בחירות

veish

New member
../images/Emo41.gifבחירות../images/Emo41.gif

הצבעתם? ואם לא אכפת לכם לשתף, אז למי? אני בת 18 אני זקנה

cosefi15

New member
לי אין עדיין זכות הצבעה

אבל הקול שלי היה הולך לעבודה

cosefi15

New member
עזבו אתכם חץ עזבו אתכם שינוי

כל אלה סתם מפלגות גימיק, ולצערנו ש"ס כל הזמן נשארים עם מספר גבוה של מנדטים :S זה פשוט נורא. עוד פעם קואליציה עם הש"סניקים האלה שלא רק שלא שמים ז' בקלפי עם גם לא שמים ז' על אף אחד. 13 מנדטים מבוזבזים !! נו אז מה אתם שמתם בקלפי? ואיך ביליתם את היום השבתון?, שאצלי הוא עבר במיטה מפאת צינון מגעיל.

veish

New member
אני הצבעתי עבודה

והיום בחירות שלי היה עמוס וכיף

למההה עבודה?!!!!

אני לא מבינה איך אתם יכולים להפקיד את המדינה שלכם לידי שמאלניםםםםם רק ביבי אין עליו!!! ועכשיו הלך עלינו ימים של טרור בפתח עם האולמרט הבהמום הזה שלא יודע אפילו לשחק סודוקו הדבר היחיד שטוב בו זה שהוא אוהד של ביתר ירושלים...

veish

New member
פשוט קראתי את המצעים

של כל אחד והבנתי שהעבודה הכי מתאימים לי

cosefi15

New member
ביבי?? חחחחחחחחחחחחחחחח

תראי איזה מלוקק ומגעיל הוא.. ראש ממשלה צריך לבוא מהעמך כמו שרון.. ביבי לא יודע מה זה עמך אצלו הכל עטוף ונמצא בתוך שקיות של ורסצ'ה וגוצ'י. אני לא מבין מה מוצאים בו.. אני לא אומר שאולמרט הוא מציאה גדולה - ממש לא, אבל עדיף מביבי. הדבר היחידי שאולי יותר גרוע מביבי זה ש"ס. פויה ביבי!

אולמרט?!!! מה אתה רציני ????

עדיף מביבי מה הוא יודע??? הוא סתם היה הזנב של שרון בנמלה לא הייתי נותנת לו לו לטפל אז במדינה??? בקיצור רק שתדעו שאנחנו נמצאים מה זה בבעיה עכשיו הולכים לחסל אותנו הערבים האלו כאילו מה יכול להיות יותר גרוע מזה שאבו מאזן בעצמו אמר שהוא רוצה שאולמרט יבחר עוד פעם אני אחזור על זההה אבו מאזןןןןן רצה שאולמרט יבחרררררר!!!!!!! ההצעה שלי כולם להגר לקנדה ומהרררררררר!

cosefi15

New member
מה יש בקנדה? רק חול חול וכולירע

אפילו שאניה ברחה משם

cosefi15

New member
הבריטיות שבי לא נותנת לי

כידוע הבריטים הם פלוצים נפוחים :)

shiratel

New member
אני לא יכולה להצביע

וטוב שכך... בכל מפלגה כמעט אני מוצאת חסרון... חוץ מהגמלאים! חח כפרות עליהם! ליכוד - כן בטח... ש"ס - הדבר היחידי שאני מעריכה אותם זה כי הם ספרדים! וזאת עדה מגניבה! אולמרט - רוצה לתת חצי מדינה... זה ר"מ? ממש לא! עבודה - בדוגרי? עמיר פרץ לא ממש יכול לייצג את המדינה... אז למי אני אתן את הקול שלי עוד ארבע שנים? לגמלאים כמובן! חחחח או לירוקים... כי הם בעד איכות הסביבה. מקסימום - ע-ל-ה י-ר-ו-ק!!! חחחחחחחחחחחחחחח

צריך להפסיק להאמין לכל סיסמא

שזורקים לחלל האוויר. נכון לגבי "ביבי הרס את המדינה" וגם לגבי "אולמרט יחלק את ______" (מלא את החסר). ואני בכלל לא הצבעתי לאף אחד מהם, ואני גם לא רואה מקום לפרט על כך ע"ג הפורום.

למעלה