בשרשור חוקר

mamalala

New member
../images/Emo41.gifבשרשור חוקר../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

שלום לכל חברי הפורום, וברוכים הבאים לשעשועון שלנו בשרשור חוקר למי שלא מכיר את המשחק, כל שבוע יעמוד פה חבר מהפורום ויישאל שאלות ע"י כל מי שיחפוץ בכך. והפעם, קבלו את..... סתיו! הלא היא kepit אתם מוזמנים לשרשר שאלות רק לשרשור הזה ונעם יותר מתשמח לענות לכם.

limors2

Well-known member
מתחברים! לשירים! ______ עכשיו!

סתיו, סתיו, סתיו!!! ושוב, אני לא אשאל מה נשמע ושאלות כאלה. איך הגיע לעולם הניק שלך? האם את אוהבת את השם שלך? אם "סתיו" לא היה שמך, באיזה שם היית בוחרת? ואם היית בן? מהו הצבע האהוב עלייך? את אוהבת שלג? לבנות בובות שלג? מלחמות כדורי שלג? את הקיץ? כשחם, מאד מאד מאד(
)? מה הדבר האחרון שעשית לפני שהגעת לפורום עכשיו? ומה הדבר האחרון שאכלת? מהן תוכניותיך לפסח? אם נפתח שרשור תאריכים מדויק למפגש\ האם תוכלי להצביע על ימים שבהם תוכלי להגיע וימים שלא? שיר אהוב? או כמעט אהוב? סרט אהוב? נכון שחומוס זה נורא?
אשכולית או חסה?
או
? האם את חושבת שלקרוא לאייקון האחרון שעשיתי "אוכל" זו אפלייה כלפי שאר המאכלים? הרי לא כולם אוכלים בשר! שקלת להיות פעם צמחונית? ברמזור אדום, האם את מסתכלת סביבך ומחפשת אנשים מחטטים באף? או עושים דברים אחרים? האם את מחטטת באף ברמזור אדום, סתיו?
בטוחה? מהו החג האהוב עלייך? האם את אוהבת קרטונים יבשים (מצות)? איזה דגם פלאפון יש לך? באיזו רשת? את אוהבת חצילים? וברוקולי? את באי בודד. יש לך פרסה של סוס, חבילת מגבונים (מיובשים, כמה חבל...), מחק קטן כזה שיושב על קצה של עיפרון, עכביש טרנטולה בשם צ'רלי, קופסא ריקה של דיסק וחפיסת קלפים- מה תעשי איתם? מה את שומעת ברגע זה? מה תעשי כאשר תסיימי לענות על שאלות פה? האם את שמחה שהגיע סופסוף תורך? ספרי לי בדיחה: עכשיו ספרי לכולנו בדיחה: האם את מכירה בחשיבותו של המספר 47? ו42? מהו האייקון האהוב עלייך? והאחד שאת לא סובלת? הכי פחות שימושי? האם תרצי להוציא רישיון לאופנוע ביום מין הימים? ולפגוש את אלוהים? ולקבל סינגל מתפוז? איזה אחד? באיזה עוד פורומים את קוראת/כותבת? באיזה פורומים את קוראת/כותבת ואת לא רוצה לספר לנו עליהם?
האם את מרשה לי להפסיק ולשאול אותך עכשיו שאלות וללכת לשחק GTA כדי לקלל נמרצות? גם אם כן וגם אם לא, אלך

kepit

New member
נעם שמחה לענות לך על זה../images/Emo6.gif

סתיו, סתיו, סתיו!!! ליאורה, ליאורה, ליאורה!!! ושוב, אני לא אשאל מה נשמע ושאלות כאלה. איך הגיע לעולם הניק שלך?ממ ככה,זה אמור להיות CAPIT (מלשון כפית,נו) אבל זה היה תפוס..אז זה ניהיה KEPIT ומאז זה כולם קוראים לי קפיט
האם את אוהבת את השם שלך?אהאה
אם "סתיו" לא היה שמך, באיזה שם היית בוחרת?מאיה
ואם היית בן?שי
מהו הצבע האהוב עלייך?כתום
את אוהבת שלג?ממ לפני שנפגשתי איתו בחורף האחרון חשבתי שזה הרבה יותר מגניב..אבל בסדר..נחמד כזה ;] לבנות בובות שלג?כןןןןןןD: מלחמות כדורי שלג?כןןןןןןןD: את הקיץ?כןןןD: כשחם, מאד מאד מאד()?נהה...לא מאוד מאוד מאוד שאת יוצאת מהבית ומתאדה באויר..שיהיה נעים כזהD: מה הדבר האחרון שעשית לפני שהגעת לפורום עכשיו?דיברתי עם אלי ונאורי ומה הדבר האחרון שאכלת?ממ ספגטי ותפו"א ולחמניית שום בסבארוD: מהן תוכניותיך לפסח?ממ יום רביעי סופרלנדD:: ומתישהו ת"אD:: אם נפתח שרשור תאריכים מדויק למפגש\ האם תוכלי להצביע על ימים שבהם תוכלי להגיע וימים שלא? ממ תאמת נראלי הכי מסתדר כרגע ה21.. שיר אהוב? או כמעט אהוב? צל כבד-כשניקו תתחיל לדבר!
ושיר על הים-הפיל הכחול!
סרט אהוב?חלון סודי
! נכון שחומוס זה נורא?חרא בלבן! אשכולית או חסה?חסה! או?או? האם את חושבת שלקרוא לאייקון האחרון שעשיתי "אוכל" זו אפלייה כלפי שאר המאכלים? ממ לאדעת לא רואים אותו כאן
הרי לא כולם אוכלים בשר! שקלת להיות פעם צמחונית?תמיד ברמזור אדום, האם את מסתכלת סביבך ומחפשת אנשים מחטטים באף?חחחח תאמת לא
או עושים דברים אחרים?כנ"ל האם את מחטטת באף ברמזור אדום, סתיו?בוואדי...מה אני אעשה בזמן ההמתנה אם לא?D: בטוחה?לא מהו החג האהוב עלייך?סוכות! האם את אוהבת קרטונים יבשים (מצות)? לא מתה עליהן.. איזה דגם פלאפון יש לך?ממ לאדעת איך קוראים לו..נוקיה משו באיזו רשת?סלקום(?) את אוהבת חצילים?איכ לא וברוקולי?כנ"ל את באי בודד. יש לך פרסה של סוס, חבילת מגבונים (מיובשים, כמה חבל...), מחק קטן כזה שיושב על קצה של עיפרון, עכביש טרנטולה בשם צ'רלי, קופסא ריקה של דיסק וחפיסת קלפים- מה תעשי איתם?ארוך לי לחבר על זה סיפור המחשב יכבה לי עד אז.. ואיננו חפצים בכך,תאמיני לי
מה את שומעת ברגע זה?הדג נחש-קליפורניהD: מה תעשי כאשר תסיימי לענות על שאלות פה?אמשיך לדבר עם אלי ונאורי האם את שמחה שהגיע סופסוף תורך?נחמד כזה;] ספרי לי בדיחה:היה גמל שנשם מהתחת,הוא ישב ומתXD זה הכי מצחיק ביקווום! עכשיו ספרי לכולנו בדיחה:איש אחד שם את הרגל על הקיר,התלהב שם את השניה ונפלXD האם את מכירה בחשיבותו של המספר 47?ממ לא
ו42?גם..
מהו האייקון האהוב עלייך?
! והאחד שאת לא סובלת?
הכי פחות שימושי?ממ לאדעת.. יכבה המחשב,אין זמן! האם תרצי להוציא רישיון לאופנוע ביום מין הימים?חח בדיוק היום אבא אמר שהוא לא מרשה לי כשהעלתי את הרעיון הזהXD ולפגוש את אלוהים?כןןן אני אוהבת את אלוהיים! ולקבל סינגל מתפוז?קיבלתי כבר ואני אשמח לעודD: איזה אחד?לאדעת.. באיזה עוד פורומים את קוראת/כותבת?איגי וקסמן ורוק ישראלי.. באיזה פורומים את קוראת/כותבת ואת לא רוצה לספר לנו עליהם?ממ תאמת תאמת ,אין
האם את מרשה לי להפסיק ולשאול אותך עכשיו שאלות וללכת לשחק GTA כדי לקלל נמרצות?בכיייף! גם אם כן וגם אם לא, אלך ביי

kepit

New member
*ציטוט*

"אתם מוזמנים לשרשר שאלות רק לשרשור הזה ונעם יותר מתשמח לענות לכם."

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל שמישהו שם לב לזה

e r a n666

New member
סתיו, סתיו,סתיו... מה יהיה???

תעני על השאלה הראשונה!!! מה שלומך?? (לא באמת אכפת לי!! אני מנסה להיות נחמד)
מה שלום המשפחה? מנה שלום החברים? מה שלום המורות? מה שלום המנהלת? |נהייתי קצת כמוך.. חחח| טוב עכשיו לרציני.. |אני אנסה להביא שאךלות מקוריות.. אחרי שליאורה גנבה את כולם!!| מהו המקום שבו את נמצאת הכי הרבה זמן? מיהו הבנ-אדם הכי אהוב עלייך? אבא או אמא? אח או אחות? סבא או סבתא? עכשיו מהצד השני- סבא או סבתא? מה הדבר שאיתו את מסתובבת הכי הרבה? והבנ-אדם? והחיה? והחולצה? והמכנס? כמה זמן ישנת בלילה האחרון? כמה חלומות חלמת? איזה את הכי זוכרת? בכמה הופעות היית? של מי הכי אהבת? מי האומן שהיית אצלו בהכי הרבה הופעות? והלהקה? והאמנית? כמה להקות את שומעת? וזמרים (+זמרות..)???? כמה זה יוצא בסך-הכל? כמה דיסקים יש לך? מה הדבר שאת הכי אוהבת בעולם?? (אותי???) כמה אנשים יש לך במסנ'? וב ICQ? ובסקייפ? ומה עוד יש לך? וכמה יש לך שם? פששש... הרבה!!! טוב אני צריך ללכת.. אז שיהיה לך בהצלחה וסליחה על החפירה... |חרוז... בעע|

kepit

New member
יהיה טוב..../images/Emo13.gif

תעני על השאלה הראשונה!!! עניתי
מה שלומך?? (לא באמת אכפת לי!! אני מנסה להיות נחמד) בסדר..יש מצב ליותר טוב לפעמים..:] מה שלום המשפחה?נחמד.. מנה שלום החברים?גם.. מה שלום המורות?דונט נואו דונט קארXD מה שלום המנהלת?מנהל..(עדיין..) וגם,מקווה שהוא מת או חטפו אותו או שהוא אלך לאיבוד או נדרס או משו.. |נהייתי קצת כמוך.. חחח| איה! טוב עכשיו לרציני.. |אני אנסה להביא שאךלות מקוריות.. אחרי שליאורה גנבה את כולם!!| מהו המקום שבו את נמצאת הכי הרבה זמן? ממ אם זה לא בבית..אז במכבי נראלי.. מיהו הבנ-אדם הכי אהוב עלייך?ממ שאלה קשה ממש..: \ אבא או אמא?אמא אח או אחות?הלוואי היה לי אח גדול! אבל אין..אז אחות כי אחי הקטן הומו.. סבא או סבתא?ממ בהתחשב בעובדה שאין לי סבא..אז סבתא.. עכשיו מהצד השני- סבא או סבתא?כנ"ל מה הדבר שאיתו את מסתובבת הכי הרבה?פלאפון..חח הוא כל הזמן ביד שלי
והבנ-אדם?ממ חן נראלי.. לאדעת זה גם דיי קשה.. והחיה?שפרירית שעל צווארי והחולצה?ממ החולצה של אינפקציה אולי.. והמכנס?חח ג'ינס שחור שלי
כמה זמן ישנת בלילה האחרון?ממ מ-1 עד רבע ל9 תחשב אתה אין לי כוח
כמה חלומות חלמת?לאדעת..לא ספרתי.. איזה את הכי זוכרת?אני לא.. בכמה הופעות היית?פיייי מי סופר?
של מי הכי אהבת?קספרייים
! ויוני בלוך
! מי האומן שהיית אצלו בהכי הרבה הופעות?ממ שלומי שבן!
והלהקה?קספרים! והאמנית?ממ לאדעת.. לא הלכתי כלכך
כמה להקות את שומעת?אפעם לא ספרתי..
וזמרים (+זמרות..)????כנ"K כמה זה יוצא בסך-הכל?כנ"ל כמה דיסקים יש לך?ממ אני באמת צריכה לספור אותם..אבל זה עומד על משהו כמו 20.. מה הדבר שאת הכי אוהבת בעולם?? את החברים שלי
(אותי???)נהה..מי מכיר אותך בכלל?! חח סתם
כמה אנשים יש לך במסנ'?104
וב ICQ?ממ לאדעת.. לא מוצאת איפה רואים אתזה..לא משתמשת בו הרבה.. ובסקייפ?אין ומה עוד יש לך?לאדעת וכמה יש לך שם? פששש... הרבה!!! טוב אני צריך ללכת.. אז שיהיה לך בהצלחה וסליחה על החפירה... |חרוז... בעע|בע

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

מה נשמע, סתיו? חוץ מליאורה - אנשים נוהגים לשיר לך שירי סתיו? איזה גלידה את הכי אוהבת? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה ספר את הכי אוהבת? איך זה שתמיד יש לך תמונות כאלה יפות בסיכומים השבועיים? איך תרצי לקרוא לילדים שלך? מה את אוכלת בבוקר? באיזה פורומים את כותבת חוץ מדפנה והעוגיות? האם גם בהם את אחראית על הסיכומים השבועיים? הממ.. זהו. יום טוב.

kepit

New member
ואם יש שם אל אחדדדדדדד

מה נשמע, סתיו? נחמד נחמד..משלומך נעם?
חוץ מליאורה - אנשים נוהגים לשיר לך שירי סתיו?לפעמים.
איזה גלידה את הכי אוהבת?של מקדונלאדס עם אוריאווו
איזה שיר את הכי אוהבת?צל כבד- כשניקו תתחיל לדבר
איזה ספר את הכי אוהבת?ממ מטילדה,פרא,מישהו לרוץ איתו!
איך זה שתמיד יש לך תמונות כאלה יפות בסיכומים השבועיים?חחח ממ לאדעת..כי יש לי פלאפון חדש ומגניב שיש בו מצלמה אז אני מצלמתD: איך תרצי לקרוא לילדים שלך?מאיה ושי
מה את אוכלת בבוקר?ממ כלום
באיזה פורומים את כותבת חוץ מדפנה והעוגיות? איגי וקסמן
האם גם בהם את אחראית על הסיכומים השבועיים?חח לא
הממ.. זהו. יום טוב. יום מצוים יקירתי

נעמקה19

New member
גם אני אוהבת את איגי וקסמן.

ואת צל כבד. ומטילדה. ומישהו לרוץ איתו. D:

למעלה