בנוווווות:]

RiN rOoN

New member
../images/Emo41.gifבנוווווות:]

כן כן,אני יודעת שלא הייתי כאן הרבה זמן [חודש וחצי בערך] אבל חזרתי.. פשוט היה לי עומס בלימודים והכל.. תאמינו שעדיף לכן שלא הייתי פה אחרת הייתי מנג'סת לכן על כל הצרות שלי..ולא כדאי לכן לשמוע:] אוקיי אז ככה גם רציתי להתייעץ איתכן.. 1.מה אפשר לקנות לחברה הכי הכי טובה ב250 ש"ח?רעיונות שיפגינו אהבה:] 2.תחפושות..אני חושבת על להתחפש לקופידון אבל תציעו עווד חחח:]] ואם מישהי יכולה לעזור לי באיפה לקנות ת'דברים לקופידון והכל זה ממש יעזור:] תודה לכולן ואוהבת אתכן:]

WitChild

New member
קופידון זה מגניב..

אני מתחפשת לסנטה קלאוס.
בת. אממ, ממש אין לי מושג באיזה מקום מסויים, אבל אני משערת שבכל החנויות שמוכרות תחפושות, בטויס אר אס, בהפנינג, בכפר השעשועים ועוד כאלה.. מקווה שאולי [למרות שלא נראה לי] עזרתי לך קצת..

WitChild

New member
מצטערת, לא שמתי לב..

אבל אני משמ לא יודעת מה אפשר לקנות, אין לי רעיונות טובים.. אני קונה לחברה שלי לבת מצווה חתול ג'ינג'י עם קולר שכתוב עליו את השם שלו כי זה משהו שהיא רצתה כבר מלפני שנים והורים שלה לא הרשו לה.. אני ממש לא יודעת ום לא חושבת שאני יכולה לעזור לך, כי אם היא חברה טובה שלך את מכירה אותה טוב, ואת תדעי מה לקנות לה.. תקני לה מה שהיא אוהבת..
בהצלחה.

סתיו מם

New member
הי חמודה!

טוב שחזרת, לא צריך להתנצל, לכולנו יש תקופות שיותר ופחות, וזה הכי טבעי בעולם! מתנה - אההממ, תמיד יש לי מלא רעיונות אבל פתאום יש לי בלוק. אנסה לחשוב...

למעלה