בקשת עזרה

ורדיjוjת

New member
../images/Emo41.gif בקשת עזרה

שלום לחברי הפורום :) אני אשמח באם תוכלו להתייחס לבקשתי הבאה: ישנה לי הכירות רבת שנים עם משוררת מקסימה שנקראת "לליב". היות ובשלב זה אין לאותה המשוררת אינטרנט, אני נאלצת לכתוב ובשמה את בקשתה. "לליב", אשה מקסימה מאין כמוה, כתבה, לפני כמספר ימים, מילים והיא מאד היתה מעוניינת שקובי אוז יקבל לידיו את הטקסט וינסה להלחינו. למה דווקא קובי אוז? היות והיא מאד אוהבת את סגנון הכתיבה והמוזיקה שלו. במיוחד היא אהבה את הדואט האחרון שביצע עם הזמרת מירי מסיקה "כלוב של זהב", שריגש אותה עד מאד. אודה באם תוכלו לעזור לי לעזור לאותה המשוררת הנפלאה הזו ולקבל לידיי את מספר הטלפון של קובי אוז ו/או מי מהגורמים המקורבים אליו, בכדי להעבירו ל"לליב", על מנת שזו תוכל לשוחח עמו וישירות בעניין הטקסט לעיונו ולהלחנתו. אציין ואדגיש שאיני באה, חלילה, להטריד/להציק/להשתמש לרעה במידע זה, אלא בקשתי זו באה כמחווה של רצון טוב לעזור לאשה מופלאה זו. בתודה מראש וחג שבועות שמח :))) ורדיjוjת.

הוד11

New member
שלום וחג שמח

אני לא יודע את הטלפון של קובי אבל הוא כותב פה לפעמים ואולי הוא יראה את ההודעה וייצור אתכם קשר

ורדיjוjת

New member
להוד11 שלום ../images/Emo13.gif

תודה רבה על ההתייחסות :) אני מקווה שאכן קובי יראה את הודעתי זו ואף מקווה שהוא יביע נכונות לשתף פעולה. חג שמח וסופ"ש נהדר :)))

1מאיוש

New member
יש לי הצעה נוספת בשבילך-טובה

ב10.7.06 הבמועדון זאפה בת"א יש את מופע הבכורה של טיפקס! שם יהיה אירוח של האנשים שמשתתפים בדיסק-עלמה זק, מירי מסיקה, ש"ס[שחר סויסה למי שלא יודע] ופיני חדד. אני יכולה להמליץ לך להגיע למופע עם חברתך ושם ליצור קשר ישיר עם קובי, פנים מול פנים.
בהצלחה וחג שמח!

ורדיjוjת

New member
למאיוש ../images/Emo13.gif

מאיוש היקרה :) תודה רבה לך על ההצעה :))) מה שכן, חברתי היא טיפוס ביישן מאד ולכן, לא נראה לי שהרעיון הזה יהיה בר ביצוע. אני אצטרך לחשוב על דרך אחרת להשיג עבורה את מספר הטלפון המיוחל ואני מאמינה שהיא גם, במקביל אליי, תנסה לאתר אותו. בכל אופן, תודה על הרצון לעזור ושיהיה לך ולכל חברי הפורום אחלה שבוע :)

למעלה