בקשה

A CharmedOne

New member
../images/Emo41.gifבקשה

אני מדריך בקייטנה ילדים שעולים לכיתה ב', יש לנו בקרוב יום בריאות שמשולב עם "שפים צעירים" ואני מחפש מתכון (אפילו פחות מזה), איזה משהו נחמד (ובריא) שאפשר להכין עם הילדים... חשוב שלא יהיה עם אפייה או משהו כזה. תודה!

כמה רעיונות ../images/Emo175.gif

כדורי שוקולד (אפשר לשלב שבולת שועל) קורנפלקס/ פיצפוצי אורז מצופים שוקולד עוגות ביסקויטים למינהן.._עם גבינה- בריא..) הכנת קרטיבים בטעמים שונים, ניתן לשלב חתיכות פרי בפנים. הכנת גלידת פירות.

קיפוד מביצה / תפו"א

חצאי ביצה וחצאי תפו"א עליהם מרכיבים קיסמים שעליהם מושחלים ירקות חתוכים לקוביות (פלפל, מלפפון, גזר) עיניים "מדביקים" עם מיונז עיגולי זיתים בהצלחה

pirge

New member
תמרים או פירות ממולאים ומצופים

08:25 | 19/10/04 תמרים------- רעיון שלי.ו pirge ו תמרים ממולאים במקום החרצן ב----- באגוזים\שקדים\רחת לוקום\כדורי קליק בטעמים\מסטיק קטן\ חתיכת שוקולד\חלבה ועוד כל מיני כיד הדמיון..... נועצים קיסם באמצע התמר אחרי המילוי, טובלים בשוקולד מומס (אפשר להכין קרם שוקולד כמו לעוגה כושית ולטבול. אפשר להביא בקבוק סירופ שוקולד ואחרי שהתמר הממולא מונח בספלון הניר,להזליף מהסירופ. ולקשט ולצפות ב: לצפות חלק בקוקוס, חלק באגוזים טחונים, חלק בשומשום, סוכריות צבעוניות. להניח כל תמר בספלון נייר. בבקשה

למעלה