אנ"ה ואני

LoLo16

New member
../images/Emo41.gifאנ"ה ואני../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לענות על השאלון הבא על ארץ נהדרת, וכך נוכל להכיר אחד את השני טוב יותר
מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה)
מהו החיקוי האהוב עליך?
מיהי הדמות המקורית האהובה עליך?
איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש?
איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה?
על אייל קיציס- כן, לא או למה לא?
איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2?
אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה?
אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה?
לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו?
מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים?
לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים?
מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות?
מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)?
אחר?

JennyKalender

New member
התשובות שלי:

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) קשה לבחור, אני אוהבת את כולם. ובכל זאת, טל פרידמן ועלמה זק.
מהו החיקוי האהוב עליך? ציפי שביט!
מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? חלי נחשבת דמות מקורית? היא כבר מזמן עברה את גבולות שלי יחימוביץ'.
איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? לדעתי, מרגול צריכה להחזיר את התיק... וללכת הביתה (אני אוהבת מאוד את הדמות, אבל נמאס שהיא מופיעה בכל פרק, ושום דבר בה לא מתחדש).
איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? חלי ואודי. כל הדמויות יכולות להתחלף, אבל אנ"ה לא תהיה אנ"ה בלעדיהם.
על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? כן
. אי אפשר להסתדר בלי עוגן יציב באמצע חבורת המשוגעים הזאת...
איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? 1, אבל גם את השנייה אני אוהבת. פשוט היה משהו בקאלטיות של העונה הראשונה שהפך אותה למהנה יותר.
אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? גורי אלפי. הוא היה נהדר בפרק האחרון.
אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? אף אחד מהם.
לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? לא "ברוך שפטרנו", אבל הייתי מתאכזבת אם היא הייתה חוזרת. הוציאו אותה בדיוק בזמן.
מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? קטעי האולפן. בעונה הנוכחית, המערכונים לא-משהו.
לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? אני לא זוכרת דמות ספציפית. אולי אודי כשהוא היה מצחיק
מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? בלתי אפשרי...
מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? אין לי מושג (אולי שבכל זאת ישתתף בפרק האיחוד של "קרובים קרובים"
)
אחר? היה שאלון מהנה.

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif התשובות שלי:

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) אורנה בנאי מהו החיקוי האהוב עליך? ציפי שביט ורחמה אברהם.. מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? מוריה סרק איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? אף אחת מהדמויות, אבל את המערכון הקבוע של מרגול במקומות שונים צריך להחליף, נו באמת כמה אפשר.. איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? לא יודעת, כשהדמות הזאת לא תהיה נרגיש בחסרונה, ככה אני אדע, אבל ג'ודי קצת חסרה לי לאחרונה, אז נכון, היא הייתה מלא בעונה שעברה וגם בתחילת העונה אבל אולי צריך לשים אותה קצת יותר. על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? אי אפשר לוותר על קיציס, ואצטט משהו שאני מאוד מסכימה איתו שאורנה אמרה:" קיציס עושה איתנו מה שארז עשה איתי, הוא מרים לנו להנחתות.." ובגלל זה צריך את קיציס הוא עושה עבודה גדולה. איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? לא יודעת, אני אוהבת את שתיהן, אבל אני חושבת (שבניגוד לרב"י) העונה הראשונה יותר טובה לפעמיים יש להם דברים מאוד טובים אבל הם מתחילים לרדת, לאט לאט אבל לרדת... אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? לא חושבת שצריך להוסיף, אולי פה ושם אורחים, גורי ומוני מושונוב היו בתפקידי אורח וזה היה מעולה אבל להוסיף,לא נראה לי. אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? לא לפטר אף אחד! לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? איפה שהוא באמצע, הוציאו אותה כשהיה צריך, היא מיצתה את עצמה והיא לא צריכה לחזור, היא עשתה את הרעש שלה שומעים עליה קצת קצת קצת וזה מספיק. מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? אולפן, אין כמו האולפן,לא שהמערכונים עד כדי כך רעים(סתאאאם הם בסדר..) פשוט באולפן יותר אקשן יותר מצחיק, לא תמיד עורכים את הצוחקים הקטנים ופשלה קטנה פה ושם ואני מתה על זה! לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? לא זוכרת ממש.. את מי הוציאו? מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? או-הא עדיף שאני לא אתחיל אם זה.. אין משהו מיוחד אבל יש משפטים של דמויות שהם נמצאים במיקום מעולה בקטע, וזה קורע.. מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? אתה גדול!(וגם לכל שאר הצוות) אחר? *אחלה שאלון * וזה קצת הזכיר לי את השאלון המורחב (ככה קוראים לזה, לא?) אצל יאיר לפיד...

yehudit b

New member
שליי ../images/Emo26.gif

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) אלי פיניש מהו החיקוי האהוב עליך? אמממ יש הרבה. אהבתי את ביבי, מרגול, עמי וסבתא מוסקונה וכו' וכו' מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? אודי בן דוד פדרבוש איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? נראה לי שמוריה כבר מיצתה את הקטע. בתור דתיה אני מרגישה שמעבר לצחוק ולסאטירה זה גם פוגע בי (ואני רחוקה מלהיות מתנחלת) איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? כולם...אבל חלי, ג'ודי, אודי, איל בעיקר על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? ?? שאלה מוזרה....חחחח אממ הוא עושה ת'תפקיד שלו טוב, ואני מניחה שצריך אותו שם איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? לא משווה בינהן אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? אפ'חד אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? אפ'חד. לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? שובי לבקר מידי פעם, בשביל הנוסטלגיה מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? אולפן בד"כ, אבל מש' מוסקונה היה אחלה, והקטע עם "השכיר" (עם ביבי) לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? לא משו מיוחד בנושא מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? "אני יושבת פה ושותקת, אבל מבפנים אני משתנקת ונחנקת כמו יוסף פריצקי אחרי טיפוס של שתי מדרגות"
מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? יש בתוכנית רמות שונות של הומור. אם אפשר בבקשה לשמור על הרמה הגבוהה כל התוכנית זה יהיה מעולה
אחר? חבל שהתוכנית משודרת בדיוק בזמן של המשחק של מכבי ביורוליג. התחרות גדולה ואני שונאת לזפזפ :-\

הממ...

השחקן האהוב- הממ... עלמה, אני חושב.
החיקוי- ציפי שביט: אחד מהחיקויים הכי מדוייקים שנעשו בטלוויזיה הישראלית.
הדמות המקורית- מוריה סרק.
דמות שצריכה להחזיר את התיק (?)- ענבל גבריאלי.
דמות הכי חשובה- חלי, לא?
קיציס- כן.
עונה- 1.
שחקן נוסף- אסי או גורי... או אולי עינב גלילי.
You're fired: אלי או מריאנו (אני מאוד החלטי, הא?).
לובה: שתרקב באש הגהנום (ותחזור לבקר עוד שנתיים-שלוש).
למרות שהמערכונים מצחיקים ונחמדים, אני מצטער אבל קטעי האולפן הם המועדפים (Multicam
).
דמות מהעונה הראשונה: אני באמת צריך לראות קצת הקלטות...
ציטוט אהוב: הזכרון שלי לא טוב כרגע. ניר.

נ מ ו 4

New member
שלי

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) עלמה זק מהו החיקוי האהוב עליך? מוריה סרק מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? מרגול איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? מינה צמח (למרות שהופיעה רק פעם אחת...) איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? אייל קיציס על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? אם זאת שאלה אם הוא צריך להשתתף אז כן אם לא אז לא הבנתי כל כך... איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? שתיהם אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? גורי אלפי הוא היה די מצחיק במשחק מכור אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? אף אחד לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? לאסי שובי הביתה מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? קטעי אולפן לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? לובה מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? "דונט וורי - גילת אנקורי" מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? שום דבר אחר? אחלה שאלון

שלי../images/Emo26.gif

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) טל פרידמן מהו החיקוי האהוב עליך? מאיה בוסקילה וציפי שביט מיהי הדמות המקורית האהובה עליך?מרגול איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש?עוזי כהן איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה?חלי על אייל קיציס- כן, לא או למה לא?כן=) איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? הראשונה כמובן אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה?וואי אין לי שמץ יש לי שמות אבל הם לא היו מתאימים...אני אוהבת את גרייניק ואלתרמן אבל לא נראה לי אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה?אף אחד מהם נקודה לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו?ברוך שפטרנו!!!!! מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים?קטעי האולפן=] לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים?טיפה לאחיות פיק אבל זהו מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות?אין לי שמץ... מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? אחר?אנ'דעת...עזוב'תי באמא'שך...

i love gil riva

New member
שלי... ->

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) טל פרידמן אבל אייל קיציס הוא אהובי למרות שהוא לא נחשב שחקן... מהו החיקוי האהוב עליך?ציפי שביט ומאיה בומבילה! מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? חלי נחשבת דמות מקורית? איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? מרגול נימאסת כבר! איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה?קיציס! סתם הוא לא דמות... אמ... מאיה בוסקילה על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? דהה! כן הוא ענק! הוא היחיד עם הטאקט בצוות....1 הוא הכי מתוק וחמוד ומאמי! התאבתי בו! איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? בעיקרון שניהם... אבל אני לא זוכרת כמעט כלום מהעונה הראשונה חוץ מהשיגעונות של חלי על עוד מיקרה של קיפוח נשים נישרם בסטטיסטיקה... אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? גורי אלפי הענק! ועם כבר גם את ליאור שליין ואת גיל ריבה... סתם כי הם ממש חמודים! אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? אף אחד! הם הצוות המנצח! לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? מצעד אחד ברוך שפטרנו... אבל תחזרי מידי פעם! מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? האולפן... כי קיציס משתתף שם =) לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? לא זוכרת... אמ... האחיות פיק אולי... מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? "איממממאאאא" או... קרא לי המורה לערבית ובקש שיעור פרטי..." ועוד הרבה... מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? אתה גדול! הא... ורוצים עוד מאיה בומבילה... אחר? לא...

Rakbeisrael

New member
../images/Emo41.gif התשובות שלי ../images/Emo41.gif

מיהו השחקן האהוב עליך מאנ"ה? - מריאנו. אמנם עלמה היא החקיינית הכי טובה, אבל שימו לב איך הדמויות שמריאנו עושה הכי שונות אחת מהשנייה. מרגול - שאול מופז - מראדונה... אתם מוצאים איזה קשר בכלל?! מסקנה: הוא מוכשר
מהו החיקוי האהוב עליך? כנראה שציפי שביט. בתור חיקוי קבוע, על גבול של דמות, זה שאול מופז ואומלטה.
מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? - סבתא מוסקונה... פשוט מצחיקה...
איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש?- החיקוי של בוסקילה נמאס. אבל הכי נוראית: ג'ודי שיצאה מכל החורים. זה לא שמשהו מתחדש בה, זה לא שג'ודי המקורית בכלל בטלוויזיה/עתונות בימנו. זה לא מצחיק.
איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? - כנראה שחלי.
על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? - כן, הוא ציני ושנון.
איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? - ברור שהראשונה. השנייה סתם מפוצצת בתקציב, עד כדי כך שלא משקיעים בחיקויים בכלל אלא, רק באיפור ובתלבושות יוצאות דופן.
אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? - קרן מור
לדעתי הקומיקאית הכי מצחיקה בארץ, שלא לדבר על האיכויות שלה בתור שחקנית.
אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? - אורנה בנאי
היא חד מימדית. כל הדמויות שהיא עושה זהות, ולא די בזה, הם זהות ללימור. היא מאוד לא מתאימה לתפקידים דינאמיים ומתחלפים כמו של ארץ נהדרת.
מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? - הייתי אומר לו - להחליף את אורנה בנאי בקרן מור. חוץ מזה, הייתי דורש ממנו להעיף את הקטע הלא מצחיק "בוא נפסיק לשיר", המטרד של העונה הזאת שמסיים כל תכנית בטעם מר.

נ מ ו 4

New member
לדעתי...../images/Emo24.gif

אני הייתי מוסיפה את קרן מור ולא מחליפה באורנה בנאי ד"א אני די מסכימה, באמת צריך להוריד את הקטע הלא מצחיק של "בוא תפסיק לשיר"..

PopPy

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) נו, לא יעזור. אורנה נשארת אורנה.
מהו החיקוי האהוב עליך? מאיה בוסקילה. ^^
מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? חלי (היא נחשבת, נו.)
איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? כרגע, אודי :\ אני אוהבת אותו, אבל הוא לא עושה כלום בעונה הזו.
איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? חלי, ללא ספק.
על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? כן, אצלי, אני כבר אקבע איתו את השעה.
איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? את הראשונה.
אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? גורי אלפי היה נהדר השבוע, והוא ישתלב נהדר עם כל המטורפים בצוות.
אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? שוב - אני חוששת שדב נבון, הוא לא עושה כלום בזמן האחרון, וחבל.
לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? ברוך שפטרנו, ושובי הביתה להופעת אורח של דקה אחת בעתיד הרחוק.
מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? קטעי האולפן בד"כ.
לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? שאלה יפה. אין דמות ספציפית.
מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? וואו, יש הרבה יותר מדי בשביל לבחור אחד. בעיקר ציטוטי חלי
ואי אפשר בלי א-מאאא
מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? יש לך כותבים מוכשרים, צוות מעולה ושיבעה טאלנטים. תשתמש בהם, אלוהים, תשתמש בהם! *דופקת את הראש בשולחן*

DanaDuck

New member
שלי

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) טל פרידמן מהו החיקוי האהוב עליך? חלי ועוזי מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? לובה איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? מרגול. יש גבול. איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? חלי על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? כן בטח איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? 2 אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? אני אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? דב נבון לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? לא זה ולא זה מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? את מבזקי החדשות לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? קצת ללובה מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? "עם כל הכבוד... ויש כבוד" מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? שהוא עושה עבודה ממש ממש מצויינת כמו כן גם צוות צילומי החוץ- יהונתן גורפינקל, ציפורי, קארין, גילי וכל השאר

Chris Jericho

New member
תשובתיי!

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) טל פרידמן ועלמה זק מהו החיקוי האהוב עליך? מאיה בומבילה וחלי מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? מוסקונה איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? אומלטה איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? יש הרבה..... עוזי כהן על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? כן איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? תיקו אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? גורי אלפי או ליאור שליין אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? אין מישהו לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? לא משנה לי מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? מערכונים לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? לא יודע.... אולי לובה? מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? עזוב אותי באמאשך מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? להחזיר את מסקונה

LoLo16

New member
לא עניתי על החידון של עצמי... ../images/Emo9.gif

מיהו השחקן האהוב עליך? (באנ"ה) פרידמן ועלמה מהו החיקוי האהוב עליך? ציפי שביט. למרות שחרשו עליה קצת יותר מדי. מיהי הדמות המקורית האהובה עליך? חלי, גם אם היא לא ממש מקורית. איזו דמות לדעתך צריכה להחזיר את התיק ולפרוש? ג'ודי!! היה טוב וטוב שהיה וצריך להגמר. איזו דמות לדעתך הכי חשובה לאנ"ה? חלי ואודי. על אייל קיציס- כן, לא או למה לא? כן
איזו עונה יותר אהבת, 1 או 2? ראשונה. אם היו נותנים לך להוסיף עוד שחקן לקאסט, מי זה היה? נתי קלוגר. דיי אנונימית ומאוד מוכשרת. אני חושבת שהיא הייתה מסתדרת שם יופי. הייתי בוחרת גם בגורי או אסי.. אם היו אומרים לך לפטר אחד משבעה השחקנים, מי זה היה? אני לא טובה בפיטורים.. לובה- שובי הביתה או ברוך שפטרנו? ברוך שפטרנו. שובי בתוכנית המאה. מה אתה יותר אוהב- את קטעי האולפן או את המערכונים? תלוי. לפעמים הם מביאים אותה במערכון מעולה (ע"ע סקס והסטטיסטיקה) אבל בדר"כ קטעי האולפן טובים יותר. לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? לא חושבת שיש אחת כזאת. מה הציטוט האהוב עליך מכל התוכניות? "יש לך פרח סגול!" או חלי: "אימפוטנט כותרות!" אודי: "יצאנית חוצץ!" מה הייתם ממליצים או אומרים למולי שגב (העורך הראשי של התוכנית)? להעיף את פינת הקאמבקים ושלפעמים לא צריך לחזור על דמות בגלל שהיא הצליחה בפעם הראשונה. עדיף שיישאר טעם של עוד. אחר? הדמות של המוכרת "ברורייה! אני אחתוך לך את הידיים!!!" ענקית!!

למעלה