בקשה -והתנצלות

../images/Emo41.gif בקשה -והתנצלות ../images/Emo41.gif

1-תביאו איתכם את הסרט מטריקס. 2-תביאו איתכם מוזיקה אם אתם רוצים לשמוע משהו מיוחד. 3שכחתי לאמר דבר חשוב שעלה עכשיו בשיחת טלפון, לאדם חולה בשפעת נזלת גרון וכו, כלומר כל מה שיכול לדבק-אסור להיות איתי באותו בית לצערי הרב נאלצתי לסרב לבואה של Mאיה חברתי הטובה בגלל שהיא מצוננת-וזה סכנה לחיי. מקווה שתקבלו בהבנה. 4אל תעלבו אם ארגיש קצת חולשה ואצטרך לנוח, או אומר לכם שאני חלשה ואני חייבת להתחבר מוקדם יותר למכשירים-המראה החיצוני שלי מטעה, אני מאוד מאוד חלשה...מקווה שתקבלו בהבנה. אם אני קצת לא מרגישה טוב אני קצת בחרדה תראו אולי פרצוף חמוץ לא קשור אליכם בכלל זה משהו פנימי שרק מי שחי איתי יודע מה קורה...אנא אל תעלבו מכלום....סליחה. רחל-נשמה יש לי תקלה במחשב ...הופיע מלא הודעות תקלה...מקווה שזה ישלח ומלבד ההודעה של בן לא קראתי הודעות בשעות האחרונות א אם לא אגיב תבינו. אשמח לראותכם באהבה רחל-נשמה

Mאיה שתדעי שאני עצובה

אם היה אויר קר והיינו יכולים כולם לשבת בחוץ בדשא מההתחלה, הייתי נותנת לך לשבת ממש רחוק ממני, והיית יכולה לבוא. אוףףףףףףףףף, אני כל כך רציתי שגם את תבואי. רחל-עצובה.

*יפעת*

New member
רחל...

אין לך על מה להתנצל!! כולנו אןהבים אותך כמו שאת בדיוק!!! עם המכשירים, בלי המכשירים, עם העייפות, בלי העייפות... אז תפסיקי להתנצל!! שיהיה לך ולכולם ערב נעים ומהנה... אוהבת - יפעת

למעלה