בשרשור חוקר

limors2

Well-known member
אני חושבת שכן.

(זה לא היה ממש נייר כסף, זה סתם היה כסוף ומוזר
)

clyps

New member
לפחות זו חצאית עשוייה מנייר נצמד ../images/Emo13.gif

e r a n666

New member
למה לא?!

אני בעיקרון שומע METAL... אם תדעי מה אני שומע לפי דעתי תשתגעי ותנדי אותי.. אבל אני אוהב להקות שבאות בטוב.. ויוצרות תחושות טובות---דפנה.. אני שומע כמעט הכל.. למען הפרוטוקול..

נעמקה19

New member
מטאל זה לא מיינסטרים כמו גלגל"צ,

והתכוונתי שנראה לי מוזר לאהוב גם את דפנה והעוגיות וגם כל מני מיינסטרים למניהם. זהו

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif איזו התחשבות! בלי ו'! כל הכבוד!

אני מאד מעריכה את זה. נעם, הרשי לי לשאול אותך כמה שאלות: מה נשמע? הכל מעולה! בדיוק חזרתי ממורה פרטי במתמטיקה ואני סוף סוף יודעת טריגו! מה המצב? סבבה איך הולך? ^_^ מה העניינים? ... למה השמיים כחולים? אה הא! חרוז! אהבתי. מה פירוש כינוייך, ואיך לעזאזל הוגים אותו?
אממ, זה נעמקה. שם חיבה. כמו שירקה, וכדומה. הוגים את ככה - נֹעַמְקֶה. מבין? אומרים את השם "נעם" ומוסיפים "קֶה". ככה ההורים שלי ואופיר [חברתי הטובה] קוראים לי
. ה-19 התווסף לכינוי כי מסתבר שיש עוד כמה נעמקה למניהם בתפוז
, ו-19 זה התאריך לידה שלי. ה-19.2.93.

yula15a

New member
שלום שלום

מה שלומך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה החלום שלך? איזה שיר של העוגיות את הכי אוהבת? מה הייתה ההופעה הראשונה שהיית בה? אפשר לעשות חולצה כמו שלך (נראה לי כבר שאלתי אבל בכל זאת...)? אם כן אז איפה ואיך? יש לך עוד כינויים? מה הדבר הכי מוזר שאכלת? מה הדבר הכי טעים שאכלת? מה תהיי עוד 20 שנה? שיהיה לך יום טוב:) (ושתמשיכי לכתוב תגובות מצחיקות וחכמות כאלה..)

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

מה שלומך? שלומי מעולה! מה איתך? מה המקצוע האהוב עלייך? הממ.. מגמת קולנוע מה החלום שלך? שיהיה לי טור בעיתון, או דרך כלשהי להציג את הדעות שלי מתי שיתשחק לי איזה שיר של העוגיות את הכי אוהבת? דפנה פיק! מה הייתה ההופעה הראשונה שהיית בה? זה היה בספטמבר של שנה שעברה, אם זכרוני אינו מטעה אותי. הגעתי עם ידיד שעשה טובה שהוא בא בכלל, וכל הזמן התכתב בsmsים. אפשר לעשות חולצה כמו שלך (נראה לי כבר שאלתי אבל בכל זאת...)? ברור שאפשר אם כן אז איפה ואיך? בכל חנות שמדפיסה על חולצות. יש הרבה כאלה. למרות שאני אישית עשיתי את זה בחנות שבה מדפיסים את הסמלים את חולצות הבית ספר שלנו, ככה שהסמל של דפנה והעוגיות הודפס באופן די איכותי יש לך עוד כינויים? יש לי חברה [דפנה שמה] שקוראת לי נוֹם, וכל המשפחה שלי מצד אבא קוראת לי נועמיקו.
מה הדבר הכי מוזר שאכלת? אני לא אוכלת דברים מוזרים מה הדבר הכי טעים שאכלת? ריבת חלב! אלפחורס מצופה! גלידת פצפופצי שוקולד! הו הו...
מה תהיי עוד 20 שנה? דוגמנית. סתם. XD שיהיה לך יום טוב:) (ושתמשיכי לכתוב תגובות מצחיקות וחכמות כאלה..) גם לך! ואני אפילו ארחיב ואאחל לך ערב טוב בנוסף! ואם ההערה הזו היתה מופנית אליי - אז תודה
או משהו כזה. D:

נעמקה19

New member
את יודעת,

שעד לפני שנתיים בערך הייתי בטוחה שאני המצאתי את ה"אהוי"?
זאת אומרת, אני המצאתי את זה מעצמי, וסתם התחלתי להגיד את זה, והייתי אומרת את זה "אהוּי", עד שהבנתי שזה קיים (מישהו אמר לי שבובספוג המציא את זה, אבל הרוב אמרו שזה של הפיראטים), והתחלתי לכנות את זה כפי שצריך - "אהוֹי".

למעלה