בשבילך...

princhipeta

New member
../images/Emo41.gifבשבילך...../images/Emo41.gif

הכרנו לפני בערך שנה, קצת יותר, אבל זה מרגיש לי כאילו אני מכירה אותך כבר כל החיים. אני רואה את הכינוי הזה ששמתי לך בפלאפון, והוא כבר לא ממש ממש רלוונטי, אבל כל פעם מחדש הוא עושה לי חיוך. את מדברת בשקט, שלא ישמעו מסביב, שטוב לך, או שרע לך, שאת מתרגשת או שסתם עבר עוד יום. ופתאום זה קורה, עולה כמו לוויתן ענקי מתוך ים שקט- הופך את הכל. הופך את הלב והראש והגוף, ואת לוקחת צעד אחורה, כי אם לא את תעופי מהר מדי. אני יודעת שיהיה לך הכל, כל מה שאת רק מאחלת לעצמך, את פשוט מדהימה בעיניי, ולמרות ובגלל שאת לא יודעת את זה, את כ"כ אמיצה ומיוחדת, ולו בשל העובדה שאת מרגישה. אז רציתי להגיד לך שאני פה, כאילו שאת לא יודעת לבד, לעבור איתך את הכל, בשבילך כל הרגעים שצריך חבר, וגם באלו שסתם ללכת לשתות משהו בבר אפל, לצלם אותך תמונות פורנו בלי לזכור יום אחרי, ללכת איתך לכל הסרטי לסביות שיש, ופשוט רק שתדעי שאני פה, בשבילך.

princhipeta

את מדהימה. ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך.וכבר אמרתי לך לא פעם: מזל שאת קיימת. תודה יקרתי, על הכל. ואת כבר יודעת שגם אני, כמוך, פה.

כל כך נכון,

חברות אמיתית, האדם שכל כך עושה לך טוב, ותעשה הכל בשבילו! אני שמחה בשבילכן שיש לכן חברות כזאת, למעטים יש אותה באמת.

למעלה