בנות

../images/Emo41.gifבנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היו'ש , ממצב?! :] הרבה זמן לא הייתי פה [יחסית] , וחזרתי .
בגלל הלימודים . =\\ אמממ יש לי כמה דברים להגיד . אז ככה : זוכרות שסיפרתי לכן שאני הולכת להופעה של הראל , במקום הטיול השנתי?! . אז בסוף כנראה אני הולכת לטיול . [אולי]
אני פשוט לא יודעת מה להחליט!!! אתן קולטות שאני צריכה לבחור בין שני הדברים?!!?! מצד אחד - זה ההזדמנות שלי , סופסופ אני יכולה לפגוש אותו , אולי לגעת בו , אולי לחבק אותו , ואולי לנשק אותו . :[ אבל מצד שני - זה טיול שנתי ! . זו חוויה , במיוחד כיתה ט' . שנה הבאה מפרידים אותנו , כל אחד הולך למגמה שהוא רוצה , והטיול נותן לנו להיות ביחד . וכשאני נזכרת בשנים שעברות , אני מה זה רוצה ללכת . כי היו מלא חוויות , צחוקים וכו' ... ותארו לכן שזה היה יוצא ככה אצלכן , אתן לא יודעות איזה מתסכל זה . יש לי שאלה ... , נכון באשקלון זאת ההופעה האחרונה שהודיעו עליה?! , אז יהיו עוד הופעות ? .. אם כן , יש מצב שהראל מגיע שוב לאשקלון? , בפעם השלישית ?? . אם נגיד יהיה ביקוש או מש'ו ? . תענו לי בבקשה . ----------------------------------------------------------------------- במעבר חד .
ראיתי שתי כתבות של הראל ב-MSN אחת זה וידיאו , תכנסו לאתר ותראו . והשנייה זה בפורום אחד שאיזו ילדה אחת קופה , רשמה על הראל שלא שומעים עליו וזה ... אז כולם הלכו נגדה . XD וגמני .
תגיבו גם אתן . הנה הקישור : http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=32392&TopicID=541627&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=18992 יכול להיות מיש'ו שם את זה פה , אני פשוט לא כ"כ בדקתי ... איך שנכנסתי לפורום , כתבתי את ההודעה הזו . מצטערת על החפירה .
אוהבת - אותכן ,
מיכל .

לאו14

New member
היי מאמיי../images/Emo141.gif

תקשיבי.. אולי הרבה לא יחשבו כמוני..אבל לדעתי את חייבת אבל חייבת ללכת לטיול.. תקשיבי..אני עברתי לפני חודש וקצת ת'"טיול השנתי של כיתה ט'" זהה ממש לא אותו דבר כמו כל השנים..זה הרבה יותר מושקע..והרבה יותר כיףף!!וכל האווירה שונה בכלל..מרגישים שאנחנו בכיתה ט'..שאנחנו יותר בוגרים.. כולם עוזרים לכולם וכולם נחמדים לכולםם וכולם עם כולם ופשוט כולם!!אולי זה אצלכם גם ב-ח'..כי אצלנו זה היה..פשוט ה-ט' זה היה יותר.. יהיו עוד הרבה הופעות של הראל..עוד מעט מתפרסם עוד לוח הופעות..חדש..אז.. בקיצור.. זאת דעתי.. אני שמחה שחזרתץ... לאבב יווווו

simhit

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה עם ליאורושית :]

כול מילה בסלע

למעלה