א-ת

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifא-ת../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

הפינה הייתה אמורה להיפתח אתמול אבל התבלבלתי
הסבר: אני נותנת נושא ואתם כותבים עליו לפי הא-ב [אבל מא' עד ת']. נסו לעשות את זה מצחיק ובאמת לפי הא-ת. תזכרו שהמשפט צריך להתחיל לפי האות שיש, למשל: א- אני, ב- בת, ג- גמל. וכך הלאה והלאה עד האות ת'. הנושא הפעם: הביקור של פו"ב באוגנדה המסוכנת

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

א- איזה יופי שהם עזרו להם שם. ב- באמת שהם צריכים לקבל ח"ח. ג- גם הסיכון שהם לקחו שם, ממש מסוכן והם בכל זאת נסעו. ד- דלת [?!] ה- הם די סתומים כשחושבים על זה, הם יכלו להיפגע ו- ולמות! ז- זבלים, ככה לגרום לנו להתקף לב?! ח- חחחחחחחח ראיתם תמונה של פיט שם? איזה מצחיק זה נראה..
ט- טוב, העיקר שהם חזרו בריאים ושלמים. י- יולולולולולולולולולוולוול כ- כחכחכחכח ל- להלהלהלה מ- מה אני לא קשורה? נ- נוב [טוב] התחרפנתי ס- סביבון סוב סוב סוב ע- ענוכה הוא חג טוב [
] פ- פחות או יותר סיימתי את הנושא.. צ- צוף, אתם חושבים שהם מצאו שם צוף? ק- קופים, זה מה שהם ראו ר- ראיתם את הילדים הקטנים שם? מסכנים, מעניין איך אפשר לעזור להם.. ש- שמעתי שיש משלחות מהאו"ם שמביאות להם אוכל ת- תודה רבה, סופסוף סיימתי!

אנניי [[:

א-איזה משוגעים ! ב-ברור שהם עשו דבר מדהים ג-גמלים ! הם בטח מצאו שם הרבה כאלה ! ד-דרדסיםם [[= ה-הם באמת יכלו למות = \ ו-וראש 1 המפגרים האלה במקום לפרגן כתבו:"פיטט אל תתלהב מעצמך" ז-זין[מקורי XD] לכו אתם לאפריקה שיתקיפו אותכם ונקרא לכם מתלהבים
ח-"חתוליי צמרת הם הנהניםםם D: " [מה קורה איתי ? ] ט-טמטום, טיפשות,אני P: י- יפה להם [= הם כאלה אנשים טובים לא כמו אלה שחושבים על עצמם[אהמאהמ בריטניבריטני] כ-כככן אני לא אוהבת אותה =\ ל-למה מישו אוהב אותה מ-ממממ לנושא בחזרה ! נ-נו לא הצלחתי ס- ס'מדהימים אני אוהבת אותם כ"כ ע-עאעאעא פ-פובבב
צ-צצצצצצ ק-קהקההקהקהקק ר-ראש1 עיצבנו אותי עם הכתבה שלהם ! ש-שוב פעם ל אהצלחתי ת-תודדדדדה [[; אוווף למה בכלל אני מנסה? אני כ"כ גרועהה : \

FOBit

New member
אוקיי ^^ "

א-איזה חמודים!!!!
אנדי ><" ב- אחלה להקה |מאוהC| ג- ג'ו ><" ד-דרך אגב.. היה כתוב בראש 1 שהם הקיפו אותם. ה- האמ.. אני חושבת שזה היה שם. ו-ואז המנהל שלהם עשה משהו והציל אותם
איזה חמוד
ישל מזל
אחרת הייתי קורעת אותו
ז- זאת אומרת, יש לו מזל גדול
ח-חברה, הם עשו שם קליפ כ"כ יפה!!!!!! |מאוהC| [מי&יו למתקשים
] ט- טאנים זה מגעיל [זה עם ת'?] י- יאלה. שאני חושבת על זה, הם באמת מדהימים. [לא שלא חשבתי שהם ככה קודם!!! תמיד חשבתי ככה
] כ- כל הכבוד להם
ל- למה יש כ"כ הרבה אותיות?
מ- מי&יו זה שיר כ"כ יפה....
נ- נכון!?!?????! ס- ס'חמודים, כפרעליהם
[יצאתי ערסית
] ע- עעעעעעאההאהאהה פ-פיט ><" פטריק ><" צ-צב. ק- קר לי ר- ררר ש- שנייה.. ת-תהתתהתה [טהטהטטה, כותבים ככה D:] ביי. זה אימץ את המוח שלי יותר מדי!
חח

HandsStainedRed

New member
איזה משחק כיפי ../images/Emo3.gif

א-איזה מתחשבים הם
זה כלכך נחמד מצדם...
ב-בלו בלו. דג
ג-גם אני הייתי עושה אתזה אם הייתה לי להקה <:
ד-דיי, נו! באמת!!
ה-הא הא! ראג' אטאקט [משו כזה
] לא היו עושים אתזה! כי הוא עוזב ;;;
ו-ווואאהההוווו, אני אתגעגע לזה ='[
ז-זין! DD:
ח-חה.חה.חה. ירדתי לגמרי מהנושא
ט- טוב, אז כל הכבוד להם! מחיאות כפיים כולם! אמרתי מחיאות כפיים!!!!!$#@%
י-יאיי! אתם מקשיבים לי!
כ-כראק, ככה נשמעו השיניים של פיט שאכל בטעות אבן כי הוא אידיוט.
ל-להלהלה. אני לא נולדתי לשיר אבל הבנק שלי להלה...להלהלה מכיר אותו מכיר אותו. את כולם, את כולם אני מכיר....להלה דינה, דינה ברזילאי, 496351....להלהלה
מ-מה זה קשור?!
נ-נגמרו לי המילים לנושא. אני אכתוב שטויות.
ס-ס'מתוקים הם באמאשלי!
ע-עחי הדוב. חעחעחע.. אני מזרחית.
פ-פה הם גם צריכים לבקר!
צ-צוציקים! זה מה שהם! אררררג
ק-קן זה החבר של ברבי. נכון שהוא סקסי?
ר-רוטב צ'ילי. באלי סושי DD:
ש-שלמה השמנמן, אני מכיר אותו מזמן, דני השכן, אני מכיר אותו גם כן. מכיר אותו מכיר אותו...את כולם, את כולם אני מכיר, כל אחד בעולם ואפילו פה בעיר....להלהלהלהלהלה אני מזמרת!
ת-תות, מאוד טעים התות.
הודגש באמצעות קקי של חייזר

DontWakeMeUp

New member
באמת משחק כיפי D:

א אני מעריצה אותם על זה [לא רק על זה
] ב באמת, זה היה יכול להיות כ"כ מסוכן בשבילם! ג גמלים?! יש שם?! ד דרך אגב, יודעים של מי היה הרעיון הזה?! ה הלהקה הזאת פשוט^*%^&$^ ו והנה סטיתי מהנושא [ככה רושמים סטיתי?!
] ז זאת אומרת הרעיון היה ממש מעולה. ח ח"ח על האומץ.. ט טוטוטוטו רכבת בדרךך [WTF?!?!] י יום יבוא והם יעשו גם קליפ בארץ [NOT!!!] כ כי מה יש לצלם פה?! ל לא משנה קיצר אני אוהבת אותם מ מתוקים שלי, היו כ"כ יפים בקליפ אפילו שהראו אותם ל 2 שניות. נ נקווה שהם יבואו לפה! ס ס'חמודים! ע עני ערסית עחעחעעחע פ פחחחח יש אנשים ששונאים את פוב! על מה?!?!?! צ צוציק הפיט הזה
ק קקה ר ררררררר
ש שבת שלום
ת תבואו כבר!!!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק הזונה

mcfly danna

New member
טוב...

א- איזה חמודים שהלכו דווקא לשם... ב-באמת, כל הכבוד להם.. ג- גם אני הייתי הולכת אם הייתי מישהי חשובה ד-דנה זה שם של מישהי חשובה לא ? {XDD חיפשתי ד'} ה-הלוואי והמקומות שם ישתקמו מעט.. ו-ולמה לא? הרי פוב שם! ז-זה כבוד גדול שהם שם! ח-חחחח, לא אבל ברצינות ממש יפה מצדם ט-טיפוסים כאלה אין כ"כ בעלמינו הרשע י-יש להם כ"כ הרבה מה לתרום, וזה יפה שהם עושים את זה. מ-מדהים כמה כוח יש לסבלריטים נ-נכון זה מוזר לקרוא לפו"ב סלבריטים? ס-סתם, הם כמו "סלבריקה" של הפרסומות של בנק דיסקונט ע-עכשיו זה הביקור הראשון שלהם שם?השני? פ-פיגור, אני יודעת שיש לי את זה צ-צריך לעשות משהו, להראות לפו"ב שאנחנו גאים בהם! ק-קדימה מי איתי? ר-רק רעיון, אל תכו אותי.. ש-שניה, אולי זה באמת יעבוד? ת-תגידו, למה בכלל עניתי על זה ולמה אתם קוראים את זה?!

../images/Emo60.gif

א- אוה הקליפ הזה יפה!!
והשיר בכלל..
ב- בלה בלה.. ג- גם לי אין מה לכתוב פה.. ד- דיי!! אני בכלל לא כותבת על הנושא.. ה- הנסיעה הזאת באמת היתה קצת טיפשית.. ו- ומה אם הם היו נהרגים!?!?! [חמסה
טפוטפוטפושוםבצל] ז- זה לא פסדר..
ח- חהחה.. ט- טוב זה לא מצחיק..
י- יאווא והכתבה בראש1!? כ- כולכם ראיתם אותה נכון!?! אל תגידו שזה ל- לא היה מלחיץ! מ- ממ.. עוד שניה בכיתי!! נ- נהנהנהנה.. ס- ס'מזל שההוא..אך קראו לו.. קני!! הציל אותם.. ע- עבל אל תזלזו זה באמת יפה מצדם.. פ- פפששש.. השקיעו.. צ- צ[?!]ראו לי עוד להקות שעשו דברים כאלה.. ק- קקה! יש עוד כמה כאלה.. ר- רגגגג..
אבלאבל.. הם צילמו קליפ!!שבקושי ראו אותם והם באמת התעמקו בעניין..
ש- ששש.. אני הולכת לראות מי&יו..
ת- תחת! ["זה מצחיק..כי אמרתי תחת. כי זה גס. הנה אתה רואה? תחת.."
אסי וגורי..
]

למעלה