נעם שמחה לענות לך על זה../images/Emo6.gif
סתיו, סתיו, סתיו!!! ליאורה, ליאורה, ליאורה!!! ושוב, אני לא אשאל מה נשמע ושאלות כאלה. איך הגיע לעולם הניק שלך?ממ ככה,זה אמור להיות CAPIT (מלשון כפית,נו) אבל זה היה תפוס..אז זה ניהיה KEPIT ומאז זה כולם קוראים לי קפיט
האם את אוהבת את השם שלך?אהאה
אם "סתיו" לא היה שמך, באיזה שם היית בוחרת?מאיה
ואם היית בן?שי
מהו הצבע האהוב עלייך?כתום
את אוהבת שלג?ממ לפני שנפגשתי איתו בחורף האחרון חשבתי שזה הרבה יותר מגניב..אבל בסדר..נחמד כזה ;] לבנות בובות שלג?כןןןןןןD: מלחמות כדורי שלג?כןןןןןןןD: את הקיץ?כןןןD: כשחם, מאד מאד מאד()?נהה...לא מאוד מאוד מאוד שאת יוצאת מהבית ומתאדה באויר..שיהיה נעים כזהD: מה הדבר האחרון שעשית לפני שהגעת לפורום עכשיו?דיברתי עם אלי ונאורי ומה הדבר האחרון שאכלת?ממ ספגטי ותפו"א ולחמניית שום בסבארוD: מהן תוכניותיך לפסח?ממ יום רביעי סופרלנדD:: ומתישהו ת"אD:: אם נפתח שרשור תאריכים מדויק למפגש\ האם תוכלי להצביע על ימים שבהם תוכלי להגיע וימים שלא? ממ תאמת נראלי הכי מסתדר כרגע ה21.. שיר אהוב? או כמעט אהוב? צל כבד-כשניקו תתחיל לדבר!
ושיר על הים-הפיל הכחול!
סרט אהוב?חלון סודי
! נכון שחומוס זה נורא?חרא בלבן! אשכולית או חסה?חסה! או?או? האם את חושבת שלקרוא לאייקון האחרון שעשיתי "אוכל" זו אפלייה כלפי שאר המאכלים? ממ לאדעת לא רואים אותו כאן
הרי לא כולם אוכלים בשר! שקלת להיות פעם צמחונית?תמיד ברמזור אדום, האם את מסתכלת סביבך ומחפשת אנשים מחטטים באף?חחחח תאמת לא
או עושים דברים אחרים?כנ"ל האם את מחטטת באף ברמזור אדום, סתיו?בוואדי...מה אני אעשה בזמן ההמתנה אם לא?D: בטוחה?לא מהו החג האהוב עלייך?סוכות! האם את אוהבת קרטונים יבשים (מצות)? לא מתה עליהן.. איזה דגם פלאפון יש לך?ממ לאדעת איך קוראים לו..נוקיה משו באיזו רשת?סלקום(?) את אוהבת חצילים?איכ לא וברוקולי?כנ"ל את באי בודד. יש לך פרסה של סוס, חבילת מגבונים (מיובשים, כמה חבל...), מחק קטן כזה שיושב על קצה של עיפרון, עכביש טרנטולה בשם צ'רלי, קופסא ריקה של דיסק וחפיסת קלפים- מה תעשי איתם?ארוך לי לחבר על זה סיפור המחשב יכבה לי עד אז.. ואיננו חפצים בכך,תאמיני לי
מה את שומעת ברגע זה?הדג נחש-קליפורניהD: מה תעשי כאשר תסיימי לענות על שאלות פה?אמשיך לדבר עם אלי ונאורי האם את שמחה שהגיע סופסוף תורך?נחמד כזה;] ספרי לי בדיחה:היה גמל שנשם מהתחת,הוא ישב ומתXD זה הכי מצחיק ביקווום! עכשיו ספרי לכולנו בדיחה:איש אחד שם את הרגל על הקיר,התלהב שם את השניה ונפלXD האם את מכירה בחשיבותו של המספר 47?ממ לא
ו42?גם..
מהו האייקון האהוב עלייך?
! והאחד שאת לא סובלת?
הכי פחות שימושי?ממ לאדעת.. יכבה המחשב,אין זמן! האם תרצי להוציא רישיון לאופנוע ביום מין הימים?חח בדיוק היום אבא אמר שהוא לא מרשה לי כשהעלתי את הרעיון הזהXD ולפגוש את אלוהים?כןןן אני אוהבת את אלוהיים! ולקבל סינגל מתפוז?קיבלתי כבר ואני אשמח לעודD: איזה אחד?לאדעת.. באיזה עוד פורומים את קוראת/כותבת?איגי וקסמן ורוק ישראלי.. באיזה פורומים את קוראת/כותבת ואת לא רוצה לספר לנו עליהם?ממ תאמת תאמת ,אין
האם את מרשה לי להפסיק ולשאול אותך עכשיו שאלות וללכת לשחק GTA כדי לקלל נמרצות?בכיייף! גם אם כן וגם אם לא, אלך ביי