אם סימפל....... היו בעלי חיים איזה בעלי חים היה כל אחד מדעתכם ולמה
ק קרניjack New member 28/10/05 #1 ../images/Emo41.gif אם סימפל....... היו בעלי חיים איזה בעלי חים היה כל אחד מדעתכם ולמה
P Please let me die New member 28/10/05 #2 ../images/Emo6.gif פייר צקי [ ?] דיויד ואנלא יודעת את השמות של השאר
P Please let me die New member 28/10/05 #3 רגע תודו שה../images/Emo109.gif דומה לפייר../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif
J Just TalTi New member 28/10/05 #4 אוי גדול פייר . לאדעת למה סאב . כי כפרה עליו דיוויד . חיית מחמד צ'אק . דומה לו לא? ג'ף . הוא קירח כזה
אוי גדול פייר . לאדעת למה סאב . כי כפרה עליו דיוויד . חיית מחמד צ'אק . דומה לו לא? ג'ף . הוא קירח כזה
P Please let me die New member 29/10/05 #5 טוב אני מתקנת את שלי../images/Emo3.gif פייר כי הוא דומה לו ח סאב [ ] דיויד צאק ג'ף כי הוא חלק כמו הקרחת שלו חח
טוב אני מתקנת את שלי../images/Emo3.gif פייר כי הוא דומה לו ח סאב [ ] דיויד צאק ג'ף כי הוא חלק כמו הקרחת שלו חח
ק קרניjack New member 29/10/05 #9 לא חייבים לפי האייקונים../images/Emo70.gif סאב- קואלה, בגלל שאז הם החזיקו את הקואלות הם נראו די מתאימים ג'ף- דוב גריזלי? או ינשוף פייר- חיית שעשועים... דיוויד-.....ארנב צ'אק- רקון
לא חייבים לפי האייקונים../images/Emo70.gif סאב- קואלה, בגלל שאז הם החזיקו את הקואלות הם נראו די מתאימים ג'ף- דוב גריזלי? או ינשוף פייר- חיית שעשועים... דיוויד-.....ארנב צ'אק- רקון
S simply perfect plan New member 29/10/05 #12 ../images/Emo129.gifהוהו מעניין *פייר: סוס-אל תשאלו.. *דייויד: נחש.. אני אוהבת נחשים הם מאגניבים! *ג'ף: צב..זה היה הכי קל *סאב: דג כלשהו כי הוא ממש שקט *צ'אק: בובספוג. אני יודעת שהוא לא חיה, הוא ספוג אבל הוא ממש מזכיר לי את צ'אק
../images/Emo129.gifהוהו מעניין *פייר: סוס-אל תשאלו.. *דייויד: נחש.. אני אוהבת נחשים הם מאגניבים! *ג'ף: צב..זה היה הכי קל *סאב: דג כלשהו כי הוא ממש שקט *צ'אק: בובספוג. אני יודעת שהוא לא חיה, הוא ספוג אבל הוא ממש מזכיר לי את צ'אק
S simply perfect plan New member 1/11/05 #15 ../images/Emo129.gifבובי שולט-גם צ'אק והוא כן דומה!! למה אפחד לא מאמין לי???
N n 0 f a r New member 30/10/05 #14 ../images/Emo182.gif../images/Emo129.gif פייר כי הוא חמוד.. סאב כי בדרך כלל הוא שקט.. צ'אק סתם ככה... דיוויד כי סתם.. ג'ף כי לתמנון יש ראש חלק וקירח..
../images/Emo182.gif../images/Emo129.gif פייר כי הוא חמוד.. סאב כי בדרך כלל הוא שקט.. צ'אק סתם ככה... דיוויד כי סתם.. ג'ף כי לתמנון יש ראש חלק וקירח..