בשרשור חוקר

mamalala

New member
../images/Emo41.gifבשרשור חוקר../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

שלום לכל חברי הפורום, וברוכים הבאים לשעשועון שלנו בשרשור חוקר למי שלא מכיר את המשחק, כל שבוע יעמוד פה חבר מהפורום ויישאל שאלות ע"י כל מי שיחפוץ בכך. והפעם, קבלו את..... נעם! [ללא ו'!] הלא היא נעמקה19 אתם מוזמנים לשרשר שאלות רק לשרשור הזה ונעם יותר מתשמח לענות לכם. נעם, הרשי לי לשאול אותך כמה שאלות: מה נשמע? מה המצב? איך הולך? מה העניינים? למה השמיים כחולים? מה פירוש כינוייך, ואיך לעזאזל הוגים אותו?

limors2

Well-known member
נעם ללא ו'!

אני לא אשאל מה נשמע, זה נדוש. וגם לא באמת אכפת לי
סתם, סתם. מדוע את כותבת את שמך ללא ו'? האם ה-ו' המסכנה עשתה לך משהו? האם אנשים באים אלייך ברחוב ומושכים לך בתלתלים, עושים קולות של "בוייייינג"? האם את עושה זאת לעצמך? מהו הדבר האחרון שאכלת היום? מהו הדבר הראשון שתאכלי מחר? מהו הדבר הראשון שתעשי מחר כאשר תחזרי מלימודייך? האם ציפית שאשאל שוב על אוכל?
איך הכרת את העוגיות? מהו פריט העוגיות האהוב עלייך, מאלה שברשותך? באיזה אחד היית חפצה, יותר מהכל? האם שקלת אחרי פורים להחליק את שיערך לצמיתות? מדוע, גם אם כן וגם אם לא? אני לא מנסה להשפיע על החלטתך או לרמוז לך משהו, חלילה
מהו השיר האהוב עלייך? והצבע? והירק? אילו היית באי בודד והיו ברשותך חוט, מחט, מזמרה, נעל ספורט מרופטת, ארנבת צעצוע, בובת ברבי, גרזן, 3 אטבי כביסה, מלפפון עבש וכדור צמר- מה היית עושה איתם? מאיזה דיסק לעולם לא ימאס לך? וספר? מהו הבילוי האהוב עלייך? לו היית צריכה לשרוף 3 מהדיסקים שלך, באילו היית בוחרת? את אוהבת טיולים שנתיים? וכשצריך ללכת לשירותים באמצע מסלול? מהו החלום המוזר ביותר שאת זוכרת? והמפחיד ביותר? אייקון אהוב? אייקון מתועב? חומוס או ברוקולי? גלידת שוקולד עם עגבניות או זיתים? טעמת פעם מלפפון עם דבש? זה די טעים
אני חושבת שסיימתי. כן, זה הכל. שלום!

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

אני לא אשאל מה נשמע, זה נדוש. מקורית שכמותך. וגם לא באמת אכפת לי רעה. סתם, סתם. D: מדוע את כותבת את שמך ללא ו'? כי ככה כתוב לי בתעודת זהות, ומאז שנולדתי זה נורא מפריע לי שכותבים עם ו'. אני מרגישה שזו לא אני. השם "נעם" נראה לי יותר יפה בלי ו' האם ה-ו' המסכנה עשתה לך משהו? שום כלום. למרות שבדרך כלל עם מילים שאפשר להוריד אותה, אני מורידה. כמו למשל "מאד" במקום "מאוד", וכו' האם אנשים באים אלייך ברחוב ומושכים לך בתלתלים, עושים קולות של "בוייייינג"? כן
האם את עושה זאת לעצמך? כן. רק בלי ההתלהבות של ה"יואאאאו! זה קופץ! זה קופץ! מהו הדבר האחרון שאכלת היום? וופלים אצל המורה הפרטי מהו הדבר הראשון שתאכלי מחר? תפוח מהו הדבר הראשון שתעשי מחר כאשר תחזרי מלימודייך? אלמד למתמטיקה האם ציפית שאשאל שוב על אוכל? האמת שכן איך הכרת את העוגיות? דרך קליפ שלהם ב24, וחרישה מטורפת של דפנה פיק ברדיו מהו פריט העוגיות האהוב עלייך, מאלה שברשותך? החולצה, כמובן באיזה אחד היית חפצה, יותר מהכל? המדבקות המגניבות
האם שקלת אחרי פורים להחליק את שיערך לצמיתות? ןכן X: מדוע, גם אם כן וגם אם לא? כי זה הרבה יותר נוח ומאפשר לך לעשות הרבה תסרוקות שלא הייתי יכולה לעשות עם שיער מתולתל. אני חולמת על תסרוקת כמו של קורין אלאל מלפני כמה שנים, או לצבוע את השיער לירוק. וזה ייצא מכוער עם תלתלים. אני לא מנסה להשפיע על החלטתך או לרמוז לך משהו, חלילה וחס מהו השיר האהוב עלייך? כשזה עמוק \ קורין אלאל וענבל פרלמוטר והצבע? ירוק והירק? מלפפון אילו היית באי בודד והיו ברשותך חוט, מחט, מזמרה, נעל ספורט מרופטת, ארנבת צעצוע, בובת ברבי, גרזן, 3 אטבי כביסה, מלפפון עבש וכדור צמר- מה היית עושה איתם? הייתי תופרת איכשהו בגדים לבובת הבארבי ולארנבת צעצוע (בעזרת החוט, המחט, וכדור הצמר), שמה את המלפפון שעבש בנעל ספורט ממורטת בעזרת 3 אטבי כביסה כדי לא לגעת בו - ומסתכלת לראות מה יקרה לו בעוד מספר ימים. מאיזה דיסק לעולם לא ימאס לך? דפנה והעוגיות. כי אני אוהבת את דפנה קינן. כי דפנה קינן סקסית! וספר? אני חושבת שהספרים של אתגר קרת. ולאחרונה סיימתי את לוליטה, ואני מתארת לעצמי שאני אוכל לקרוא אותו שוב ושוב תמיד. אבל אין לדעת, כי קראתי אותו רק פעם אחת בינתיים מהו הבילוי האהוב עלייך? ללכת עם חברים לד"ר לק, ואז לצרוח שירים ברחוב בשלוש בלילה XD לו היית צריכה לשרוף 3 מהדיסקים שלך, באילו היית בוחרת? וואו. זו שאלה אכזרית. אבל אני חושבת שהייתי בוחרת בדיסק של מיקה קרני שלא רציתי לקבל (רציתי את "סיפור אמיתי", וקנו לי את "הבטחה"
), דיסק של כוכב נולד 4 (אל תישפטו אותי! אני.. אני.. פשוט מתה על כוכב נולד
), ודיסק מביך במיוחד של אוונסנס.
את אוהבת טיולים שנתיים? מאד! ויכול להיות שמונעים ממני לצאת אליו כי הברזתי מיום בריאות וכשצריך ללכת לשירותים באמצע מסלול? מתאפקים מהו החלום המוזר ביותר שאת זוכרת? וואו יש יותר מדי כאלה XD אני זוכרת את כל החלומות שלי. השיא היה בלילה אחד שזכרתי 3 חלומות מלאים בפרטים, ואחד כללי. זה היה מטורף והמפחיד ביותר? היה אחד שאני חותכת לעצמי את הידיים עם סכין קילוף אייקון אהוב? זה -
אייקון מתועב? זה -
. הוא ממש מכוער
חומוס או ברוקולי? ברוקולי גלידת שוקולד עם עגבניות או זיתים? זיתים. טעם העגבנייה עלול להיות מנוטרל על ידי השוקולד טעמת פעם מלפפון עם דבש? לא, אבל טעמתי מלפפון עם ריבת חלב XD זה די טעים וואלה? גם עם הריבת חלב אני חושבת שסיימתי. חבל כן, זה הכל. היה אחלה של שאלון! שלום! הי שלום!

limors2

Well-known member
שילמתי 370 שקל כדי ללכת להופעה שלהם בארץ, אני

מקווה שאני רצינית!

נעמקה19

New member
ואני עדיין תוהה -

איך את אוהבת את העוגיות?!
את מנהלת פורום גלגל"צ, ואוהבת את אוונסנס! אין לך את התסמינים האופיניים!

limors2

Well-known member
אני מיוחדת../images/Emo98.gif

הכרתי אותם דרך גלגלצ, בכלל. ואין לי טעם ספציפי, אני אוהבת הכל! אז גם את העוגיות

chen1litvak

New member
חי ידיד שלי פגש אותם בארץ

הוא שלח איזה SMS לראש1 בצחוק באמצע שיעור ואחרי כמה שבועות הודיעו לו שהוא זכה בפגישה איתם
והם דיי גלגל"צ..הם משודרים שם דיי הרבה

נעמקה19

New member
אומייגד! ../images/Emo6.gif

מסכנים המעריצים האמיתיים, שזה היה החלום שלהם

limors2

Well-known member
כיף לו!

חברים של חברה שהלכתי איתה נפגשו איתם, והראו לנו את התמונות, וקינאנו נורא. אבל קיבלתי פלייליסט רמוס, הוריי!

נעמקה19

New member
הדבר היחיד שאני אוהבת בהם -

זה הסטייל המשגע של איימי-לי. [ככה קוראים לה, נכון?]

clyps

New member
אני מכירה סטייל יותר משגע :)

והמבין יבין.. (המבין=נעם)

נעמקה19

New member
את רצינית? XD

אני לא עוקבת אחריהם מספיק בשביל לדעת.
אבל יואו. איזה מגניב. יש לך תמונה של זה?

למעלה