../images/Emo41.gif גיליז עם טל
טל ביקש ממני לקחת יום חופש, כדי "לחגוג לך את היומולדת בסבבה". גם הוא לקח יום חופש, ובצהרי היום המקסים שהיה היום
מצאנו עצמנו על הדק של גיליז, מול הים. הוא התפנק על ארוחת בוקר - אומלט שרימפס, תלולית גריניז, לחם טעים, לחמניה ומאפים ת.בית, גבינה לבנה עם צנוברים ובולגרית עדינה, פינכת ריבה, חמאה וזיתים, מיצתפוזימטבעי וגולת הכותרת עבור מי שהתעורר שעה קודם - קוקטייל שמפניה חמוד
. כל הנ"ל ב 56 ש"ח. אני הייתי סולידית התחלתי עם סלט אביבי עם פירות בויניגרט ג'ינג'ר ודבש - הפירות היו פרוסות אגסים ואפרסמונים - טעים אבל הרוטב היה תוקפני מידי בחמיצותו לעיקרית נהניתי מצ'יזבורגר חמוד - 6 חצאי לחמניות מרוחות בחרדל, פרוסות עגבניה, עליהן "גורי" המבורגר ועל כל אחד מהם מונחת חתיכת גבינה לפי בחירה - אני בחרתי ברוקפור וסנט מור והיה טעים מאד (עסקית 85 ש"ח) מיץ תפוזים טבעי, שמש, אנשים יפים ושיחה עם הילד שלי, שלא ברור איך פתאום מצאתי את עצמי משוחחת עם גבר נחמד. הוא התעקש להזמין, ואח"כ קפצנו לסוהו לקנות לי מתנה... מתנה הילד הזה
טל ביקש ממני לקחת יום חופש, כדי "לחגוג לך את היומולדת בסבבה". גם הוא לקח יום חופש, ובצהרי היום המקסים שהיה היום