השישיסט חוזר
New member
הרזומה ../images/Emo63.gif
יהודה לוי החל את צעדיו בעולם הבידור בגיל מאוד צעיר, אם אני לא טועה בלהקת "שכנים של צ'יץ". מאז הזמן רץ והוא הספיק לחוות עוד מכל וכל ולהתביע את חותמו בסרטים, סדרות, הצגות, קטלוגים וכדומה. כדי להצליח כשחקן / דוגמן / מנחה צריך מצד אחד תכונות המאפשרות זאת (כמו כושר משחק / מראה / כריזמה וכד'), אבל גם צריך להצליח לשבות את לב הקהל. יותר מכך, צריך להצליח לרצות את קהל המעריצים הענק. כי כשחושבים על זה, בלי המעריצים אין תהילה. זה בדיוק מה שנותן לנו את הלגיטימציה לפתוח את השרשור הזה- אתם השופטים- מה לדעתכם צריך להדגיש ברזומה (קורות חיים) של יהודה לוי, ומה כדאי להסתיר. הרזומה של יהודה (יכול להיות ששכחתי פעילויות מסוימות, הוסיפו אותם)- פרטו לגבי כל אחד אם להבליט
או להסתיר
, אם לא הכרתם את יהודה בפעילות זו סמנו איזה אייקון נחמד של "אןי לי מושג"
, ואם אתם לא סגורים על זה עטרו זאת באייקון חמוד של "לא יודע להחליט"
יהיה מאוד נחמד אם תפרטו את בחירתכם. באייקון
סמנו את הפעילות בה "הכרתם" אותו....
חברות בלהקת הנוער "שכנים של ציץ'".
הופעה בהצגה "דוד".
הופעה במספר פרקים באופרת הסבון הישראלית "רמת אביב ג'".
סיום הילמודים בתיכון "תלמה ילין".
שירות צבאי בלהקת חיל חינוך כמפקד הלהקה.
תפקיד משני בסרט "זולגות הדמעות מעצמן".
השתתפות בסדרת הטלוויזיה "דקות של תהילה".
השתתפות בסדרת הטלוויזיה "ד.נ גליל מערבי".
השתתפות בהצגה "אדיפוס משפט האלים".
השתתפות בפרסומות (בינהן הפרסומת לבמבה).
השתתפות בטלנובלה הישראלית "לחיי האהבה".
השתתפות בסרט "יוסי וג'אגר".
השתתפות בטלנובלה הישראלית אהבה מעבר לפינה.
השתתפות בסרט זוכה האוסקר הישראלי "מדורת השבט".
השתתפות בסרט "שושלת שוורץ".
הופעה במיני הסדרה "בסימן ונוס".
הופעה בסרט "מינכן" של סטיבן שפילברג.
השתתפות בטלנובלה "האלופה".
השתתפות בפארודיה "האבודה".
השתתפות בפסטיגלים (2002 ו 2003)
השתתפות בהצגה "טרזן".
השתתפות במופע "שיר נולד".
דוגמן הבית של מותג האופנה "פוקס".
יהודה לוי החל את צעדיו בעולם הבידור בגיל מאוד צעיר, אם אני לא טועה בלהקת "שכנים של צ'יץ". מאז הזמן רץ והוא הספיק לחוות עוד מכל וכל ולהתביע את חותמו בסרטים, סדרות, הצגות, קטלוגים וכדומה. כדי להצליח כשחקן / דוגמן / מנחה צריך מצד אחד תכונות המאפשרות זאת (כמו כושר משחק / מראה / כריזמה וכד'), אבל גם צריך להצליח לשבות את לב הקהל. יותר מכך, צריך להצליח לרצות את קהל המעריצים הענק. כי כשחושבים על זה, בלי המעריצים אין תהילה. זה בדיוק מה שנותן לנו את הלגיטימציה לפתוח את השרשור הזה- אתם השופטים- מה לדעתכם צריך להדגיש ברזומה (קורות חיים) של יהודה לוי, ומה כדאי להסתיר. הרזומה של יהודה (יכול להיות ששכחתי פעילויות מסוימות, הוסיפו אותם)- פרטו לגבי כל אחד אם להבליט