אעאעאעאעאע

../images/Emo41.gif אעאעאעאעאע ../images/Emo41.gif

סליחה שאני פותחת על זה שרשור חדש אבל... אתמול, הייתה בת מצווה לחברה שלי והם הביאו את הראל שישיר שם. גאד, הוא כזה מוכשר, מדהים ומושלם (למרות שאת זה כבר ידעתי...). אני שרתי את כל השירים (לא עם המיקרופון ולא על הבמה, אלא מהמקום שעמדתי - קרוב אליו!) ובשיר "בתוך" הוא כל הזמן הסתכל אליי ושנינו חייכנו אחד אל השניה, ואני כמעט התעלפתי שם... היה שפוט מדהים! והוא כזה נחמד, הוא צירף אותנו לשירים שלו, וחילק לכולנו חתימות, ואמר לנו "להתראות" כשהוא הלך, וחיבק אותנו ונתן לחלקנו נשיקות... היה ממש מדהים... אני עדיין בשוק מזה שחייכנו אחד לשניה במשך שיר שלם!!! והחיוך שלו... אעאעאע, אני לא יכולה לתאר כמה חוויות היו לי אתמול...
... היה ממש מדהים (למרות שאמרתי את זה בערך 200000 פעמים...) אני ממש ממש מאושרת!

וואו!! איזה כיף לך! ../images/Emo60.gif

כמה שאני מקנאה בך בובה! חח אני שמחה שיש לך מלא חוויות מדהימות ושאת מאושרת!! אוף הוא כזה מקסים!!

הוא ממש מדהים!

והילדה שהבת מצווה הייתה שלה כמעט התעלפה כשהוא חיבק אותה... (ובצדק!
)...

ronchok1

New member
ייייייייייייייאאאאאאאאא

איזה כיף לך!!!!!!!!!1 אוף חבל שהבת מצווה שלי הייתה כבר....חחח

1dana1

New member
אדוהה מתוקה שליייי כיפלךךךךך

אני כל כך שמחה שנהנית !!!!!! איזה כיף לך !! חיבקת אותו ?? אם כן אז נכון יש לו חיבוק מחמם כהזה ?? חח.. ויש לך תמונות ??

../images/Emo46.gif

בסוף הסתבר שלמצלמה נגמרה הבטריה! אבל הייתי איתו ויש לנו תיוד בוידאו!!!!!! ו------> ברור שיש לו חיבוק מחמם כפרעליו!!!!!!! איזה חיוך מושלם אעאעאעאע שהיה מכוון אליי!!!!!! ואני הרגשתי כזה "קליק" בעיניים שלנו.... .אעאעאעאעאעא, סליחה אם אני מתלהבת יותר מדי אבל.... יואו, כ"ך נהנתי!!!!!!! הוא כזה מושלם! וזאת הפעם השנייה שאני פוגשת אותו......

1dana1

New member
חחחחחחחח את לא מתלהבת את מאושרת !!!

אם את יכולה להעלות את הסרטון אני רוצה לראות את הרגע היפה הזה.. אה שחכתי לשאול הוא בא עם כובע? ואת חזרת עם כובע ? חח

לא יה לו כובע ../images/Emo10.gif...

אבל היה ממש מדהים... ואני אבקש מהמישהי שהייתה לה את הבת מצווה, שתביא לי את הדי וי די, שאני אעלה את החלק שלי ושל הראל.....

1dana1

New member
סבבה.. יווו אני מתה כבר לראותתתת !!

אוףף אדה..
אני רוצה לפגוש אותך.. את כזאת מתוקה !!

איזה כיף לךךךך../images/Emo99.gif

הלואי עליי באמת הסתכלתם אחד על השנייה איזה כיף לךךךךךךךך שמחה שנהנית

כן...

עמדתי לבכות שם!!! הוא כ"ך מדהים... וזה היה בשיר "בתוך" אז בכלל... הריגוש... החיוך.... אעאעאעאעאע (ובשביל לי: השיניים! בהנני כאן הוא הראה שיניים! ררררר)

למעלה