אני טס

WoLfN

New member
../images/Emo41.gifאני טס../images/Emo70.gif

אנשים, אני מודיע לכם חגיגית כי טס אני היום! ואני לא אהיה כאן שבוע שלם ;_; אבל נתראה אחר כך
אז... תאחלו לי משו? אבל לא בטוח שאני אהיה כדי לראות את זה, כי אני מתחפף מפה עוד חצי שעה... ביי אנשים!!! נ.ב. לא הייתי אתמול בשרשור הלילי כי ההורים טוענים שאני צריך לישון. למען האמת, הם צודקים

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-17:00 מתקיים בפורום רפורמה כלכלית רב שיח בנושא דו"ח הביניים של כוח המשימה הלאומי לקידום החינוך בישראל ("ועדת דברת"). אתם מוזמנים להשתתף בדיון. בפורום לקראת הריון יתארח ב-19:00 ד"ר ש. דסקלו ויענה על שאלות הגולשים בנושא הביוץ והכניסה להריון בכלל, ועל בחירת מין היילוד באמצעים טבעיים בפרט. ד"ר דסקלו הנו מומחה למיילדות וגינקולוגיה, ורופא בכיר במחלקת נשים ויולדות בבי"ח מעיני הישועה. ו... הערב ב-21:00 תוכלו לפגוש live את חני נחמיאס, הלא היא יסמין אקריש מ"מיכאלה", שתענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה. הערב ב-22:00 תוכלו לצפות בשידור מיוחד ב-blogtv של דני חזן ממכללת הפיל הכחול, שיעביר שיעור ראשון ב-HTML למתחילים. אם אי פעם רציתם להבין את האינטרנט על בוריו- זה הזמן והמקום!

לורי עכשיו נהיה רק שתינו בשרשורים

הלילים. אלה אם ליסטה אואחרים יצטרפו לשם שינוי...

lori4

New member
אנחנו....

לא רק משרשרים תמונות, אז את יכולה להצטרף לדיונים שלנו. השרשור הזה הוא
במסווה.

טוב אני אגיד את זה שוב...

כל מי שרוצה יכול להשתתף בשרשור הלילי! הרעיון בשרשור הלילי הוא להעביר את הזמן למי שמשעמם בלילה. הרעיון של השרשור הלילי הוא בכלל לא התמונות, ואם תשימו לב תראו שרוב הדיבורים בשרשור הם אוף ולא קשורים לדיג'ימון! כוווווווווווווולם יכולים להשתתף, מי שיש לו תמונות ומי שאין לו.

Digi Lista

New member
....

האמת שאני מאוכזבת מדברים כאן...לגביי השרשור הלילי אני בהחלט משתדלת להיות,הרבה פעמים זה לא תלוי רק בי...חבל שלא יוזמים הרבה דברים ושממש קצת משתתפים פה בדברים
מאוחר מידיי לאחל נסיעה נעימה...

אל תהיי עצובה ליסטה....

יכול להיות שזה קשור לעובדה שעכשיו זה חופש ואנשים מעדיפים להיות יותר בחוץ מאשר מול המחשב.את רוצה שאני אפתח שוב את משחק "21 שאלות"?שמתי לב שהוא נפסק פתאום משום מה.... הייתי רוצה להשתתף במשחקים אבל זה קשה אם אתה לא מכיר את הסדרה. ויש לי רעיונות לעוד משחקים אם את מעוניינת.הבעיה שהיא שצריך למצוא משהו שמעניין את כל חברי הפורום. אגב,מתי את באה לבקר בפורום "שכנים שכנים"?

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

מה לגביי עכשיו?איפה הקישור לפורום?אני אכנס
את מוזמנת לפתוח מה שאת רוצה,זאת לא הבעיה של החופש לדעתי,כמו שאמרת לגביי 21 אין כאן המשכיות...

אה,טוב ../images/Emo51.gif לורי ומיתר

אז אני אשתדל להשתתף,אם המחשב שלי יהיה פנוי באותו זמן.

למעלה