בשרשור חוקר

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif

אני לא נוהגת להתמיד ביותר מפורום אחד. הפורום הזה מספיק לי.

mamalala

New member
גמאני!

אני מצטרף להרבה פורומים אבל אחרי שבוע בערך אני מפסיק להיכנס אליהם.. אני לא יכול ככה... פורום צריך להצטרף אליו שהוא נפתח או שהוא בחיתוליו ואז מכירים את כולם לאט לאט ולא ארבע מאות אנשים ביחד

limors2

Well-known member
מטילדה!../images/Emo99.gif פרא! מישהו לרוץ איתו!../images/Emo99.gif

סתיווווD:../images/Emo85.gif

מה ניש? ומה נשמ? ודינה נש? (שזה מה העניינים באמהרית
) ודינה ברזילאי?
ובי"ח ברזילאי?
אוף, התחרפנתי
ספרי לנו משהו שאנחנו לא יודעים עלייך:)

kepit

New member
נועההה

מה ניש?נחמד..מה איתך?
ומה נשמ?נשמ טוב ודינה נש? (שזה מה העניינים באמהרית) אהאההאה אני ידעתי אתזה! נחמד
ודינה ברזילאי?מתה ובי"ח ברזילאי?מתים שם.. אוף, התחרפנתי גמאני,לאנורא עובר
ספרי לנו משהו שאנחנו לא יודעים עלייך:) יש שלושה אנשי שמנסים לשגע אותי סופית.

אני מאד מקווה שהמתופף החדש הוא../images/Emo85.gif

אתיופי...או דובר אמהרית! אני ממש רוצה לדעת איך אומרים 'בוקר טוב', 'לילה טוב' ואני גם אשמח לדת איך אומרים בתיאבון.

yula15a

New member
הייי

ת'אמת ששאלו פה הכל פחות או יותר... אז... מה שלומך? באיזו מגמה את? או איזה מקצועות את מרחיבה? מנגנת על משהו? אם כן אז על מה? אם לא אז במה היית רוצה? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? צבע אהוב? האתר שאת נכנסת אליו הכי הרבה? איזו אשיות שאת מעריצה? ולמה? בגד אהוב? חברת בגדים אהובה? שעה מועדפת? כינויים? יש סיבה למה קראו לך סתיו? חלום שהיה לך? חלום שיש לך? עוד משהו שאת רוצה לשתף אותנו? שבוע טוב ושנעבור את פסח במהירות וכיף...

yula15a

New member
אופס, זה היה אמור להיות מחובר לשרשור חוקר../images/Emo9.gif

clyps

New member
לייייאווורההה ששששרשר לי ת'בחווור!

(בחורה אני יודעת אני יודעת..)

M i N i M i K i

New member
הי סתיו!

מניש? הכל גמיש? דרסת היום איש? עכביש? איזה סגנון מוזיקה את שומעת? את אוהבת את השם שלך? את כותבת לפעמים את עצמך בתור: סתו? למה? אה אוקיי, נשמע הגיוני. האם אכלת פעם שרימפס? ואת מתכוונת לאכול את הקרטונים בחג הקרטון הרשמי? את נהנת מזה? ליל"טD:

kepit

New member
תשחק אותה,מתי למדת לשקר בפנים?

מניש?נחמד רצח=] הכל גמיש?חזרתי הרגע מהסופרלנד
ואני שרופה רק בחצי גב. דרסת היום איש?ממ כמעט,אבל לא
עכביש?עכביש! איזה סגנון מוזיקה את שומעת? ממ רוק ישראלי בעיקר..:] את אוהבת את השם שלך?ממ הייתי יותר מעדיפה מאיה
את כותבת לפעמים את עצמך בתור: סתו?סטו,אולי.. למה?כי אבא קורא לי ככה:] אה אוקיי, נשמע הגיוני. זה דווקא לא כזה הגיוני..אני לא מוצאת את הקשר
האם אכלת פעם שרימפס?נה ואת מתכוונת לאכול את הקרטונים בחג הקרטון הרשמי?כע את נהנת מזה?לא משו..אבל שרעבים אוכלים

למעלה