u

New member
../images/Emo41.gif ג'ינסים!../images/Emo110.gif

אזז ..איזה ג'ינסים הכי מודרניים עכשיו???
U KNOW.... פעם היו באופנה המקושקשים פעם עם תחרה פעם עם קיפול פעם נמוך פעם גבוה פעם דגמ"ח פעם כיסים.....
אז מה הג'ינס האידיאלי לדעתכם עכשיו???
לפי דעתי הכי מודרני ג'ינסים סטייל לי קופר יעני חלקים נמוכים במידה קצת משופשפים יעני לא חלק לגמרי צרים למטה במידה יעני לא צר מתרחב לפי הרגל בעעע ....לא יודעת להסביר ..נו בקיצור כמו כל הג'ינסים שלהם ...
מה דעתכם??

No BoDy1

New member
שאלה שאני לא יכול לענות..

כל הג'ינסים שלי באותו סגנון ואנלא ממש מתכוון ללכת לפי הסגנון ההוא שאת מדברת עליו... הסוג הכי יפה.. אני ממליץ לכולם לעבור אליו זה ניו יורק.. (סקייטר)

coolel

New member
מזאת אומרת ניו יורק?

אפשר הסבר? וחוץ מזה "יפה" זה עניין של טעם(בניגוד לאופנתי, אין, אאוט)

julietta16

New member
חחח...שמת לב ש...

התחלת לכתוב סקייטר בסוגריים...כל פעם שאתה אומר סגנון ניו-יורק

coolel

New member
גם לדעתי

הג'ינסים של לי קופר הם תמיד הכי יפים לדעתי והם תמיד הכי מודרניים שיש (בהשוואה למותגים אחרים) היום הייתי שם

im to hot

New member
איו על הגינסים של

דיזל . . . יושבים פצצה נראים פצצה יש לי פול גינסים חדשים שלהם ואני לא מתחרטת על שקל וזה עלה לי המון שקלים

i l0ve u

New member
../images/Emo32.gifביו'ש אנשים...

אני יוצאת ממחר מוקדם לטיול של יומיים ואולי אחר כך יסע לספתא ... זיהו... יתגעגע ... בר .

i l0ve u

New member
אה ו ...

הייתי עכשיו בשר הטבעות סרט נחמדיישן ביותר רק חבל שכל הסרט היה לי פיפי !

חחח איזו עמה

אז למה לא יצאת
ותהניייייייי אני בסוף לא הולך.. בשביל מה לי לסחוב אוהל + מלא אוכל (מכינים אוכל לבד) + לסבול את המזג האוויר המוזר במדבר (בחורף) = להיות חולה וכל זה בשביל טיול יומיים שחצי ממנו מבלים בנסיעות (קרוב לאילת)
אז כבר העדפתי לא לנסוע.. לא בשבילי

פצצות אחותי..

אין מה להוסיף כפרוש יש לך אחלה טעם ואת צודקת.. לי קופר זה מה שהולך עכשיו.. אבל סתם.. בלי קשר.. כל בן אדם לובש מה שבראש שלו וזהו.. הכי טוב ככה!

למעלה