בשרשור חוקר

clyps

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

חוזרת בי מכל אשר אמרתי! את הצדק!

limors2

Well-known member
העמלתי לחינם?../images/Emo11.gif

לפחות שיר משתפת פעולה, בין איחול מוות לפעולת השתקה!

M i N i M i K i

New member
הו וואה.

רוצה לטוס אל החלל? תמיד. ועד גיל 21 אתם עוד תראו אותי שם. להחנק מחוט חשמל? תמיד התעניינתי מה התחושה לאכול שניצל עם חרדל? אני כבר אכלתיO: האם את יודעת, אולי, לרכב על אופניים? האמת היא. ועכשיו זו האמת. לאO: ולשחות מהר מהר כמו דג קטן אי שם במים? כןD: בזה אני טובה. מה את אוהבת לאכול? פיצה, פסטות, ופחמימות למינהן. ומה שונאת, יותר מכל? תרד וברוקלי למינהן. מהו הצבע האהוב? ירוק, אדום.. האם רצחת אי פעם זבוב? רק פעם אחת?.. המון פעמיםD: מתי לאחרונה אכלת נקניקיה עסיסית? וואו. לא מזמן האמת
בבריכהXD האם את שולטת היטב במתמטיקה בסיסית? ייס ייס היית פעם בשיט? כן? מתי? או למה לא? כן! ביומולדת 8 ההורים שלי לקחו אותי ואת חברותיי לשייט. ספרי לי עכשיו ומהר על הבריכה אתמול. כן, פה! היה כייף מאד מאד! חזרתי שרופה כמו מלפפון מאודה די, קצתי בחרוזים. זה מסובך מידי בשעת לילה מאוחרת ועל בטן ריקה (ואני חושבת שהוכחתי את עצמי, שיר!)
מהו האייקון האהוב עלייך? זה:
וזה
איזה הכי מיותר, מכולם? הממ..
מה עשית היום? ישנתי, ודיברתי עם.. :) ומה תוכניותייך לשארית החופש? ללמוד לאנגלית.. סדרה, סרט וספר אהובים? שנות השבעים, 21, כפר אשמדאים ספרי לי בדיחה! ואו, אני גרועה בבדיחותXD מהם המספרים האלה, בשמות המסניים שלך? דה פיינל קאונט דאון עד העלייה החוקית שלי במעלית האם את בעלת חשבון פייסבוק? ייס מהו הדיסק הראשון שקנית? המהמהמ. paramore איזה דיסק תחזירי בשמחה ובששון לחנות? הו ואו. המ.. אני לא חושבת שאני מעוניינת להחזיר אף דיסק שקניתי לאיזו הופעה את הכי רוצה ללכת, עכשיו ומיד? דפנה אנד דה קוקיז מהו הדבר האחרון שעשית לפני שאכלת ארוחת ערב? בפעם האחרונה שאכלת, מי יודע מתי זה היה. המ.. הייתי בסרט *גבות* מתי זה היה, באמת? אתמול! ומה אכלת? מרק היה טעים? ייס את אוהבת יופלה בטעם אפרסק?נשמע טעיםO: אני אוהבת יופלה ואני אוהבת אפרסקD: זוהי ארוחת הערב שלי. נכון שזה לא מספק במיוחד? לא ממש... לא. לשאלת האי הבודד, כי אני מחבבת אותה: את באי בודד. יש לך קערת פלסטיק קטנה, זרעים של דשא בכמות שמספיקה לאיש דשא זעיר, עפרון מחודד, גליל סלוטייפ קטן, מילון אוקספורד, חליל מפלסטיק ופנס כיס שבור. מה תעשי איתם? אני אקח את קערת הפלסטיק ואת הזרעים של הדשא, אחייה את הקערה ואהפוך אותה לאיש דשא זעיר עם ראש פלסטיק, אדקור אותו עם העיפרון, אשאל אותו אם זה כאב, אם זה כאב אזרוק עליו את הסלוטייפ. אם זה לא. אזרוק עליו את מילון האוקספורד. ואז אני אחלל לו עם חליל מפלסטיק, ואאיר עליו עם פנס שבור. מהו זיכרון הילדות הראשון שלך? שאני מנסה לתקשר באנגלית עם העוזרת הפיליפינית ובעצם סתם חירטטתי לה משהו האם את נהנית לעמוד פה על המוקד, ושכולם יתקיפו אותך בשאלות? ייסD: מאד למרות שאין בנתיים היענות מרשימה נפלת על שבוע לא טוב! >< מהו הדבר הכי שווה שזכית בו? המ.. אפעם לא זכיתי במשהו שווה ושקנו לך? אייפוד, מחשב.. לא יודעת>< מה תרצי לקבל ליומולדת הבא? ערכת אוזניות איכותיות ואייפוד חדש ואיכותי האם את אוהבת קיסמי שיניים? כמובן והאלה לאוזניים, איך קרואים להם? אותם? קוראים אותם אטבי אוזניים ידעת שהם מסוכנים? לא, למה מסוכנים?O: את אוהבת את הים()? ייס. בעיקר לגלוש.. כאילו כמה שאני יודעת. איי אמ קיינד אוף סאק אני משערת שאת הבריכה כן. מה יותר? בריכה או ים? בריכה את חובבת חומוס? טחינה יותר וחצילים? לאאללאלא ואת החלק החום הזה בבננות, שתמיד אומרים לילדים שהוא דבש? איכס. לא טעמת פעם בננות מרוחות בחמאת בוטנים? לא! יש לי הרגשה שאני ממחזרת שאלות ששאלתי בעבר נו טוב. איך בנתיים, עם השאלות שלי, נהנית? ייס מאד רוצה שנמשיך לנצח? יהיה לנו נחמד כי זה לא יקרה. בשלב כלשהו הרעב יגבור עלי! או העייפות! הו, וואט א שיימ האם את עצלנית? כ מהו המקצוע האהוב עלייך? המ. לא יודעת והשנוא? ביצפר באופן כללי לדעתי
מה עדיף, כאב ראש או כאב בטן? כאב בטן עגיל בגבה, עושה לך את זה? המ, זה לא מועיל לא מזיק. את אוהבת את ליל הסדר? כמובן ביום העצמאות, האם את תולה דגלים עצומים בחלונות וצופה בהם מתנפנפים ומתמלאת בתחושת התפעמות ובפטריוטיות? כן
האם את אולי צמחונית? הייתי צריכה לשאול את זה לפני ששאלתי דברים אחרים. לא, אינני צימחונית הטם טת מבינה את הצמחונים? אני אכן מבינה את הצמחונים. בשר זהו רצח. אך מה שטעים, טעים מה דעתך על ניסויים בבעלי חיים? גועל נפש#@$@#$@ ועל ספורט? את אוהבת ספורט? כמובן אם היו מודיעים לך שזכית בזוג כרטיסים למשחקים האולימפיים, האם היית שמחה ומאושרת ומנצלת אותם? בטח! נכון שכלבים נובחים בלילה זה מטריד? אכן מטריד ופקקי תנועה?זה לא נחמד מתי בפעם האחרונה עשית אמבטיה? לפני ארבעים שנה, אני זוכרת. זה היה לילה חם. אני לא רומזת שאת מסריחה, חלילה פשוט הפקקים הזכירו לי! אה
את חושבת שזה בסדר, ושאלתי מספיק? כי זה נראה לי ארוך במידה סבירה. אכן ארוך אסיים בכלמקרה. הו, חבל לילה טוב! או בוקר טוב או צהריים טובים או מתי שזה! צהריים טוביםD:

limors2

Well-known member
אל תאמיני לבזוקה!

לא הייתי בירח
אינך יודעת לרכב על אופניים? את מפסידה!!
בואי ואלמד אותך! יש לי ניסיון רב בלימוד
ואי אפשר להאיר בעזרת פנס שבור, נו באמת. נכשלת!

למעלה