מיכלוש יוסף
New member
../images/Emo41.gifבנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
היו'ש , ממצב?! :] הרבה זמן לא הייתי פה [יחסית] , וחזרתי .
בגלל הלימודים . =\\ אמממ יש לי כמה דברים להגיד . אז ככה : זוכרות שסיפרתי לכן שאני הולכת להופעה של הראל , במקום הטיול השנתי?! . אז בסוף כנראה אני הולכת לטיול . [אולי]
אני פשוט לא יודעת מה להחליט!!! אתן קולטות שאני צריכה לבחור בין שני הדברים?!!?! מצד אחד - זה ההזדמנות שלי , סופסופ אני יכולה לפגוש אותו , אולי לגעת בו , אולי לחבק אותו , ואולי לנשק אותו . :[ אבל מצד שני - זה טיול שנתי ! . זו חוויה , במיוחד כיתה ט' . שנה הבאה מפרידים אותנו , כל אחד הולך למגמה שהוא רוצה , והטיול נותן לנו להיות ביחד . וכשאני נזכרת בשנים שעברות , אני מה זה רוצה ללכת . כי היו מלא חוויות , צחוקים וכו' ... ותארו לכן שזה היה יוצא ככה אצלכן , אתן לא יודעות איזה מתסכל זה . יש לי שאלה ... , נכון באשקלון זאת ההופעה האחרונה שהודיעו עליה?! , אז יהיו עוד הופעות ? .. אם כן , יש מצב שהראל מגיע שוב לאשקלון? , בפעם השלישית ?? . אם נגיד יהיה ביקוש או מש'ו ? . תענו לי בבקשה . ----------------------------------------------------------------------- במעבר חד .
ראיתי שתי כתבות של הראל ב-MSN אחת זה וידיאו , תכנסו לאתר ותראו . והשנייה זה בפורום אחד שאיזו ילדה אחת קופה , רשמה על הראל שלא שומעים עליו וזה ... אז כולם הלכו נגדה . XD וגמני .
תגיבו גם אתן . הנה הקישור : http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=32392&TopicID=541627&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=18992 יכול להיות מיש'ו שם את זה פה , אני פשוט לא כ"כ בדקתי ... איך שנכנסתי לפורום , כתבתי את ההודעה הזו . מצטערת על החפירה .
אוהבת - אותכן ,
מיכל .
היו'ש , ממצב?! :] הרבה זמן לא הייתי פה [יחסית] , וחזרתי .